- 19 Mart 2019
- 61
- 18
- 38
- Konu Sahibi yumurtalisucuk
Sevgili Kadınlar Kulübü arkadaşlarım, bir ilişkim vardı. Ben gel desem gelen, dersten çıktıktan sonra yarım saat görmek için bile gelirdi. Sevgim vardı ama çok fazla diyemezdim. Ben bazı zamanlar üzerine gidiyordum gerçekten. Sonra bir anda tüm ilgisini üzerimden çekti. Aramamaya başladı ben de sürekli arayıp durdum, bundan bile rahatsız olmaya başladı. Benimle oturup konuşup rahatsız olduğu konuları anlatmak yerine gitmeyi tercih etti. Başka biri olduğunu düşünüyorum. Evine gittim kahvaltı yaptık babasıyla ailesiyle tanıştırdı. Benim berem onda kalmıştı vermesini istedim, buluştuk konuştuk tekrar ve barıştık biriyle konuşuyor musun dedim yemin ederim hayır okuldan arkadaşlarımla konuşuyorum dedi fakat telefonuna sürekli bildirim geliyordu. Normalde de gelirdi ararlardı fakat bu kadar değildi. Eve geldikten 2saat sonra bana yapamadığını zorlamamam gerektiğini bitmesini ve yemin ederek bir şey hissetmediğini bana sinirli olduğunu dile getirdi. Böbreklerim de protein kaçağı ortaya çıktı tedavi göreceğim ve bu bile bile gitti. Ben de bana ait ne varsa silmesini rehberden sosyal ortamdan kaldırmasını istedim. Silmedi ben ısrar edince numaramı sildi instagramdan hala takip ediyor. Seviyorum, kırgınım, kızgınım, içim de nefret birikti. Sizce bir süre sonra döner mi tekrardan.