CalismiyorumÇalışmıyor musunuz, nasıl her gün gitmenizi bekliyor?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CalismiyorumÇalışmıyor musunuz, nasıl her gün gitmenizi bekliyor?
Tabiki mecbur diye birşey yok. Özgür ve hürsün. Dinen ve hukuken bunun bir zorunluluğu yok. Sen eşini sevdiğin için yakınsın kayınvalidene. Biliyorum şu an ne yaşadığını ve eşini kırmadan ona hissettiklerini yaşadıklarını göstermeye çalış benim önerimEvlenmeden önce eşim bana annem gile yakın oturalim dedi hayr dedim ne benimkine ne seninkilere arada saygı olsun dedim. Tm dedi. Evlendik 5 yıl geçti çocuk doğunca eşim yakın oturalim sen çalış annemde çocuğa bakar dedi karşı çıktım ama kaynnm biz biseyinize karışmayız vs dedi taşındım tm dedim. Nereden taşındım tabi. 2 yıldır oturuyoruz yakın. Ben taşınmak istiyorum kayinbabamla en ufak sorunum yok. Ama kv beni delirtir bir gün gitmesem ertesi gün nerdesiniz ne gelmiyoruz neyse daha bir sürü laf sokmalari uzatmicam. Eşim de sözde tm der taşınmaya icraatta bişey yok ve bazen bana sana napyolar niye tassincaz der. Umursamaz ve bu yüzden aramız açılmaya başladı. Huzurum kalmadı. Alınıyor eşim. İslami olarak hukuki olarak ben burada eşimin hatri için yakın oturmak zorunda mıyım sizce???? Taşınmak istiyorum deme hakkim yok mu. Bana ozamn niye tm dedin diyo eşim ne biliyim böyle olcagini. Kararsizdım ozaman bile. Demek ki beni sevmiyor eşim![]()
Ağladım bile TM diyo sonra yine aynı.. ille boşanam mi en son onu yaptırcak çocukları alıp gidecegimTabiki mecbur diye birşey yok. Özgür ve hürsün. Dinen ve hukuken bunun bir zorunluluğu yok. Sen eşini sevdiğin için yakınsın kayınvalidene. Biliyorum şu an ne yaşadığını ve eşini kırmadan ona hissettiklerini yaşadıklarını göstermeye çalış benim önerim![]()
Taşınma sebebiniz sizin çalışıp kayınvalidenizin çocuğa bakması değil miydi?Calismiyorum
Yok bence gitme hemen boşanmak düşünme sabret az daha. Göz dagı ver mesela. Korkut. Sıcak davranma eşine. Anlasın huzursuzlugunuAğladım bile TM diyo sonra yine aynı.. ille boşanam mi en son onu yaptırcak çocukları alıp gidecegim
Ya umduğumuz gibi olmadı. Kaynanamın sorunları oldu baska yoruma bakıyor baş biz bırakmadık bakayim dedi ama bakamazTaşınma sebebiniz sizin çalışıp kayınvalidenizin çocuğa bakması değil miydi?
Keşke çalışsaydınız, niye taşındınız ki o zaman.
Çalışan insanı kimse darlamaz o kadar.
Tm da sürekli diyorum hiç takmıyor gibi.Yok bence gitme hemen boşanmak düşünme sabret az daha. Göz dagı ver mesela. Korkut. Sıcak davranma eşine. Anlasın huzursuzlugunu