• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gelin kaynanasina yakın oturmak zorunda mi

Eşim çok anlayışsız ben olsam uzuluyo der bı bahane bulur tasinirdim.

Evlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim:KK43:
Tabiki mecbur diye birşey yok. Özgür ve hürsün. Dinen ve hukuken bunun bir zorunluluğu yok. Sen eşini sevdiğin için yakınsın kayınvalidene. Biliyorum şu an ne yaşadığını ve eşini kırmadan ona hissettiklerini yaşadıklarını göstermeye çalış benim önerim 🙏

Tabiki mecbur diye birşey yok. Özgür ve hürsün. Dinen ve hukuken bunun bir zorunluluğu yok. Sen eşini sevdiğin için yakınsın kayınvalidene. Biliyorum şu an ne yaşadığını ve eşini kırmadan ona hissettiklerini yaşadıklarını göstermeye çalış benim önerim 🙏
Ağladım bile TM diyo sonra yine aynı.. ille boşanam mi en son onu yaptırcak çocukları alıp gidecegim

Çocuğumun okulunu bahane edip taşınacak eğer tasinmazsa huzurum yok ayrilcam

Taşınma sebebiniz sizin çalışıp kayınvalidenizin çocuğa bakması değil miydi?
Keşke çalışsaydınız, niye taşındınız ki o zaman.
Çalışan insanı kimse darlamaz o kadar.

Taşınma sebebiniz sizin çalışıp kayınvalidenizin çocuğa bakması değil miydi?
Keşke çalışsaydınız, niye taşındınız ki o zaman.
Çalışan insanı kimse darlamaz o kadar.
Ya umduğumuz gibi olmadı. Kaynanamın sorunları oldu baska yoruma bakıyor baş biz bırakmadık bakayim dedi ama bakamaz

Ne hikmetse hep erkek ailesinde arızalar oluyor hiç bi kere de kız tarafının ailesi yakın olupda sorun yaşayana rastlamadım neden çünkü kız tarafı öyle herşeye maydanoz olmaz
gelip gitmeleri bile seyrek olur ama erkek tarafı öyle değil sanki kendi evleriymiş gibi ve sanki o evde özel hayat yokmuş gibi işin suyunu çıkarırlar. Kimse mecbur değildir yakın oturmaya bence eşini ikna etmeye çalış huzurunu kimsenin bozmaya hakkı yok

Kv ile aradaki samimiyete gore degisiyor sanirim herşey... ben bir bucuk sene oncesine kadar kv ile karsi komşuydum şimdi 250km uzağında oturuyorum.. keske gene karsilikli otursaydim valla en azindan şu çocuklar arada oraya giderlerdi de kafamı dinlerdim:D yemin ediyorum okul tatil olsa da cocuklar bikac gun gitse diye dua ediyorum her seferinde:D esimle başbaşa kalmayı istiyorum ya da tek basimiza birseyler planlamayı... bu ne ya valla biktim
Keske siz de anlaşabilseydiniz... ama çalışmıyorsanız tabiki cocukla da kendiniz ilgilenirsiniz ama gerçekten birgun çalışacaksanız kv ile yakin oturmak iyi bence.. benim kv o konuda cok yardımcı oldu bana

Şu kaynana denen oluşumların da gelinlerini, kendi zamanındaki kaynanayla karşılaştırma fetişi var. Yahu ne yapayım çektiysen? Güllük gülistanlık mı yaşadın? Ömrün bitmiş işte, aynısını niye gelinine yapmaya çalışırsın değil mi?
Hiç de mecbur değilsin. Herkesin ailesi var, kimse ağaç kovuğundan çıkmadı. Eşiniz de oradan ayrılmaz.
Ben 2 senedir söyledim, sizin hesap geçiştirdi durdu. Boşanacağım. Tabi sebebi bu değil tahmin edersiniz. Kaynana, kayınpeder ve sütoğlanın ortak bir evlilik hayali varmış sonradan öğrendim.

Mecbur değilsiniz de bu neyi değiştirir ki. Eşiniz sizi düşünmüyor ve maalesef değerde vermiyor. Eski konularınızı da biliyorum.

Bu adamın size yaklaşımını bile bile ikinci çocuğa hamile kalmanıza ise diyecek birşey yok. Boşanma lafını da boşuna ağzınıza almayın derim. Başka şekilde ikna etmeye çalışın eşinizi.

Herşeye de dini karıştırmayı ne çok seviyorsunuz?var mı kuran da böyle bir ayet tovbeyarabbim.

Tabiki mecbur degilsin. Insallah bi yolunu bulursunuz anlasmamin. Ufacik biseydende esine karsi sogutma kendini. Olan senin yuvana olur kv ye bisey olmaz. Umursama, icine atma yuzune soyle kv ye. Esin ondan sonra napiyo bakarsin. Biz altli üstlu oturuyoruz ama, sadece yatarken ayri. Sen düsün artik. Allah yardim ediyo bi sekilde gecinip gidiyoruz. Kendi annemmis gibi getiriyorum gozumun onune. Sevmedigim bisey yaparsa, kendi anneme nasil tepki veriyosam oyle davraniyorum. Oyle boyle gecinip gidiyoruz.

Mümkün olsa ülke değiştirirm öyle söyleyeyim naptın bacım sen ya :KK70: :KK8:

Hemen evi bulun, eşyaları kolilemeye başlayın eşiniz bakalım ne diyecek

Back
X