sizce geri döner mi? kafam çok karışık...

astemerya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2011
30
1
36
Adana
Merhaba arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim vardı sevgilimi çok seviyordum fakat hep kapris yaptım naz yaptım bazen söylediklerini yanlış anladım telefonu suratına kapattım. Geçen hafta da buluşmaya gittiğimiz yerdeki cafeler kapalıydı ben de başka bir yere gidelim dedim. O da madem öyle ben gidiyorum dedi. O anda benim şimşekler çaktı ben onun için gelmişim yanına,ben gidiyorum diyor. O zaman nereye gidersen git gözümde bittin dedim ve çektim gittim sonrada sinirle mesaj attım artık bitti yolun açık olsun diye sonradan gece konuştuk ben aradım telde konuşarak bitirelim diye. Başka pastaneye yada cafeye gidelim demek istemiş ama bana biraz kıvırıyo gibi geldi oofff bilmiyorum...Ben hatasını anlayıp peşimden koşmasını beklerken o da madem öyle bitsin bunu sen istedin dedi hiç ısrar etmedi peşimden koşmadı Emin misin bu kararından pişman olur musun dedim "olsam bile o zaman da sen gurur yaparsın diyo" seni çok seviyorum ve sevmeye devam edicem,sevgi öyle kolay bitebilecek bişey değil dedi ,çünkü birbirimize hata yapmadık aldatmadık yalan konuşmadık. Hiç böyle değildi telefonu kapatınca küsünce falan hemen arardı acaba arkadaşlarının dolduruşuna mı geldi birilerinden akıl alıyor olabilir mi ?? Beni çok kaprisli olduğum için arayıp sormayarak cezalandırmaya mı çalışıyor, sizce geri döner mi kafam çok karışık :S Beni çok sevdiğinden eminim çok aşırı kıskanç ayrıca konuşmadan duramazdı napcam ben ((( Şimdi ben ararsam eğer ipleri onun eline vermiş olcam yine o geri dönmeli bana konuşmayalı 3 gün oldu (

kendımı gordum walla bende pek kaprıslıyımdır ama eskısı kadar degıl tabı onceden cok fazlaydım cnm olabılır senın burnun surtmek ıcın demıstır belkı fazla kaprıs yapma bence gercekten yıpratıo bı sure sonra erkegınde bı dayanma sınırı war :113:

Fazla naz aşık usandırmış.. Durumun özü bu Biraz da sen koş onun peşinde istiyor. Haliyle yorulmuş çocuk. Kim olsa bir gün illallah der.. Bence en kısa zamanda bir uluşma ayarla. Ona sarıl, sevdiğini ve bitmesini istemediğini söyle.. Şu kaprisli tavrından da biraz vazgeç.. Sonra yeniden alırsın ipleri eline nasılsa

Ama orda özür dilemesi gerekiyodu ve dilemedi bu insan şimdiden naz çekmeyince evlenince nolcak Çok gururluymuş ya ama doğru konuşsaydı o da böyle yapmasaydım. En son telefonu kapatırken de sen bitti dedin ve bitti geri dönüşü yok hakkım da helal olsun dedi. Bütün bunları ablama ablama anlattım o da seni haksız buluyo dedim keşke söylemeseydin dedi, ablama daha söylememiştim çünkü onu. Acaba geri dönmeye niyeti olduğunu gösterir mi, beni tamamen silse niye ablamı umursasın dimi :2: faceden de beni silmiş ama arkadaşlarımı silmemiş psikopata bağladım iyice...İkimizde çocuk gibi davranıyoruz

bezdirmişsiniz gibi geldi bana, kimse sonsuza j-kadar çekmez

hem sen bitiriyn , hem eminmisin kararindan pisman olma dion ? Sacma!!!

hem nie pesinden kosmasini istiOn?

Biraz Kompleskli geldin bana:)

Eğer seviyorsan aşkta guru olmaz.ara telefonla özür dile.bir şey kaybetmessin.şu an ki durumundan daha iyi olursun inan bana.zaten o kabul etmesse sevgisi bitmiştir sana karşı.o zman sende yoluna bakarsın.
hadi durma ara ve şu an ki durumundan kurtul ablacım.inan tecrübe konuşuyor :))

Evet kompleks mi ne bilmiyorum ama geçen sene sevgilimden ayrıldım ve çok acı çektim aradan 3 ay geçince bu insan karşıma çıktı ona hazır olmadığımı daha psikolojimn bozuk olduğunu söyledim ama çok ısrar etti hemen sevgili olmak zorunda değiliz arkadaş oluruz sonra sevmezsen eğer beni hayatından çıkarım dedi,ve kendini sevdirdi çok bağladı beni baştan fazla şımarttı sanırım ayrıca şu anda kpssye hazırlanıyoruz ikimizde stresliyiz sanırım normalde çok basit konular bunlar eğer düzelirsek eskisi gibi olmıcam hatalarımı anladım, bu zaten ilk ayrılığımızdı :26:

ilk ve son olsun ozamann uzme cocugu bos sebeblerle. ne zaman adam akilli bir suc isledi , ozaman bas tekmeyi musait biryere:)

En kötü sonuc bile sanki halinden daha iyidir. Ara derim ben onun tutumu zaten sana ışık olacak. Şimdi huzursuzluk sürekli ne olacak acaba diye geçiriyorsun kendine eziyet. Aradığında eğer red cevabı alırsan bir kaç gün Can'ın acır sonra önüne bakarsın. Ama Buda sana ders olsun iliskilerinde taktiklerde bir yere varamazsın bitmem. İcinden geldigi gibi ol ki senin için rahat olsun tatlım. Herseyden önemlisi hep hayırlısını dile YAradan dan bitanem.

Yarın İstanbula gidiyorum ben 3 gün falan yokum... aradıktan sonra hemen buluşma ayarlayıp hemen görüşmek lazım hatalarımızı tartışmak gerekir yüzyüze.hiç bişey olmamış gibi kaldığımız yerden devam edemeyiz şimdi görüşmeyince..Eğer ben gelene kadar aramazsa gururumu yıkıcam ve dediğinizi yapıcam Ona sımsıkı sarılıp hiç bırakmamak istiyorum :2:

Bunları düşünmen cok normal tatlım çünkü biz hanımlar erkek konusunda biraz egoistiz -ama zararsız-:) . Sen sadece biraz rahat ol ama dua etki yanlış kararlar verme. hem istanbul'a da gidecekmişsin tadını çıkar döndüğünde ararsın. Ne demişler su akar yolunu bulur.

bak bir düşün ararsan kabul etmesse aklındaki tüğm soruların cevabını kendine veririsin.ya kabul ederse :)))))

sen haksızsan ara mesaj at ne olcak. seviyosanız unutulur geçer gider. ama kapris olunca işte yine aynı kavgalar huzursuzluklar oluyo kendimden biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…