Sizce gitmem garip olmaz mı?

Giderseniz hic kimse "neden geldi ki bu simdi?" demeyecek. Gitmezseniz de kimse bir sey kaybetmeyecek. Baska bir isiniz yoksa gitmek istiyorsaniz gidin n'olcak ki?

Ortaya yapılan çağrıyı üstünüze alınmayın derim. Ayıp olmasın diye yazmıştır. Gerçekten çağıran insan ismen hitap eder, davetiye verir.

Evet o açıdan öyle ama kendimde rahat edemem gibi geliyor o yüzden gitmiycem sanırım

Ben tanıdık olunca da gitmiyorum ama siz sorduğunuza göre gitmek istiyorsunuz.
Gidin.İki göbecik atıp gelin,nolacamış.

Ben tanıdık olunca da gitmiyorum ama siz sorduğunuza göre gitmek istiyorsunuz.
Gidin.İki göbecik atıp gelin,nolacamış.

Ben severim düğüne gitmeyi ya :) ama garip olur diye gitmiycem sanırım. Arkadaşta bişey olmaz diye ısrar ediyor ama ona göre hava hoş tabi

Ben severim düğüne gitmeyi ya :) ama garip olur diye gitmiycem sanırım. Arkadaşta bişey olmaz diye ısrar ediyor ama ona göre hava hoş tabi
Gitmek istiyorsan çok güzel bir bahanen var,mutlu gününde yanında olmak,destek verdiğini göstermek.

Bence kızın seni davet etmesi gerekirdi sen yeni başlamışsın nezaketende olsa onun çağırması gerekirdi.

Bence seni bizzat davet etmesi gerekirdi, etmedigi icin gitmemelisin.
Ha senin durumunda olsaydim bizzat davet etse bile tesekkur-tebrik eder ama gitmezdim daha cok yeni oldugumu, henuz dugunune gidecek samimiyetimin olmadigini ve beni nezaketen cagirmis oldugunu dusunerek

Eveeet biraz uyuzum kabul

Henüz tanışmamışsın, nezaketen tüm gruba yapılan daveti üzerine alınmamanı tavsiye ederim. Zaten düğünde tanışmanız biraz garip olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…