SIZCE HAKLI KİM

asli1993

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2019
1.214
2.323
48
31
manisa
iyiaksamlar bayanlar kilom konusunda çok mutsuzum bugün esimin ısrarı uzerine elbise bakmaya gittikmagazaya 2 tane etek denedim ama olmadılar baska da beden yoktu ve yine kavramlarda aynı anneanne modellerinden vardi aglayarak ciktim oradan esimde arkamdan sen bu halinle guzelsin falan filan ama anlamıyor beni 1 aydir tüp mide ameliyati icin ikna etmeye ugrasiyorim ama olmuyor bu halde mutlu degilim inanin her yolu denedim ama olmadi bugunde tekrar dedim ameliyati hersey koptu bagrdi cagirdi birsuru hakaretler benim derdim bana yeter zaten anlatamıyorum derdimi anlamıyor surekli elestiriyor kiziyor bagiriyor ben çocukmuşum gibi sana çok.deger verdim ben falan laflar ediyor güvenmiyorum saana artik neden bukadr büyüdü bu konu suan 27 yasindayim ve 107 kiloyum bugün o magazadaki olay cok canimi yakti ona gore benim derdim olamaz neyim ekksikki yapmiyormusum ben sürat asmaya hakkim yokmus vallaa ne bileyim napicam bilmiyorum wattsaptan az önce konustuk biraz ağzına geleni sayıp engelledi

Siz ameliyat olduktan sonra ilgileneceginiz bir çocuğunuz yoksa ameliyat parasını kendiniz verecekseniz ve gerçekten karar verdiyseniz pazartesi gidin doktora olun ameliyat madem eşiniz olmamanız konusunda ısrarcı ve ağzına geleni sayıp engelleyebiliyorsa

107 kilo çok değil doğru beslenmeyle kilo verebilirsiniz .Eşiniz haklı .

Malesef para ondana cikacak çocuk yok hayır ki okdr yatilacak durum olmuyor

Verilmeyecek bir kilo değilki seninki
Ameliyat kolay geliyor onunda bisürü riski var
Ayrıca kesin çözüm değilki
60 kilo verip 40ını geri almış insanlar var çevremde
Ondada iradeli olmasan kiloyu geri alıyorsub yani sağlıklı bir şekilde vermeye uğraş bence yaşın küçük

Başka türlü kilo veremediyseniz, en mantıklısı ameliyat olmak. Bence iyi bir doktor bulup eşinizle gidin, doktor anlatsın. Tamam riskli bir ameliyat ama bu yaşta bu kilo da çok riskli.
Bana sagliklisin ne sorunun varki diyor dizlerimi gezdiremiyorum yokus cikamiyorum rahat egilip kalkamıyorum adet duzenimi soylemiyorum bile ama ışte doktorla konusmaya bile gelmiyor okdr laf ettiki

Konunun başında bi 150 kilo faln olduğunu düşündüm 107 kilo hayli hayli verilir..sadece bir ay ekmek ve tatlı yeme ve olanları gör şaşıracaksın..boş yere sizi seven adamla aranızı bozmuşsnz iyi bir eş kolay bulunmuyor..heleki kilo yüzünden insnın içi sızlar valla..

Ben bu ameliyati yurt disinda en iyi ozel hastanede bedavaya olabilecekken olmadim.
Her gun 40 km bisiklet surdum 2.5 ayda 23 kilo verdim. Yemedim evet asla ve asla saglikli degil ama mide ameliyati olunca da ayni mantik. Yiyemedigin icin veriyorsun.

Nefsine hakim olamadigin icin Allahin sana verdigi organi kesip atiyorsun. Hem de hayati tehlikesi var.

Kolay degil biliyorum ayni sureclerden gectim. Surekli yeme istegi varsa - tokken bile yemek istiyorsan- bunun altinda yatan psikolojik bir durum var demektir.. Terapi ile cozmek gerek diye dusunuyorum.

Ketojenik diyeti arastirdin mi? Insanlar ac kalmadan cok ciddi kilolar veriyorlar. Bir bak istersen..

Bence her şeyi denememissiniz. Kolaya kaciyorsunuz.
53 yaşındayım. 8 ay önce ilaç raporu almak için yaptirdigim tahlillerde değerlerim almış başını gidiyordu. Doktorum hemen ilaca başlamak istedi ben de kilo veriri düzeltirim dedim. Bu yaştan sonra zor verirsin üstelik tiroid sorunun var dedi. Ama yılmadım hemen diyetisyene gittim. Mayıs ayında diyete ve spora başladım. Çarşamba günü
diyetisyen randevum vardı ve toplamda 24 kilo 500 gram vermişim.
Bu kadar hastalığa ve bu yasa rağmen demek ki yapıldıktan sonra kilo verilebiliyormus.
Daha gencsiniz, mide ameliyatlarını çare görüyorsunuz. Arkadaşım oldu ama iyileştikten sonra tekrar yemeye başladı sonuç eski haline döndü. Ayrıca çok tehlikeli bir ameliyat bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…