Evet olayın icindeyken insan fark edemiyor. En cok o yuzden sizden yardım istedim. Dışarıdan cok daha iyi gözlemlenebiliyor.Selam annenize geçmiş olsun
Erkek arkadaşınız dertli falan değil arkadaşına gitmişken bi kızdan hoşlandı onunla da flört ediyor ama işler kesat gidiyor sizi de yanında tutuyor benim anladığım bu kusura bakmayın
Olaya böyle bakamazsınız siz şuan ama zamanla anlayacaksınız
Bende anlamadim. En son dedim ki neyi bekliyorum, ne kadar bekleyeceğim. Bu sekilde belirsizlik icinde yasayamam. Hem sen benim varlığımi bu sekilde hissedebiyor musun? Konusamiyoruz,hic bir sey paylasmiyoruz. Nasil yaninda hissediyorsun ki beni diyorum.Eee nereye kadar varlığınla idare edecekmiş?
Cok teşekkür ederim. Aynen sorun ya yok. Ya da cokkkk buyuk bir sorun bu bana soyleyemiyor. İki ucu seyli degnek yani.Öncelikle çok geçmiş olsun anneciğiniz için.
Konuya gelecek olursak da derdi merdi yok onun, ıssız adam triplerine girmiş, gayet de güzel şekilde üste çıkıp vicdan yaptırmayı başarmış size valla helal olsun süper kalite oyunculuk.
He velev ki hakikaten derdi vardıysa bile altından pis kokular çıkacak olan bir şey muhakkak. Bence size de bulaşmadan silmişsiniz zaten bir de engeli basın derim.
Cok teşekkürler..Annenize çok geçmiş olsun.
Sevgilinizin ne gibi sorunu olduğunu bilmiyoruz. Neden söylemediğini de bilmiyoruz. Bu kadar az bilgi ile bu konuda yorum yapamam ama genellikle insanlar zor günlerden geçerken hepimizin içine düştüğü bir hata var o da : "ne yaparsam yapayım elimden bir şey gelmez, sorununu çözemem, rahatsızlık veririm sıkarım, sorununu aklına getiririm" diye düşünerek kendimizi geri çekeriz. Üstüne çok fazla düşmek de doğru değil ama geri çekilmek de yanlıştır. Sorunu olan insan hiç yardım edemeseniz bile sizin orada olduğunuzu hissetmek ister.
Yok 10 yildir taniyorum. Ailesini de biliyorum. Evli degil. Hee yasak bir iliski tarzi bir sey olabilir mi bilemiyorum.Bana adam evli/boşanma aşamasında gibi bir şey geldi. Bu ıssız halleri de bu yüzden olabilir.
Anneniz ne badireler atlatırken sevgilim var mı yok mu diye düşünmek zorunda bırakılmak bile bir daha konuşmamanız için yeterli bir sebep.
Sizin en başta arkadaşının olayında mesafe vermeniz de garip gerçi ama sanki o mesafeyi kendi verdirmiş gibi geldi bana.
Başak burcu.Annenize acil şifalar dilerim öncelikle.
Bu kişi resmen benim 20 yaşlarındaki sevgili olduğum tiple aynı tip. Kendisi balık burcuydu.
Sizinki de öyle mi acaba? Çok benzettim ve merak ettim.
Bence size mesaj atıp, sizi arasa bile açmayın cevap vermeyin. Ta ki kalkıp gelene ve "ben aşağıdayım in" diyene kadar.
Yaptıklarının asla affı yok. Arkadaşı için İstanbul dan kalkıp Fethiye ye giden adam benim için 15 dklık yola gelemiyorsa olmasın öyle bir sevgili...
Ayrıca benimle paylaşmaya bile tenezzül etmediği derdinin dermanı olup da asla yanında olmam.
Ha bunları şuan böyle söylüyorum. 30 a geldim artık, ben de böyle ezile ezile, gurursuz davrana davrana öğrendim
10 yildir taniyorum ama oyle can ciger yakin degildik yani. Tanisikligimiz vardi. Asla yapmaz diyemiyorum.Annenize çok geçmiş olsun. 10 senedir tanıyorum diyorsunuz güveniyor musunuz? Yani benim problemlerim var çok klasik bir oyalama metodudur. Yapar mı öyle birşey? Bence devam etmeye karar verirseniz bile sorununun ne olduğunu mutlaka öğrenin. Ya söylesin ya da belirsizlik içinde bırakmasın bıraksın peşinizi. O kadar çok ilişkinizi etkileyecek birşeyi bilmeye hakkınız var
Keske anlatsa keske anlatsa da ne berbat adammis diyip icimi sogutsam.öncelikle annenize allahtan acil şifalar diliyorum. erkek arkadaşınız aynı benim eski erkek arkadaşım... canım maalesef ki seven insan hep yanında ister, post gücü senden alır ve ne olursa olsun bir şey saklamaz. ben de en son dayanamayıp ağlamaya başlamıştım sinirlerim çok bozulmuştu öyle olunca anlatmıştı ağzındaki baklayı meğer kumar borcu varmış...
bence ara içinde ne var ne yoksa dök ya da yüz yüze konuşun bu böyle olmaz. belirsizliğe hiç gelememKeske anlatsa keske anlatsa da ne berbat adammis diyip icimi sogutsam.
Bu belirsizlik icimi yiyip bitiriyor. Sevmiyorsa gitsin ya neden yapiyor bunu bana anlamiyorum.
Bunuda düşünmüyor degildim. Ama adam ne kadar sitem edersem edeyim adim atmiyor. Sorununu söylemiyor. Hep ayni muhabbet.bence ara içinde ne var ne yoksa dök ya da yüz yüze konuşun bu böyle olmaz. belirsizliğe hiç gelemem
Bende anlamadim. En son dedim ki neyi bekliyorum, ne kadar bekleyeceğim. Bu sekilde belirsizlik icinde yasayamam. Hem sen benim varlığımi bu sekilde hissedebiyor musun? Konusamiyoruz,hic bir sey paylasmiyoruz. Nasil yaninda hissediyorsun ki beni diyorum.
Orada oldugunu bilmek güç veriyor diyor.
Bana adam evli/boşanma aşamasında gibi bir şey geldi. Bu ıssız halleri de bu yüzden olabilir.
Anneniz ne badireler atlatırken sevgilim var mı yok mu diye düşünmek zorunda bırakılmak bile bir daha konuşmamanız için yeterli bir sebep.
Sizin en başta arkadaşının olayında mesafe vermeniz de garip gerçi ama sanki o mesafeyi kendi verdirmiş gibi geldi bana.
Başak burcu.
Cocukta degiliz o 32 yasinda ben 29. Neden boyle davraniyor bilemedim.
Hiç ona arkadasina gidip bana gelmemesini kiyas yapmadim. Bunu burada sizler söyleyince fark ettim. Arkadasina gidip haftalarca hastanede kalan adam beni aramadi bile. Cok kirici
Soylemese bile yaninda durmak istedim onu bile istemiyor. Tmm bitsin diyorum onu da istemiyorum. Anlayamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?