Sizce güzel kadınlar neden aldatılıyor?

sadece 'benim' duygusu...
senin sahibin olduğunu düşünüyorsa nasılsa elde etmiştir, onun olmayanlara yönelir...
erkeğin avlanma içgüdüsü diye okumuştum bir yerlerde...
yani evli dahi olsanız kaçmaya devam :37:

Aldatılmanın güzellikle/çirkinlikle alakası yoktur, şerefsizlikle ve karaktersizlikle alakası vardır.

kendisi o güzelliğin altından ezik hissettiği için,aşağılık duygusundan aldatıyordur derdim de,en bildik cevabı yapıştırayım.
şerefsiz olduğu için:ssz:

Son düzenleme:
Çevremden de gördüğüm kadarıyla kesinlikle güzelliğe bağlı değil aldatma meselesi.

Pek çok sebep sıralayabiliriz.
En başı karaktersizlik çeker elbette.

Bana göre de en büyük nedeni aldatan kişinin karşısındakini gerçekten sevmiyor ve değer vermiyor olması.

Güzellikle kısıtlamaz ki bu konu kişilikle alakalıdır.
Kişiliği düzgün değilse istersen dünyanın en güzel yüzüne en güzel fiziğine sahip ol yine aldatılırsın.

bencede güzellikle alakası yok diye düşünüyorum. karakter meselesi kadınada bağlı erkeğede. kadın adama çektiriyorsa erkeğinde gözü kayar dişarıya aynı durum kadın artık bezdiyse bu işi kadında yapabilir. çirkinlik güzellik değil.

güzel çirkin kadın değil de doğru adam seçemeyen kadınlar aldatılıyor

Ben de başka bir çeşitleme yapayım bari :

Aldatma kadının değil,ilişkinin güzelliğiyle alakalıdır.:37:

İlk etapta erkek güzel kadına ilgilidir ama bence aradığının güzellik olmadığını farkediyor.Birde karakter meselesi bu etraf kız kaynıyor.bu zaman da bir kadına bağlı kalan erkek çok az.yoldan çıkmasa bile bazı kızlar yoldan çıkartıyor.

İlk etapta erkek güzel kadına ilgilidir ama bence aradığının güzellik olmadığını farkediyor.Birde karakter meselesi bu etraf kız kaynıyor.bu zaman da bir kadına bağlı kalan erkek çok az.yoldan çıkmasa bile bazı kızlar yoldan çıkartıyor.

mesela erkekler aldatıyo ama aldattığı yine kadın allah herkeze güzel ahlak versin vede kimse aldatılmasın

güzel kadın dikkat çeker beğenilir ilgi görür herkes bunu kaldıramaz.tabi bu kısım işin bahanesi.asıl mesele kişiliktir.

sanırım çözdüm kızlar: aslında aldatılanlar güzel kadınlar değil..aldatıldıktan sonra güzelleşiyorlar, inattan.. :60:

Bu konu benim de dikkatimi çekmişti aslında. Genelde eşinin ne kadar şanslı olduğunu düşündüğümüz çok güzel kadınlar aldatılıyor, ruhları bile duymuyor. En basiti bizim bi komşumuz kadın 50 küsür yaşında ama çok sportif yani bana taş çıkartır ve çok bakımlı, sağlıklı bir kadın. Kocası da üzgünüm ama kamyon şoförü kılıklı bir adam, bıyığıyla göbeğiyle yani her karşılaştığımızda adamın ne şanslı olduğunu düşünürüm.Bu adam kadını sayısız kere aldatmış. İnsan merak ediyor yani neden:50: Kadın güzel, çok güzel iş yapar, yemek yapar, benden güzel giyinir, yüzer, yürür, sağlıklı beslenir, tutumludur, anlayışlıdır, daha ne istersin be adam:50:

Eşleri güzel ama yabancı uyruklu kadınların türk kadını kadar aldatıldığını hiç görmedim :21: Genelde aldatılan güzel kadınlar türk oluyor hülya avşar felan..bence güzel kadın değil yatakda kötü olan kadınlar aldatılır, hiç aldatılcağımı sanmıyorummm :9:

Bu konu benim de dikkatimi çekmişti aslında. Genelde eşinin ne kadar şanslı olduğunu düşündüğümüz çok güzel kadınlar aldatılıyor, ruhları bile duymuyor. En basiti bizim bi komşumuz kadın 50 küsür yaşında ama çok sportif yani bana taş çıkartır ve çok bakımlı, sağlıklı bir kadın. Kocası da üzgünüm ama kamyon şoförü kılıklı bir adam, bıyığıyla göbeğiyle yani her karşılaştığımızda adamın ne şanslı olduğunu düşünürüm.Bu adam kadını sayısız kere aldatmış. İnsan merak ediyor yani neden:50: Kadın güzel, çok güzel iş yapar, yemek yapar, benden güzel giyinir, yüzer, yürür, sağlıklı beslenir, tutumludur, anlayışlıdır, daha ne istersin be adam:50:

Adam kadının özellikleri karşısında eziliyor , kendini boyle ispatlamaya çalışıyor olabilir ,
Birde malesef güzel kadınlar daha cok bu tür karaktersiz erkeklerle evleniyorlar genelde , ondan aldatılıyor olabilir diye düşünüyorum

Fazla geliyoruz nollcakk
Eski kocam kilolu biriydi yakisiklida ddgildi yani yuxu haric kendini bi halt sandi aldatti neyse iyi oldu ya simdi kocami cok seviyorum

erkeğin sütü bozuksa aldatır yol ver gitsin

Back
X