Ailesi ile tanisma oldu ama hos bir karsilama olmadi, Annesinin beni beyenmedigini cok net hissettikten sonra kendisinin bana sozu daha cok erken kendisini geride tutmasi lazim demesi, ve abisinin nisani var gel dediler sizce gitmelimiyim yada gitmem uygun olurmu, aramizda daha bir sey yokken gitmeme de soz ederlermi
Ailesi ile tanisma oldu ama hos bir karsilama olmadi, Annesinin beni beyenmedigini cok net hissettikten sonra kendisinin bana sozu daha cok erken kendisini geride tutmasi lazim demesi, ve abisinin nisani var gel dediler sizce gitmelimiyim yada gitmem uygun olurmu, aramizda daha bir sey yokken gitmeme de soz ederlermi
Annesinin aklı hemen yapılacak olacak olan nişanda. Annemin de başına geldi mesela ben eşimle görüşüyordum aileme uzağım ben evlilik kararı aldık. Eşimle de farklı illerdeydik ve benim atama dönemim için yıldırım nikahı yapmam gerekiyordu. Ancak abimin de düğünü vardı. Benim nikahımla abimin düğünü aradın da 5 gün vardı. Ve annemler iki tarafa yetişmekte çok zorlandı. Benim isteme merasimim bile benim bekar evim de oldu annemler kendi evine davet edemediler. Abim nikahıma gelemedi kardeşim yoktu. Biz nikahı yaptık abimin düğününe gidemedik felan filan yani 1 aile de 2 tane merasim ağır oluyor. Kayınvalide adayın sana konsantre alamamıştır bile. Hele bi de diğer dünürlerle arada sorun varsa kafası çok karışıktır. Hoş bi söz konuşmamış ama senin yerinde kim olsa aynısını derdi diye tahmin ediyorum. Annemin bana saydığı laflar aklıma geldikçe eşimde nasibini aldı yani. O yüzden içinden gitmek geliyorsa git. Hem erkek arkadaşın için de iyi olur gelmiyorsa da gitme bi kaybın olmaz
Bence gitme. Ailesi ile yalnız sen mi tanıştın öyle ise gitmene gerek yok adiniz yok sözlü olan aileler tanissa yakinda isteme olsa olabilir ama şu etapta yalniz sen tanisti isen Bosver kalabalik yapma iyice kötü olur elin ayagina karisir birsey isterler yapamazsin gerek yok agirdan al kendini
Yani ben olsam gitmezdim ama bunu reddederek değil de mecburen hani zorunlu bir sebepten gidemiyormus gibi yapardım. Nisan sonrasi da biraz zmaan gecince annesiyle tekrar bi gorusme fırsatı ayarlardim. Annesi hala aynı mi değişmiş mi iletisimimiz nasil vs. Gormek icin :)