Her yolu denedim ama olmadi si son 1 aydir heleki hiç gitmiyorVerilmeyecek bir kilo değilki seninki
Ameliyat kolay geliyor onunda bisürü riski var
Ayrıca kesin çözüm değilki
60 kilo verip 40ını geri almış insanlar var çevremde
Ondada iradeli olmasan kiloyu geri alıyorsub yani sağlıklı bir şekilde vermeye uğraş bence yaşın küçük
Ekmegi kestim sekeri azalttim yürüyüş yaptim ama insulin direncim yuksek.oldugu icin çok zor oluyorHer yolu denediniz .Mesela ne yaptınız ekmeği şekeri kestiniz mi ?
Yemedim demissiniz biraz acarmisinzBen bu ameliyati yurt disinda en iyi ozel hastanede bedavaya olabilecekken olmadim.
Her gun 40 km bisiklet surdum 2.5 ayda 23 kilo verdim. Yemedim evet asla ve asla saglikli degil ama mide ameliyati olunca da ayni mantik. Yiyemedigin icin veriyorsun.
Nefsine hakim olamadigin icin Allahin sana verdigi organi kesip atiyorsun. Hem de hayati tehlikesi var.
Kolay degil biliyorum ayni sureclerden gectim. Surekli yeme istegi varsa - tokken bile yemek istiyorsan- bunun altinda yatan psikolojik bir durum var demektir.. Terapi ile cozmek gerek diye dusunuyorum.
Ketojenik diyeti arastirdin mi? Insanlar ac kalmadan cok ciddi kilolar veriyorlar. Bir bak istersen..
Peki gönlünü nasıl alacagimKonunun başında bi 150 kilo faln olduğunu düşündüm 107 kilo hayli hayli verilir..sadece bir ay ekmek ve tatlı yeme ve olanları gör şaşıracaksın..boş yere sizi seven adamla aranızı bozmuşsnz iyi bir eş kolay bulunmuyor..heleki kilo yüzünden insnın içi sızlar valla..
Bir diyetisyene gidin. Karatay diyetine bakın.Ekmegi kestim sekeri azalttim yürüyüş yaptim ama insulin direncim yuksek.oldugu icin çok zor oluyor
Burda yok malesefObezite polikinligine gittiniz mi bi çok şehirde devlet hastanelerinde bu polikinligi özel olarak açıldı.baya inceliyorlar bende yeni başladım buraya bu arada 118 kilo 158 boyum var siz düşünün :)
Arkadaşım her yol hangi yol bi anlatırmısınHer yolu denedim ama olmadi si son 1 aydir heleki hiç gitmiyor
Yemiyeceksin kime kolay ki kilo vermek çok zor. Önüme koysalar abur cubur dünyaları yerim ama yemiyorum. Ben de istahlıyım dikkat etmezsem alıyorum. Tüp mide ameliyatı olarak vücudunun dengesini bozma eşin haklı kolaya kaçıyorsun .Her yolu denedim ama olmadi si son 1 aydir heleki hiç gitmiyor
İnsğln direncimi e ne güzel sebebi de belliymiş.. gidiyosun dahiliyeye bi güzel test yapıyorlar alıyosun ilacını hooop kaymak gibi gidiyor o yağlar..benimde var ben ilaçla verdim sonra devamını getirdim..hiiiiç kolaya kaçma bence o kadar acı çekmene değmez..Peki gönlünü nasıl alacagim
Ama bu kar kizacak ne var okdr hakarete ne gerek varYemiyeceksin kime kolay ki kilo vermek çok zor. Önüme koysalar abur cubur dünyaları yerim ama yemiyorum. Ben de istahlıyım dikkat etmezsem alıyorum. Tüp mide ameliyatı olarak vücudunun dengesini bozma eşin haklı kolaya kaçıyorsun .
Nasıl bir ilaç adı neİnsğln direncimi e ne güzel sebebi de belliymiş.. gidiyosun dahiliyeye bi güzel test yapıyorlar alıyosun ilacını hooop kaymak gibi gidiyor o yağlar..benimde var ben ilaçla verdim sonra devamını getirdim..hiiiiç kolaya kaçma bence o kadar acı çekmene değmez..
Tahlillerde insulin yüksek ondan da zor veriliyor bide tatliya çok yatkinlik varNeden tahlıllerinizi yaptırmıyorsunuz
Tamam tüp mide okey kilo verdiniz sonradan almayacağınız ne malum
Bunun devamlı olması lazım
Y
Yemedim demissiniz biraz acarmisinz
Tahlillerde insulin yüksek ondan da zor veriliyor bide tatliya çok yatkinlik var
Benimki de yüksekti 10,5 ti insülin direncimTahlillerde insulin yüksek ondan da zor veriliyor bide tatliya çok yatkinlik var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?