Sizce gemicilik mesleği aldatma oranı yüksek olan bir meslek mi

pearly34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
64
19
3
31
Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu

Her meslek grubundan aldatan var, insandan insana değişen birşey bu. Ama zaten sevginiz yoksa ben bu şüpheyle yaşamak istemem diyorsanız ayrılın. Ben denizciyle evlenmezdim şahsen çünki aylarla uzakta olacak ve bu senelerce sürecek, bu benim için aldatma ihtimalinden daha büyük sorun.

Aldatmak isteyen her şekilde aldatıyor ama aklımı en çok karıştıran şu oluyor yakalanma ihtimali olmadığı için daha mı çok yatkın olur aldatmaya erkek şunu düşünür mü zaten 6 ay uzağım ben yapsam bile ruhu duymaz bu düşünceden dolayı aldatma ihtimali diğer erkeklere göre daha mı fazla

Hayır. Aldatmak isteyen zaten aldatır, erkekler yakalanırım da ay aldatmayayım düşünmezler. Onlar zaten çok Akıllı olduklarından ve yakalanmayacaklarından eminler. Ha yakalanma korkusuyla aldatmayan da zaten aldatmış gibi bir şey,sadece fırsat bekleyen sırtlan.

Meslekle ilgisi yok tamamen karakter meselesi fakat aldatma diyince benim aklıma gelen birkaç meslek var.

Öyle bir olay var sanırım. Eski bir flörtüm gemicilerin yanında takılıyordu.”Kaptan” dediği gemici birisi sözde 5000(evet) kadınla yatmış. Tabi bu onun karakteriyle de ilgili olabilir. Bir de onedionun bi videosu vardı bir araştırmaya göre en fazla aldatan grup mu diyorlardı sanki Tabi onedio sonuçta çok da şey etmemek lazım

Aldatma deyince aklınıza gelen meslekler hangileri. Sizin açınızdan gemiciler bu listenin içinde mi
Polis, asker, jandarma, kuaför vs. Bunlar aklıma gelen meslekler. Genelleme yapmıyorum ama çevremde ve bu sitede gördüğüm kadarıyla bu meslekten olan erkekler aldatmaya çok meyilli. Aklıma gemici gelmedi hiç. Dediğim gibi dünyanın en melek kalpli , temiz görünen erkeği bile eğer içinde varsa en küçük fırsatta aldatır zaten. Karakter meselesi.

5000 Kadın, güne biri düşse ki gemicilerin tatil süreleri çalışma sürelerinden az ve her gün de bir kadınla yatmış olsa (bulması zor) 13 seneden fazla zaman ister ikiye katlayıp 26 sene desek bile çok uç örnek olmuş. Çok büyük atmışlar

Ben de o zaman hesaplamaya çalışmıştım

Alakası bıle yok. Yanında olanda olmayan da aldatabılır. Kımseye zıncır vuramazsın. Kı bende devamlı evımden uzağım. Benım mesleğıme de benzıyor. Kendı mesleğimde de cok fazla gormuyorum. Herkes kendı evınde yuvasında bu ış sadece. Karakter meselesı. meslek ıle alakası yok.

Atmak serbest nasılsa
Bu hesaplamayı koysan grup filan da diyebilir

5 saniye de boşalan tipler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…