Aç tavuk rüyasında darı görürAtmak serbest nasılsa
Bu hesaplamayı koysan grup filan da diyebilir
5 saniye de boşalan tipler
Artık aldatmak meslek olarak mi ayrıştırılıyor vay halimizeeee içinde aldtama olan adam gemici de olsa aldatır doktor olsada aldatır fabrika işçisi olsa da aldatır bu karakter meselesidir bütün aldatanlar gemici değil sonucda işine değil de karakterine bakın supelendiginiz birşey varsa o onun karakteriyle alakalıdır mesleyiyle deilMerhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Dünyanın en iyisi bile içinde varsa aldatır diyorsunuz ya hani fırsat bulduğu zaman gemicilerin bu konuda fırsatları oldukça var bu yüzden gemiciler de en çok aldatan meslek grubunda yer alır desek doğru olur muPolis, asker, jandarma, kuaför vs. Bunlar aklıma gelen meslekler. Genelleme yapmıyorum ama çevremde ve bu sitede gördüğüm kadarıyla bu meslekten olan erkekler aldatmaya çok meyilli. Aklıma gemici gelmedi hiç. Dediğim gibi dünyanın en melek kalpli , temiz görünen erkeği bile eğer içinde varsa en küçük fırsatta aldatır zaten. Karakter meselesi.
Peki neden sizin ilişki anlayışınıza uygun değil aranızdaki uyum sizin için daha önemli olmaz mıydıAldatacaksa eğer evden çalışıyor olsun yine aldatır. Genelleme yapmak doğru değil.
Ama ben gemici biriyle ilişki yürütemezdim. Aslında gemici derken uzakta çalışmak zorunda kalan, aylarca görüşemediğim biriyle yürütemezdim. Benim ilişki anlayışıma uygun değil
ben birlikte vakit geçirmek isterdim.Peki neden sizin ilişki anlayışınıza uygun değil aranızdaki uyum sizin için daha önemli olmaz mıydı
Karakterle alâkalı bu mesleğiyle değilMerhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Aldatmak meslekle alakalı bir şey değil, karakter meselesi bence . Her meslekten aldatan insanlar var gerçekten güveniyorsanız devam edin.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Benim babam denizci, çocukluğum boyunca her arkadaşım, her limandan mirasa ortak çıkar der alay ederdi. Henüz öyle bir şey olmadı :) tamamen karakter meselesi.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Doktorları da listenin başına ekleyelim bencePolis, asker, jandarma, kuaför vs. Bunlar aklıma gelen meslekler. Genelleme yapmıyorum ama çevremde ve bu sitede gördüğüm kadarıyla bu meslekten olan erkekler aldatmaya çok meyilli. Aklıma gemici gelmedi hiç. Dediğim gibi dünyanın en melek kalpli , temiz görünen erkeği bile eğer içinde varsa en küçük fırsatta aldatır zaten. Karakter meselesi.
Benim aklımı karıştıran da bu zatenmeslek aldatmaz, insan aldatır..
ama benim gördüğüm kadarıyla erkek popülasyonu yoğun olan meslekler aldatmaya daha meyilli.
meraktan değil de o tarz ortamlarda bir sürü psikolojisi var herhaldeBenim aklımı karıştıran da bu zatenarkadaşları yaparken kendisi de merak eder mi
Aynı erkek şöyle de düşünebilir; ulan 6 ay yokum ya karım ben yokken başkasına yaklaşırsa ruhum duymaz. Demek ki bu işer güven ve iyilik meselesi. Aldatmak karşıdakini aptal yerine koymaya çalışmaktır iyi insan aldatmaz. Sorman gereken soru karşındakini ne kadar tanıyorum, iyi biri mi kötü biri mi?Aldatmak isteyen her şekilde aldatıyor ama aklımı en çok karıştıran şu oluyor yakalanma ihtimali olmadığı için daha mı çok yatkın olur aldatmaya erkek şunu düşünür mü zaten 6 ay uzağım ben yapsam bile ruhu duymaz bu düşünceden dolayı aldatma ihtimali diğer erkeklere göre daha mı fazla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?