- 19 Aralık 2014
- 25
- 4
- 6
1 aylık bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu, yazın tatildeyken birden pat diye benden ayrılmak istedi, dödüğünde biraz konuştuk sebebini, geri bir araya gelir gibi olduk birkaç gün sonra yapamadığını bunaldığını kafasının çok dolduğunu düzenli ilişki istemediği , 1 ay kafasını dinlemesi gerektiğini söylerek benden ayrldı. Bunun üzerinden 3 ay geçti ben yazmadım sormadım aramadım, onu kendi haline bırakmıştım, sonra faceden beni eklediğini gördüm (önceden face hesabı yoktu), içime kurt düştü 3 gün düşündüm ona arkadaş kalmak istemediğimi söylemiştim çünkü dayanamadığım için kabul ettim faceden. max 5 gün sonra kendimi sürekli onu takip ederken ne yaptığını kurcalarken bulduğum için acı çekmeye başladım unutamamışım onu belli bende daha fazla üzülmemek için onu çıkardım arkadaşlıktan.İnstagramdanda sildim. Ama o instadan takip ediyor gibi gözüküyor bilmiyorum giriyor mu hesabına ama. whatsappda da ekliyiz birbirimizde sizce ne olur halimiz? Geri döner mi? Sürekli bir beklenti içine girmeye başladım onun bu hareketi yüzünden kafam dolup duruyorr. Günlük işlerimi bile halledemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen yorumlarınız önemli benim için.