Evet ama çok arastirdim bu bakalim en azindan doktorla konusalim dedim ama yokO ameliyat riskli ya sana bir şey olmasın diye istemiyordur
Evet aynı evdeyiz suan dışarı cikti birgün bu evden temelli cikicam haberin olsun dediEngelledi mi?
Aynı evde değil misiniz?
107 kilo çok değil doğru beslenmeyle kilo verebilirsiniz .Eşiniz haklı .iyiaksamlar bayanlar kilom konusunda çok mutsuzum bugün esimin ısrarı uzerine elbise bakmaya gittikmagazaya 2 tane etek denedim ama olmadılar baska da beden yoktu ve yine kavramlarda aynı anneanne modellerinden vardi aglayarak ciktim oradan esimde arkamdan sen bu halinle guzelsin falan filan ama anlamıyor beni 1 aydir tüp mide ameliyati icin ikna etmeye ugrasiyorim ama olmuyor bu halde mutlu degilim inanin her yolu denedim ama olmadi bugunde tekrar dedim ameliyati hersey koptu bagrdi cagirdi birsuru hakaretler benim derdim bana yeter zaten anlatamıyorum derdimi anlamıyor surekli elestiriyor kiziyor bagiriyor ben çocukmuşum gibi sana çok.deger verdim ben falan laflar ediyor güvenmiyorum saana artik neden bukadr büyüdü bu konu suan 27 yasindayim ve 107 kiloyum bugün o magazadaki olay cok canimi yakti ona gore benim derdim olamaz neyim ekksikki yapmiyormusum ben sürat asmaya hakkim yokmus vallaa ne bileyim napicam bilmiyorum wattsaptan az önce konustuk biraz ağzına geleni sayıp engelledi
Malesef para ondana cikacak çocuk yok hayır ki okdr yatilacak durum olmuyorSiz ameliyat olduktan sonra ilgileneceginiz bir çocuğunuz yoksa ameliyat parasını kendiniz verecekseniz ve gerçekten karar verdiyseniz pazartesi gidin doktora olun ameliyat madem eşiniz olmamanız konusunda ısrarcı ve ağzına geleni sayıp engelleyebiliyorsa
Işte anlatamadigim konu bu her yolu demedim ama 5 verdiysem 7 kilo geri dondu107 kilo çok değil doğru beslenmeyle kilo verebilirsiniz .Eşiniz haklı .
Malesef para ondana cikacak çocuk yok hayır ki okdr yatilacak durum olmuyor
Bana sagliklisin ne sorunun varki diyor dizlerimi gezdiremiyorum yokus cikamiyorum rahat egilip kalkamıyorum adet duzenimi soylemiyorum bile ama ışte doktorla konusmaya bile gelmiyor okdr laf ettikiBaşka türlü kilo veremediyseniz, en mantıklısı ameliyat olmak. Bence iyi bir doktor bulup eşinizle gidin, doktor anlatsın. Tamam riskli bir ameliyat ama bu yaşta bu kilo da çok riskli.
Evet malesef anlamıyor anlamiyor halim okdr igrencki anlatamiyorimEkonomik özgürlük olmadığı zaman malesef kendilerinde daha fazla karışma hakkı buluyorlar o yüzden sormuştum
Yapiliyor ama devlet hastanesinde 120 kilo ve üstü olmak gerek tansiyon ve hastalık olması gerekDevlet hastanesinde yapılmıyor mu bu ameliyat?
Her yolu denediniz .Mesela ne yaptınız ekmeği şekeri kestiniz mi ?Işte anlatamadigim konu bu her yolu demedim ama 5 verdiysem 7 kilo geri dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?