• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce gururdan mı? :(

Aishaliya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2017
57
36
3
27
Selam arkadaşlar,
Bayadır içimde tuttuğum bir şey var. Bu da dert mi falan demeyin lütfen artık çok takmaya başladım. :KK43:

Ben normalde sevdiğim insanlara sevgimi çok kolay gösterebilen gayet sıcakkanlı bir insanımdır.
Güzel hitap şekillerini falan rahat kullanırım konuşurken.

Ama malesef sevgilime karşı durum tam tersi. :KK43:
Arkadaslar utangaçlıktan falan da değil neden bilmiyorum ama sanki yanında dilim bağlanıyor. Başka konular konusurken bir sorun yok ama duygularımı ifade etmek... :KK43:
Ki bazı şeyleri de yaşadık.

O da sevgisini çok belli eden çok mıç mıç biri değildir mesela sürekli seni seviyorum demez ama ben bilirim.
Belli eder.
Açık açık olmasa da dolaylı yoldan esprili bir şekilde beni mutluluktan uçuracak sözleri vardır.
Ama ben de o da yok.
Artık çok kafama takıyorum.
Ağlıyorum.

Bir dahaki buluşmamızda onu çok sevdiğimi söyleyeceğim diyorum yine söyleyemiyorum. "Ben..." diyorum gözlerim doluyor sesim titriyor hemen.hep cümlelerim yarım kalıyor.

Çok yeni de değiliz.
Öncesi de var ama 1 buçuk senedir birlikteyiz. Sadece bir kez seni seviyorum dedim. :KK43: onda da sadece ben duymusum hissi var. O kadar sessiz.
çok özlüyorum mesela görüşemediğimiz zaman, fakat özledim bile diyemiyorum.

O sevgisini fazla belli etmediğinden desek, mesela annem de fazla belli etmez ya da arkadasım ama onlara böyle değil.
Güven sorunum asla yok ona karşı.

Sizce onu sevmediğimi mi düşünüyordur? Utangaçlık değil. O zaman gereksiz bir gurur mu? Ne bu?

Cidden ona haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Onu çok seviyorum ama hissettiremiyorum.
Yanındaki onun için sıradan olan bir insan bile benden samimi yaklaşıyordur ona. :KK43:

artık benden soğumasından bıkmasından korkuyorum. Her erkek sever güzel sözler duymayı.
Nolur akıl verin bana. Nasıl yaklaşıcam? Sebebi ne bu durumun?

Edit: Arkadaslar "sevdiğim bey" kısmı esprisine yazdığım bir şeydi. :) belki görmüssünüzdür sosyal medyada falan "sevdiğim beyin yanında ben..." vs. tarzında capsler. Komik geldiği için bazen arkasından öyle konuşurum da :D Neyse düzelttim zaten. :)

Son düzenleme:
niye gözleriniz doluyor?

fazla aşırı fena bir duygusallık mı yoksa başka bir şey mi?

sevdiğim bey yerine sevgilim derseniz aradaki mesafe bir tık aşılır...

ayrıca sözler değil davranışlar gösterir sevgiyi...

yine de çok söylemek için yıpratıyorsanız tavsiyem şu olabilir; sarıldığınız bir anda çok seviyorum ben seni deyip bir daha sarılabilirsiniz. :)

belki bakıştan utanıyorsunuzdur yada beyninizde sevgilinize karşı bir mesafe vardır.(diğer insanlara söylediğiniz için söylüyorum bunu)
çok seviyom oğlum ben seni de daha argo hali olabilir :KK70:

bir de erkekler güzel söz duymak istemezler ki onu biz kadınlar isteriz :)

Son düzenleme:
Aman bosver icinden gelmiyosa soyleme.Yapmacik durmaktan iyidir.Hem sen kafani cok takmissin ama bence karsi taraf bunun farkinda bile olmayabilir:KK48:

niye gözleriniz doluyor?

fazla aşırı fena bir duygusallık mı yoksa başka bir şey mi?

sevdiğim bey yerine sevgilim derseniz aradaki mesafe bir tık aşılır...

ayrıca sözler değil davranışlar gösterir sevgiyi...

yine de çok söylemek için yıpratıyorsanız tavsiyem şu olabilir; sarıldığınız bir anda çok seviyorum ben seni deyip bir daha sarılabilirsiniz. :)

belki bakıştan utanıyorsunuzdur yada beyninizde sevgilinize karşı bir mesafe vardır.(diğer insanlara söylediğiniz için söylüyorum bunu)
çok seviyom oğlum ben seni de daha argo hali olabilir :KK70:

bir de erkekler güzel söz duymak istemezler ki onu biz kadınlar isteriz :)

Normalde duygusalım evet. Onun yanında daha fazlalaşıyor olabilir mi diyorsunuz yani?
Bu arada çok seviyom oğlum ben seni desem çok şaşırırdı herhalde :D

Aman söyleme hicbirsey. Gerçi sen de tuhaf sin adam için sevdiğim bey yazmışsın sevgilim demek yerine sevdiğim bey fazla resmi değil mi

Yeşilçam dizisi sendromuna yakalanmışsınız sjsjs şaka şaka. Sevdiğini söylemekten daha güzel ne olabilir ki herkes sevildiğini duymak ister neden utanıyorsunuz bundan? Ne bu resmiyet ayrıca kaç yılındayız hala Yeşilçam dizisi gibi cümleler? 3 günlük dünya, yaşayamadıklarınız olursa daha çok pişman olur, üzülürsünüz. Ertelemeyin böyle şeyleri ben sevgilime, anneme, babama, kardeşime, en yakın dostuma hep "Seni seviyorum" diyerek telefonu kapatırım hatta. Güzel şeyler bunlar.

Sevdiğim bey nedir? :))) böyle olmaz. Esprili olun, hişt yakışıklı vs. Sonuçta seven insan sevgisini gösterir. Ben eşime neler neler diyorum :))

Aman söyleme hicbirsey. Gerçi sen de tuhaf sin adam için sevdiğim bey yazmışsın sevgilim demek yerine sevdiğim bey fazla resmi değil mi

Ya yok o esprisine yazdığım bir şeydi. Capslerden falan gördüğümüz türde yani. :)
Yoksa normalde tabiki sevgilim diye bahsediyorum.

Sevdiğin bey de sana demiyomuş. O dese açılır karşılık verirdin. Seni açamamış bence henüz. Ben de eşime demem çünkü o da bana demiyo. Etkiye tepki meselesi bence. Zorlama içinden gelince plansız deniyo böyle sözler..

Benim erkek arkadaşım da öyle demez hiç seviyorum ediyorum diye. Bir kere seviyorum dedi onda da kavga edip ayrılmıştık o zaman tutuştuğu icin dedi. :) ha bide genelde " özledim kiz seni ellam" der o kadar.
Bende onun gibi oldum son dönemler de " özledim be insafsız görüşelim" tarzında :dondurma:

Cok sacma. Benim evde her saniyem sevgimi göstermekle geciyor diyebilirim :KK70: 4 senedir beraberiz 1 seneye yakindir da evliyiz. Dışarda normal bir ciftiz ama evde mic mic mic hic elimiz kolumuz dudagimiz birbirimizden eksik olmaz :olamaz: boyle degildi tabii ben onu bu hale getirdim. Sevgisini göstermeyen adami sevemem valla ben. Hic bana gore degil agir abi ayaklari. Niye diyemiyorsunuz anlamadim. Insanın sevgisini ifade etmeden durabilmesi bence cok tuhaf. Benim bazen kurdugum cumleler sanki sevgimi anlatmaya yetmiyormuş gibi geliyor hatta :bicak:
Bir yerden baslasaniz ne kadar hosunuza gidecek halbuki. Mesajla başlayabilirsiniz bence soylemeye. Sonra yuz yuze soylersiniz. Utanıyorsunuz gibi cunku. 1.5 sene olmus gerci ama niye boyle oldugunu gercekten anlamadim :kahve:

Canım bende de durum tam tersiydi. Sevgilim senin gibi davranıyordu ben ondan bişeyler bekliyordum. Sevdiğini niye söylemiyorsun diyordum söyleyerek olmaz sevgi falan diyordu. Aynı durumun ki ve erkeğinin yer değiştirmiş haliydi kısacası. Bu şekilde iki sene devam etti bende kabullendim sevdiğini biliyordum güveniyordum çünkü. Evlendik şimdi. Durum Hala boyle. Sevildiğimi biliyorum . Arada bi güzel söz bi davranışla halloluyor herşey. Sizde de böyle olacaktır eminim. Mutlu mesut yaşayıp gidiyoruz cok şükür

Bence erkekler de böyle cümleleri illa bekliyordur. Şöyle düşünün onu kaybederseniz tüm bu söyleyemedikleriniz sizi içten içe yer bitirir. Zamanınız varken o sizinleyken söyleyin, sevginizi dökün cümlelere. Örneğin bende canım tarzı kelimeleri hiç yan yana kullanamazdım. Ama bir kaç kere söylemeye başlayınca insan rahatlıyor. Daha kolay söylüyor.

Back
X