Sizce gemicilik mesleği aldatma oranı yüksek olan bir meslek mi

Artık aldatmak meslek olarak mi ayrıştırılıyor vay halimizeeee içinde aldtama olan adam gemici de olsa aldatır doktor olsada aldatır fabrika işçisi olsa da aldatır bu karakter meselesidir bütün aldatanlar gemici değil sonucda işine değil de karakterine bakın supelendiginiz birşey varsa o onun karakteriyle alakalıdır mesleyiyle deil

Dünyanın en iyisi bile içinde varsa aldatır diyorsunuz ya hani fırsat bulduğu zaman gemicilerin bu konuda fırsatları oldukça var bu yüzden gemiciler de en çok aldatan meslek grubunda yer alır desek doğru olur mu

Peki neden sizin ilişki anlayışınıza uygun değil aranızdaki uyum sizin için daha önemli olmaz mıydı

Peki neden sizin ilişki anlayışınıza uygun değil aranızdaki uyum sizin için daha önemli olmaz mıydı
ben birlikte vakit geçirmek isterdim.
evet uyum önemli ama sene de birkaç kez görüşebildiğim biriyle sağlıklı bir ilişkim olmazdı diye düşünüyorum.
şu anda evliyim, eşimle aynı şehirdeydik kafamız esince gezdik, aktiviteler yaptık, şehir dışına çıktık birbirimize çok vakit ayırdık ve bence bu ilişkimize iyi geldi ondan önceleri farklı şehirden biri ile ilişki yaşamıştım ama zor gelmişti. görmek istediğim an göremiyordum.
bir konser olsa birlikte gidemiyorsunuz, sinema tiyatro keza öyle. bunu tolere edenler vardır elbet ilişkisi mükemmel ilerleyen. ben yapamıyorum sadece.

Karakterle alâkalı bu mesleğiyle değil

Aldatmak meslekle alakalı bir şey değil, karakter meselesi bence . Her meslekten aldatan insanlar var gerçekten güveniyorsanız devam edin.

Benim babam denizci, çocukluğum boyunca her arkadaşım, her limandan mirasa ortak çıkar der alay ederdi. Henüz öyle bir şey olmadı :) tamamen karakter meselesi.
Ha şöyle bir durum var aldatmadan öte,
Annem doğururkende büyütürkende yalnızmış, eğer yurt dışı gemilerinde çalışacaksa bunu göze alman gerek :)

Son düzenleme:
meslek aldatmaz, insan aldatır..

ama benim gördüğüm kadarıyla erkek popülasyonu yoğun olan meslekler aldatmaya daha meyilli.

Doktorları da listenin başına ekleyelim bence

Aynı erkek şöyle de düşünebilir; ulan 6 ay yokum ya karım ben yokken başkasına yaklaşırsa ruhum duymaz. Demek ki bu işer güven ve iyilik meselesi. Aldatmak karşıdakini aptal yerine koymaya çalışmaktır iyi insan aldatmaz. Sorman gereken soru karşındakini ne kadar tanıyorum, iyi biri mi kötü biri mi?

Hiç meslek değil karakter önemli diyenlere katılmıyorum. Sorunuzun cevabı evet. Ha siz o binde biri bulursanız tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…