sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

Siz eminmisiniz arkadaşının kaza geçirdiğinden tanıdığınız biri mi[

Siz eminmisiniz arkadaşının kaza geçirdiğinden tanıdığınız biri mi[
Arkadasi kaza geçirdi bu doğru. Sonrasinda olan seyler doğru mu bilmiyorum.

Bir sorunu var sebebini söylemiyor. Yani o cocukla ilgili demedi ama ben oraya gittikten sonra degistigini dusunuyorum. Belki de o bir kaza degil miydi acaba pis bir seyler mi donuyor.. kafamda kuruyorum.

Bu kadar sert ve kirici konuşmanızı gerektirecek ne var anlayamadım. Kör degilim merak etmeyin.

Sakiz gibi yapistigimda yok farkındaysaniz hic yazmadim diye sitem etti adam bana. Bende sizce hakli mi diye sordum.

İnsanlara buradan hakaret etmek isin kolay tarafi.

Böyle artist artist davranmiyorlarmi fitil oluyorum.Bu gizemli hareketler aslında dötüm yemiyor hem gideyim hemde karşıdaki kendini suçlu hissetsin beni hiç unutmasın.
Gülümsettiniz :)

Evet sorunu soylese icim rahat edecekti. Bu kadar gizemli olmasi merak uyandiriyor zaten. Aynen oyle hem gitti hemde burada ben vicdan yaptim.

Ben hic yazmadim ama yazdiginda cevap yazıyordum hic cevapsız bırakmadım. Bir daha yazarsa yazmayayim. Ben hep annemi soruyor ayip olmasin diye yazıyordum.

10 gundur konusmadik. Ben sosyal medyadan da sildim zaten. Numarasi da en son msj attigi icin duruyor ama kaydetmedim.

Bence siz bunları bir kenara bırakın. Şu an bence çok daha önemli bir konu var, anneniz. Ben olsam bir erkek arkadaşım olduğunu bile unuturdum annem böyle bir hastalıkla uğraşırken.

Kesinlikle olayın icinde insan anlayamiyor. O yuzden sizlerden fikir almak istemiştim.

Cunku gerçekten bir şeyler hissediyorum. Hep kafamda soru işaretleri olsa da bi yerde hep olumlu bakmaya calistim o yuzden. İnsan kesinlikle olayın icinde anlayamıyor. O yuzden sizlerden fikir almak istedim.

Gercekten bir seyler hissediyorum. Her ne kadar kafamda soru işaretleri olsa da hep olumlu yone yormaya calisiyorum o yuzden.

Hic mesaj yazmadim yani oyle uzun uzun destansi mesajlarım yok. Sadece uzun bir aradan sonra nasilsin demisse mesela cok merak ediyorsun ya beni tarzi sitemlerim olmuştur. O bunlara çok uzun uzun açıklama yapiyor genelde .

En sonda karsi ataga gecip sen hic sormadin beni dedi. Sormadigim icin de acaba hakli mi dedim bir an.

Kafama karışık ama tek bildiğim sey bizden bir sey olmayacagi. Tutup mesaj bile yazsam hic bir sey degismeyecek bunu biliyorum.

Bence siz bunları bir kenara bırakın. Şu an bence çok daha önemli bir konu var, anneniz. Ben olsam bir erkek arkadaşım olduğunu bile unuturdum annem böyle bir hastalıkla uğraşırken.
Bu bambaska bir konu. Bunları takiyorum diye annemle ilgilenmiyor degilim elbette.

Cok sukur annem iyi sonuçlarımiz temiz cikti . Ses kısıklığı problemi var insllah onu da atlatacagiz . Teşekkür ederim.

Size asla kirilmiyorum emin olun aksine yazdiklariniz güç veriyor.

Cunku aptal gibi her seferinde inaniyorum ona. En son hatta ya zamansiz sende bencillik ettin hic sormadin onu bile dedirtti bana.

Gerçekten bu yas grubuyla mi ilgili bilmiyorum ama sorun var yani cok net belli. Herkeste mi bir sorun cikar ya ama hepsinin ayri bir özelliği var

Keske beni sevmiyorsa cekip gitseydi. Sevmediği icin degil ama beni bu duruma dusurdugu icin onu hic affetmeyecegim.

Böyle ilişki olmaz. Ölüm de var hastalık da var hayatta her şey insanlar için aksine böyle zamanlarda sevdiklerimize daha çok ihtiyaç oluyor. Gereksiz bi gizem anlamsız bi ilişki. Bipolar falan olabilir mi ya da ciddi başka rahatsızlık. Neyse artık zaten bunu açıklamadan ikna olmadan zaten ilişkiye devam etme. Onunla mı uğraşacaksın napıyorsa yapsın.

Bence haklı.. oda seni istemiş demekki yanında.. Ama sorun ne bilmiyormusun iletişim ikisinizde küslükleri kırgınlıkları içinizde yaşamışsınız.. halbuki konuşarak asılacak şeyler sesszilikle büyümüş ve bence siz olmamışsınız (sevgili yani ) .. bu böyle devam eder gider 10 gün yazmamak filan hiç normal değil her iki taraf içinde..

Evet bu psikolojik hastalik benimde aklima geldi çünkü bilsen bana tahammul edemezsin o yuzden soylemiyorum ama her iyi hissettigimde sana donuyorum demişti . Bu bir sey degistirmiyor tabiki.

Konusup yazsam en fazla 3 mesaj cekip yine haftalarca susacağız. Aylardir bekliyorum onu sabirla ama görüyorum ki zamanla duzelecek bir sey değil.

Bekleyip sonunda husrana ugramakta var.

Evet ben kirildim konusmadim o da kirilmis konusmamis ama zaten konuşmak istemiyor.
Ben arada nasilsin diyeyim konusalim o arada nasilsin desin konusalim.

Sevgili olmayalim ama ben onun hayatında olayim her istediginde bana yazabilsin , hep onu bekleyeyim istiyor.

Ayrılmak istiyor
Ben ayrildim zaten sildim onu komple. Ama buna da kizdi beni siliyorsun.
Sende beni arayip sormuyosun . Ben seni istemesem suan burda seni ikna etmeye calismam diyor.

Açık acik seni sevmiyorum ayrilalim demesini gercekten tercih ederim.
Kabullenip vazgecmesi kolay olurdu.

Sen haklısın. Kafandan da sil onu. Asla yazma arama sorma. Onun sana söylemediği sıkıntıları vardır yada konuştuğu bir başkası. Eğer senle sevgiliyken konuşuyorsa emin ol %99 başkasıyla konuşuyor. Aranızda cinsellik olmuş galiba. O da etken. İstediğini almış, seni cebe atmis, bu böyle. Üzgünüm ama bunu kabul etmen lazım. İleriye bakabilmek için. Sen ve annen çok zor zamanlar yaşamışsın ve hiçbirinde yanında değil. Şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…