- 17 Kasım 2019
- 1.513
- 455
- 123
- Konu Sahibi Mavis Deniz
-
Gerçekten çok sevindim ben de burun ucuna bayıldım ve hiç bir doktorda böyle görmedimBence kusursuz ve cok güzel.
Hayır asla istemiyorum doktorun el becerisine bakmanız açısından sordumYuzunuze yakisan bir burun olmali. Tipatip aynisini istemeyin bence. Olmayabilir.
Aynen tabiki farkındayım.Gayet guzel, kim bu ozelden yazar misiniz? Bir de tek resime aldanmayin, gorusurseniz baska resimler de isteyin
Katılıyorum size ameliyat masasında genel olarak güzel görünüyor. Açıkcası ben doktora uzun vadede güveniyorum tek sorun estetik anlayışını anlayabilmek benim için. Szi kime oldunuz? Geçmiş olsunMoral bozmak istemem ama amelyat masasında hemen herkesin burnu kusursuz... Benimde öyleydi ama neden bilmem 1sene sonra asıl kemikyapınız oturunca çıkıyor
Gerçek sonuç... Mesela benim ve eşimin hafif eğrilme oldu... Revizyon gerekiyor ama He ben çok takılmıyorum ama kusursuz hayal edenler takabilir...
Çok haklısınız maalesef ki her ameliyatta bu riskler var. Ama zaten bu riskleri göze alarak giriyoruz. O yüzden ben sonrasında oluşabileceklerden çok bu burun sizce nasıl diye sormak istedimBenim görüşme yaptığım doktorlar biz nekadar kusırsuzda yapsak teknik hata olmasabile kemik yapınız son şekli veriyor dedi... Hafif eğrilme burunucudüşmesi dikişlerin iğleşme prformansı vs... Gibi öngörülemeyen şeyler olabiliyor amelyat sonrasında nasit revizyon gerektiren şeyler... Tabi bu herkeste olacak demek değil... Bende yüzdeyüz kusursuz burun fikrine inanmıyorum o nedenle... Aydınmamak beye olmuştum....
Neden?bence bırak doğal kalsın
Katılıyorum kendisine gidip diğer resimleri de göreceğim fakat yorumlarınızı meral ettim. Bir yıldır doktor araştırıyorumTek bir resme bakarak yorum yapmak sağlıklı değil, ben şahsen cesaret etmezdim.
Bana da burun ucu ile sırtında bir uyumsuzluk var gibi geldi ama yine de sorayım acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedimBen pek beğenmedim burun ucu biraz uzun kalmış gibi, normal uzunlukta olması için bile biraz kalkık yapıyorlar ki ödemler indiğinde tam olsun diye bu fotoğrafta baya uzun kalmış burun ucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?