Sizce gemicilik mesleği aldatma oranı yüksek olan bir meslek mi

Denizcilik mesleğinden çok fazla tanıdığım ve akrabam var. Bence karadaki adamın aldatma olasılığı daha yüksek. Birincisi çoğu limanda zaten çok fazla kalamıyorlar, limandayken prosedür çok yoğun ha deyince inemiyorlar. İnip günlerce gezelim olayları yok. Yapacağı varsa gemideyken değil ama gemiden indikten sonra yapabilir bence. Bir de gerçekten karakter meselesi, yapan vardır mutlaka ama ben olasılık çok düşük diyorum. Aldatma değil ama yanımda olamayacak olmasına takılırdım ben olsam.

Saçma karakter meselesi aldatan götünün dibinde de yapiyor

Ayy elon musk ayağa kalk büyüğün geldi

Ya aldatmak isteyen her yerde yapar.

Ama geçen bir program kesitine rastladım instagramda, Çimen show galiba. Bir gemi kaptanı, gemi yanaşınca seks işçilerinin halatlardan tırmandığını, mürettebatın kadınları kapıp odalarına kaçtıklarını ve bunun önüne geçilemediğini, hastalık yayılıp da geminin işleyişi aksamasın diye prezervatif dağıtmak zorunda kaldıklarını falan anlatıyordu. İşin daha kötüsü karısı da kendisiyle seyahat ettiği için kendisinin karısıyla uğraşmak zorunda kaldığını ve bir şey yapamadığını ima etti. Kadın da yanında dinliyordu bu arada. Zihnimde acayip bir tablo oluştu benim de. Hiç öyle tahmin etmiyordum.

sevgilim deniz kuvvetlerinden çıkma ve orada çok olan bir durum olduğunu söyler. sizinki askeriye bağlantılı değil sanırım ama fark etmez. evlenmek için evlenince ya da kendini yetiştirmemiş olunca böyle oluyor bence.
sevgilimin üstü olup 20 seneyi aşkındır yurt dışı seferine gidip gelen ve bunu yapmamış, karısını çok seven adam da tanıyor.
insanına ve sizin aranızdaki ilişkiye bağlı. şüpheleniyorsanız sağlam bir bağınız yok demektir, iyi anlaşmak sadece kavga etmemek değil. asıl mesele adamın özünü ve insan olarak değerlerini tanımak.
ha mesleği ne olursa olsun aldatılabiliriz garantisi yok elbette ama siz bu adamı tanımıyorsunuz demek ki.

Bence de aldatan her şekilde aldatıyor, bizim mühendislerden yurtdışı iş gezilerinde eşlerini aldatanlar oluyordu...utanmadan kendi aralarında geyigini bile yapıyorlardi

Dünyanın en iyisi bile içinde varsa aldatır diyorsunuz ya hani fırsat bulduğu zaman gemicilerin bu konuda fırsatları oldukça var bu yüzden gemiciler de en çok aldatan meslek grubunda yer alır desek doğru olur mu
olmaz ben setlerde çalıştım filimciler en çok aldatan meslek grubudur diyebiliriz ahaha
aldatma değil ama vermeden geçemeyeceğim bir örnek de var.
kozmetik markası reklam çekiminde, adam yönetmen - karısı yapımcı, 12 tane yabancı manken var, hepsi bornozlu ve yalnızca külot giyiyorlar, kostüm kızlara sadece ufacık meme ucu kapatıcı bant vermiş, kızlar da bornozu çıkaracaklar mecbur çekim esnasında, hatta intim wash ürün için birini tamamen soymuşlardı, neyse kayıttan çıkılıyor kızların üstü çıplak, kapatamazlar çünkü ona göre cilde makyaj yapılmış saçları yapılmış vaktimiz dar vs., yönetmen sandalye çekiyor önlerine oturuyor gülüşerek sohbet ediyorlar, karısı da uzaktan izliyor bunları o esnada ve takmıyor (ya da mış gibi yapıyor) kimi mesleklerde de böyle işte.
eski erkek arkadaşım da konser ve eventlerde süslenmiş güzel kadınları çekerdi. mekana ya da müşteriye o lazım o isteniyor. afedersiniz g*tünü elleyen kadın bile olmuş yıllar içinde. aldatma değil ama sağlıkla ilgisi olmayan nedenlerden ötürü işi güzel kadın görmek, onları daha da güzelleştirmek, fotoğrafını - videosunu çekmek, düzenlemek, saatlerce görüntülere bakmak vs. olan meslek de çok.
yapmayan yapmaz, yapan yaparlık bir durum. aldatmayan nadir değildir öyle gibi görünüyor bence dışarıdan. baristalık da yaptım onlar da şerefsiz gibi gelirdi içlerinde çalışırken.
biz aynı konuyu şuan birlikte olduğum denizci erkek arkadaşımla konuşurken iyi de o zaman ben de geride bıraktığım karımla ilgili aynı düşüncelere kapılabilirim, çok yanlış bunu düşünmek, bu iş mesleğe bakmıyor demişti.

Her erkeğin aldatma potansiyeli var bana göre.imkan ve şartlar uygunsa bence her erkek aldatabilir.ha eskiden böyle mi düşünüyordumhayır ama insan yaşayarak öğreniyorhep pilotlar şöyle çapkın böyle aldatır diyorlar diye reddedip, normal herkesin kefil olduğu sözde aşkımdan ölen adam tarafından cayır cayır aldatıldım valla hiç beklemezdimde aşırı da güveniyordum.yani nasip kısmet bence bu işler

Herkes herkesi aldatabilir bence meslek olarak bakmak biraz yanlis. Yalniz evlilik dusunuyorsaniz ve sevgiliniz senenin 4-5 ayini evin disinda geciriyorsa bu biraz evin duzeni acisindan sorun yaratir.

Hiçbir erkeğe "6 ay uzağım ben yapsam bile ruhu duymaz" düşüncesinin rahatlığını vermeyin, o düşünsün "ben bu kadını 6 ay burada tek bırakırsam, döndüğümde aynı şekilde bulur muyum" diye

Çok yakın zamanda bir tanıdığım aldatıldığı için boşandı, kocası gemiciydi. Aldatma kişiden kişiye göre değişir genelleme yapmak yanlış olur. Ancak ben şahsen sevgilimden ya da eşimden o kadar süre ayrı kalmak istemezdim. Çünkü sürekli gelip gidiyorlar. Aldatmak isteyen yan odada aldatır. Karşıdaki kişiden ziyade ben nasıl bir ilişki istiyorum bunu düşünüp ona göre karar verirdim.

Konu sahibi .Yeni bir meslek çıkmış" osuruktan teyyare" kaba tabirle ossurukculuk:))) devamlı oturuyor zart zurt osuruyormussun.Hic kalkmadigin,devamlı popo üzerinde oturduğun için riskte olmuyormuş aldatma bakımından:)))))))
Buraya tavsiye bırakmak istedim ahahahah.

Ben hic öyle sanmıyordum geçen hafta çimen showda bir kaptan konuştu ağzım açık kaldi cok şaşırdım tayvanda kadınlar gemi yansırken iplere tutunup gemiye çıkarlarmis sonrasınıda anlattı ben şok oldum . Ama aldatma karakter meselesi bilemiyorum. Hatta sunucu cem işler nasil ya bu erkekler 1 ay dayanamıyor mu hepsi yapmıyordur ama o bölümde duyduklarim karşısında şaşkınlık yaşadım

Tayvan hakkında duyulan şeylerden en normali bu olabilir ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…