- 10 Şubat 2020
- 18
- 3
- 1
- Konu Sahibi kendiihalindee
-
ne önemi varArkadaşlar aklıma takılan bir konu var görüşünüzü merak ediyorum,
1 aylık sevgili olduğum kişi yeni işe girdiğim yere 2. gün gelmek istedi ziyarete bende kötü bişey düşünmediğim için kabul ettim, geldi birşeyler yedi içti ve ben kalkayım dedi, bende hesabı ödemen lazım dedim o da ödeyecem deyip kasaya gitti patronla biseyler konuştu ne dedi bilmiyorum, sonra da çıkarken bana çaylar bedavaymış gibisinden konuştu,
Eski erkek arkadaşım niye böyle yaptı sizce,
Bide ben bununla sonradan yine barıştım konuştum bir süre sonra yine ayrıldım aradan 1 ay geçti başka bir kadınla konuşmasını yakaladım, fake hesaptan yazdım beni o kadın sandı, o kadın hakkında sevdiğini ve ondan başka hayatında kimse olmadığını söyledi, benim oldugumu anlayınca şaka yaptım senin olduğunu biliyordum o kadın bana musallat oldu dedi, bende onunla yine yollarımı ayırdım daha da konuşmadım. Bana garip gelen niye bu kadar evlenmek istedi ailemle tanışmak istedi anlayamadım yani, aramızda nerdeyse 8 yaş var?
Evlenmek istediğini söyleyip durdu bide yaptıklarına bakın sevmiyorsa niye böyle yaptı çok garip gerçektenKurtulduğunuz için bir çocuk sevindirin, düşünmeyin.
Müdürle konuştuktan sonra bana gelip öyle söyledi bende şaşırdımBana caylar bedavaymis kısmını anlamadim.
Adam tam dengesiz, surekli arayista.
Barismayin lutfen.
Evlenmek isteyip duruyordu bide evlenmek isteyen böyle mi yaparKurtulduğunuz için bir çocuk sevindirin, düşünmeyin.
anlami ne ki? mudur cayin parasini mi almamis?Müdürle konuştuktan sonra bana gelip öyle söyledi bende şaşırdım
Başka şeyler de var ama burdan yazamamBir erkek eğer başka bir kadın için o musallat oldu diyorsa külliyen yalandır geçmiş olsun.Bırak niyetinin ne olduğunu bu insanın iyi veya kötü bir niyet taşıdığına inanmıyorum.Bomboş bir insan
Bende bilmiyorum açıkçasıanlami ne ki? mudur cayin parasini mi almamis?
Bazi insanlar ne yiyip iciyor cok merak ediyorum. Kafalari hep guzelBaşka şeyler de var ama burdan yazamam
Bende bilmiyorum açıkçası
Benim için mı dediniz bunuBazi insanlar ne yiyip iciyor cok merak ediyorum. Kafalari hep guzel
Neden kibu konu kafa yormaya değmez.Boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?