kardeşin niye olsun sevgilin olan kişikardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam
Denizcilik mesleğinden çok fazla tanıdığım ve akrabam var. Bence karadaki adamın aldatma olasılığı daha yüksek. Birincisi çoğu limanda zaten çok fazla kalamıyorlar, limandayken prosedür çok yoğun ha deyince inemiyorlar. İnip günlerce gezelim olayları yok. Yapacağı varsa gemideyken değil ama gemiden indikten sonra yapabilir bence. Bir de gerçekten karakter meselesi, yapan vardır mutlaka ama ben olasılık çok düşük diyorum. Aldatma değil ama yanımda olamayacak olmasına takılırdım ben olsam.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Saçma karakter meselesi aldatan götünün dibinde de yapiyorMerhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Ayy elon musk ayağa kalk büyüğün geldiÖyle bir olay var sanırım. Eski bir flörtüm gemicilerin yanında takılıyordu.”Kaptan” dediği gemici birisi sözde 5000(evet) kadınla yatmış. Tabi bu onun karakteriyle de ilgili olabilir. Bir de onedionun bi videosu vardı bir araştırmaya göre en fazla aldatan grup mu diyorlardı sankiTabi onedio sonuçta çok da şey etmemek lazım
sevgilim deniz kuvvetlerinden çıkma ve orada çok olan bir durum olduğunu söyler. sizinki askeriye bağlantılı değil sanırım ama fark etmez. evlenmek için evlenince ya da kendini yetiştirmemiş olunca böyle oluyor bence.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
5000 kadında dünyada başka adam kalmamış gibi bu abiye bakmış heeeAyy elon musk ayağa kalk büyüğün geldi
olmaz ben setlerde çalıştım filimciler en çok aldatan meslek grubudur diyebiliriz ahahaDünyanın en iyisi bile içinde varsa aldatır diyorsunuz ya hani fırsat bulduğu zaman gemicilerin bu konuda fırsatları oldukça var bu yüzden gemiciler de en çok aldatan meslek grubunda yer alır desek doğru olur mu
James Bond gibi her gordugu kadina yuruyor demek kiAyy elon musk ayağa kalk büyüğün geldi
Herkes herkesi aldatabilir bence meslek olarak bakmak biraz yanlis. Yalniz evlilik dusunuyorsaniz ve sevgiliniz senenin 4-5 ayini evin disinda geciriyorsa bu biraz evin duzeni acisindan sorun yaratir.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Aldatmak isteyen her şekilde aldatıyor ama aklımı en çok karıştıran şu oluyor yakalanma ihtimali olmadığı için daha mı çok yatkın olur aldatmaya erkek şunu düşünür mü zaten 6 ay uzağım ben yapsam bile ruhu duymaz bu düşünceden dolayı aldatma ihtimali diğer erkeklere göre daha mı fazla
Çok yakın zamanda bir tanıdığım aldatıldığı için boşandı, kocası gemiciydi. Aldatma kişiden kişiye göre değişir genelleme yapmak yanlış olur. Ancak ben şahsen sevgilimden ya da eşimden o kadar süre ayrı kalmak istemezdim. Çünkü sürekli gelip gidiyorlar. Aldatmak isteyen yan odada aldatır. Karşıdaki kişiden ziyade ben nasıl bir ilişki istiyorum bunu düşünüp ona göre karar verirdim.Merhaba arkadaşlar benim canımı sıkan bir durum var bunu sizinle paylaşmak istedim sizin görüşleriniz benim için önemli hemen konuya gireyim benim bir erkek arkadaşım var çok iyi anlaşıyoruz aramız çok iyi kardeşim olsa bu kadar iyi anlaşmam diyebilecek kadar iyi anlaşıyoruz kendisi gemici mesleğinden dolayı bazı konularda tereddüte düştüm açıkçası gemicilik mesleği hakkında başlarda pek bir bilgim yoktu daha sonra gemiciler hakkında her limanda bir manita olayı lafını duyunca ve onun gemisinde de eşini aldatan erkeklerin olduğunu duyunca içsel huzursuzluk yaşadım sizce ne yapmam gerekiyor ayrılmalı mıyım sizce gemicilik mesleği aldatma oranı en yüksek olan bir meslek grubu mu
Tayvan hakkında duyulan şeylerden en normali bu olabilir ))Ben hic öyle sanmıyordum geçen hafta çimen showda bir kaptan konuştu ağzım açık kaldi cok şaşırdım tayvanda kadınlar gemi yansırken iplere tutunup gemiye çıkarlarmis sonrasınıda anlattı ben şok oldum . Ama aldatma karakter meselesi bilemiyorum. Hatta sunucu cem işler nasil ya bu erkekler 1 ay dayanamıyor mu hepsi yapmıyordur ama o bölümde duyduklarim karşısında şaşkınlık yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?