• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce Gerçek Arkadaş mı ?

bir evlilikte en önemli şey güvendir eşiniz sizin yalan söylediğinizi öğrense ne kadar kırılır şüphe duymaya başlar eşinize asla yanal söylemeyin arkadaşınız istediği herkese yalan söyleyebilir o onun problemi asla onun dolduruşuna gelipte eşinizle aranızı açmaya kalkmayın eğer bu yüzden arkadaşınız sizinle görüşmeyecekse görüşmesin zaten yolu açık olsun bence bu bayan sizin gerçek arkadaşınız degil gerçeten arkadaş olsaydınız zaten eşinile ilişkinizin bozulacağını düşünüp akıl edip böyle birşeyi size söylemezdi bile:50:

bir evlilikte en önemli şey güvendir eşiniz sizin yalan söylediğinizi öğrense ne kadar kırılır şüphe duymaya başlar eşinize asla yanal söylemeyin arkadaşınız istediği herkese yalan söyleyebilir o onun problemi asla onun dolduruşuna gelipte eşinizle aranızı açmaya kalkmayın eğer bu yüzden arkadaşınız sizinle görüşmeyecekse görüşmesin zaten yolu açık olsun bence bu bayan sizin gerçek arkadaşınız degil gerçeten arkadaş olsaydınız zaten eşinile ilişkinizin bozulacağını düşünüp akıl edip böyle birşeyi size söylemezdi bile:50:

Aynen öyle gerçek arkadaş olsa böyle yapmadı. beni en çok üzen yalan söyle demesi resmen şok oldum

Canim en dogrusunu yapmissn tebrik ederim.Yalanla hic bi is olmaz.Esine solemissn ne guzel.Evlilik iste bu durustlukle yurur.O arkadasn senden yalan soylemeni istiyor.Ama sen durustlugunu hep koru.Sen esine yalan soyleyip oraya gtsen Allah korusun basina bisey gelse o zmn nolicak? Arkadasn o zmn senin yaninda olcak mi ? bu konuda veya herhangi bi konuda arkadasinin yuzunden evliligin tehlikeye grse bu arkadasn mi kurtarcak? Seni yalan solemedgn icin terkeden birine ihtiyacn yok canm salla gtsin

Evet canım kendi yoluna gider artık bana dün yalan söyle demesinden zekasıni anladim zaten. Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis sonra ben sorunlar yaşarım neden kendime olan güveni kaybettiriyim ki.

o arkadaşının arkadaşlıgı sadece menfaatten ibaret kiimseye yalan söyleme sakın bu eşin olur bu annen olur vs ama sakın yalan söyleme bak ben 26 yaşındayım ne sevgilime ne aileme nede arkadaşlarıma hiçbişekilde yalan söylemedim

Aman haaa sakin yani ole bisi yapma

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım kendi yoluna gider artık bana dün yalan söyle demesinden zekasıni anladim zaten. Yalancinin mumu yatsiya kadar yanarmis sonra ben sorunlar yaşarım neden kendime olan güveni kaybettiriyim ki.

Aynen canm katiliyorumm

Back
X