sizce haber vereyim mi?

yok cevap vermiyorum aylardır kendi kendine konuşuyor. haber de vermiycem. aylardır bana çektirdikleri yeter
Yani şekerim sen onu çekmek zorundamısın şükret ki ilerde böyle bişe çıkmamış allah yardımcın olsun da inşallah kurtarırsın

arkadaşlar eski sevgilim tarafından tehdit ediliyordum bayadır. hiç cevap vermiyodum. bugün gidip savcılığa şikayette bulundum. her türlü şikayette bulundum dilekçede alabilceği kadar ceza alsın diye. kesin ceza alır dedi savcı dava da açılır kesin dedi. bu ne yazık ne kadar uğraşmış dedi yazdıklarını görünce.

şu an o savcılığa verebiliceğimi düşünmüyordur muhtemelen şaşıracak. sizce yazdıklarına cevap olarak savcılığa verdiğimi söylemeli miyim? yoksa tebligat gidince mi haberi olsun?

daha da hırs yapabilir. ama korkma. en ufak ceza zaten uzaklaştirma olur.

hadi ya o manada mı dedin. bende savcılığa vermedim iyi ki diye anladım. nasıl kurtuldun peki?
savcılığa vermek çözüm değil o tür kafatasına sahip insanlar için, özellikle maddi anlamda baskın bir sıfatınız yoksa. aleyhinize dönebilir durum. onun yöntemini kullan.

savcılığa vermek çözüm değil o tür kafatasına sahip insanlar için, özellikle maddi anlamda baskın bir sıfatınız yoksa. aleyhinize dönebilir durum. onun yöntemini kullan.

maddi anlamla ilgisi nedir tam olarak? bende onun gibi tehdit yoluna mı başvurayım diyosun. özelden yazabilir miyim bir detaylı ama geç oldu yarında yazabilirim girersen yarın?

maddi anlamla ilgisi nedir tam olarak? bende onun gibi tehdit yoluna mı başvurayım diyosun. özelden yazabilir miyim bir detaylı ama geç oldu yarında yazabilirim girersen yarın?
Yani bu tür konuları artık savcılık çözemez durumda. Eger tazminat isteyecek kadar torpiliniz yada maddi gücünüz var ise dedim. Ya da istedigi kadar aleyhime kullansın paramla kapatırım cenesini mahkemede diyebilirsen.

Tabii yazabilirsin

Kendi hesabimla cevap veremedim kusura bakma arkandan bu yazilanlardan sonra bende cok atip tuttum cunku.burda öyle tiplerde var kendi egosunu tatmin etmek için yaptık larına haklılık payı bulmaya çalışan ama burdaki insanlarida suclamamalisin sonucta tek bir taraftan konuyu dinliyorlar. .sen adamlik degil insanlik yapmışsın gerisini Allaha bırak kurtulmussun diyede sukret sen temizsen zaten hakettigini bulursun ;)susmak en temiz huydur bunu bilmissin ona gore davranmissin.bu huyunun karşılığını elbet bir gun alırsın.

arkadaşlar eski sevgilim tarafından tehdit ediliyordum bayadır. hiç cevap vermiyodum. bugün gidip savcılığa şikayette bulundum. her türlü şikayette bulundum dilekçede alabilceği kadar ceza alsın diye. kesin ceza alır dedi savcı dava da açılır kesin dedi. bu ne yazık ne kadar uğraşmış dedi yazdıklarını görünce.

şu an o savcılığa verebiliceğimi düşünmüyordur muhtemelen şaşıracak. sizce yazdıklarına cevap olarak savcılığa verdiğimi söylemeli miyim? yoksa tebligat gidince mi haberi olsun?
vay arkadaş yine bu konu.

Son düzenleme:
Back
X