Selam arkadaşlar şuan sinirlerim çok bozuk. Ben 1 sene 3 aydır evliyim. 3 senelik arkadaşım bana tavır yapıyo nedeni ne mi peki kocama yalan söylememem. Bu arkadaşım bekar bana hep şuraya gidelim buraya gidelim diyo ben onlara bekarken giderdim o fazla gelmez di bunu onun yüzüne hiç vurmadım ama düğünden sonra gidemedim evlerimiz birbirine uzak ve o daha 15 gün önce okulunu bitirip istanbula geldi. Geçen gün bana geldi annesine yalan söylemiş evlerimiz birbirimize uzak annesi izin vermez diye dışarda ortak bir yerde buluşucaz diye yalan söylemis ki ben ona gel annene söyle diye ısrar etmedim istersen daha sonra görüşelim dedim hatta. Bana bu sabah lisedeyken staj yaptigim yere gidelim dedi yine işe başvurucam olursa dedi ben orayi sevmem hatta staj bitsin bir daha ayak basmam derdim hep ama onu kırmamak için eşime soruyim dedim eşim önceden staj yaptigim yeri sevmedigimi hatta orda bir iki kişiyle sorun yaşadığımi bildiği için gitmeni istemem dedi. Bunu arkadaşıma söyledim ben anneme yalan söyledim sen kocana yalan söyliyemiyosun ben senin hep yaninda oldum falan dedi bende senin yanında oldum dedim nisanima kınama düğünüme geldi hep yüzüme vurur neyse şimdide ben senle arkadaş olmak istemiyorum yanımda olmuyosun dedi. Sizce bu kız normal mi yani arkadaşlik yapilicak biri mi bana akıl verin lütfen.