hem sen bitiriyn , hem eminmisin kararindan pisman olma dion ? Sacma!!!
hem nie pesinden kosmasini istiOn?
Biraz Kompleskli geldin bana:)
Evet kompleks mi ne bilmiyorum ama geçen sene sevgilimden ayrıldım ve çok acı çektim aradan 3 ay geçince bu insan karşıma çıktı ona hazır olmadığımı daha psikolojimn bozuk olduğunu söyledim ama çok ısrar etti hemen sevgili olmak zorunda değiliz arkadaş oluruz sonra sevmezsen eğer beni hayatından çıkarım dedi,ve kendini sevdirdi çok bağladı beni baştan fazla şımarttı sanırımayrıca şu anda kpssye hazırlanıyoruz ikimizde stresliyiz sanırım normalde çok basit konular bunlar eğer düzelirsek eskisi gibi olmıcam hatalarımı anladım, bu zaten ilk ayrılığımızdı :26:
hem sen bitiriyn , hem eminmisin kararindan pisman olma dion ? Sacma!!!
hem nie pesinden kosmasini istiOn?
Biraz Kompleskli geldin bana:)
En kötü sonuc bile sanki halinden daha iyidir. Ara derim ben onun tutumu zaten sana ışık olacak. Şimdi huzursuzluk sürekli ne olacak acaba diye geçiriyorsun kendine eziyet. Aradığında eğer red cevabı alırsan bir kaç gün Can'ın acır sonra önüne bakarsın. Ama Buda sana ders olsun iliskilerinde taktiklerde bir yere varamazsın bitmem. İcinden geldigi gibi ol ki senin için rahat olsun tatlım. Herseyden önemlisi hep hayırlısını dile YAradan dan bitanem.[/QUO
Çok sağolun yorumlarınız için, Allaha hep dua ettim eğer hayırlısıysa olsun değilse aten bişekilde biter evleneceğimiz insan değişmezmiş..O evlenilecek bir erkek her şeyden önce sadık ve dürüst biriydi ama kıymetini bilemedim inşallah her şey iyi olur. Şeytan hep aklıma yanlış şeyler sokuyo şimdi ararsan şımarır ipleri eline geçirir seni süründürür sonra diyo:)
kız aradım yaz hadi çıkçam :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?