sizce haklı mı ? yazmalı mıyım ?

Siz eminmisiniz arkadaşının kaza geçirdiğinden tanıdığınız biri mi[
arkadaşı hastayken her konuşmak istediğimde tersledi. Konuşmanın bile ağır geldiğini, moralinin bozuk olduğunu,kafa dinlemeye ihtiyacı olduğunu söyledi. Bende kafasını toplasın , üzerine gitmeyeyim diye düşündüm. Sevmediğimden asla değil kendi adıma konuşuyorum onu bilmiyorum çünkü.

Ama annem hasta olduğunda ben yanımda olmasını istediğimi defalarca söyledim. Herkes var ama ben sen ol istiyorum dedim.Onu uzaklaştırmadım. Yine de yanımda olmadı.

Ben ondan zaman isteseydim onun gibi o zaman böyle düşünmezdim.

Bir gece cok üzgündüm . Aradım kendisini . Ağladım , onunla konuşmak istediğimi söyledim. O yuzden ilk seni aradım dedim. Kalkıp yanıma gelmedi bile ( 15 dklık yol )
Görüntülü aradı . Biraz konuştuk. Sonra seni yalnız bırakayım kafanı topla dedi. Ya ben zaten yalnız kalmak istesem seni aramazdım ki.
[/QUOTE
/QUOTE]

Siz eminmisiniz arkadaşının kaza geçirdiğinden tanıdığınız biri mi[
Arkadasi kaza geçirdi bu doğru. Sonrasinda olan seyler doğru mu bilmiyorum.

Bir sorunu var sebebini söylemiyor. Yani o cocukla ilgili demedi ama ben oraya gittikten sonra degistigini dusunuyorum. Belki de o bir kaza degil miydi acaba pis bir seyler mi donuyor.. kafamda kuruyorum.

Adam sizi istemiyor kor musunuz bide kendinizde hata arıyorsunuz şöyle mi olsaydı böyle mi olsaydiyla olmaz bu işler at gozlugunuzu bir cikarin siz adamı bırakmadan adam sizi bırakmış zaten ama siz sakız gibi yapismissiniz
Bu kadar sert ve kirici konuşmanızı gerektirecek ne var anlayamadım. Kör degilim merak etmeyin.

Sakiz gibi yapistigimda yok farkındaysaniz hic yazmadim diye sitem etti adam bana. Bende sizce hakli mi diye sordum.

İnsanlara buradan hakaret etmek isin kolay tarafi.

Böyle artist artist davranmiyorlarmi fitil oluyorum.Bu gizemli hareketler aslında dötüm yemiyor hem gideyim hemde karşıdaki kendini suçlu hissetsin beni hiç unutmasın.
Gülümsettiniz :)

Evet sorunu soylese icim rahat edecekti. Bu kadar gizemli olmasi merak uyandiriyor zaten. Aynen oyle hem gitti hemde burada ben vicdan yaptim.

ararsa açmayın yazarsa cevaplamayın.yolunuza bakın bu adamdan bişey olmaz.öyle bilinince çevresindeki insanlara varana kadar tehlikeye sokacak hayati bi sorun bilmiyorum ben , sanırım beyfendi mit ajanı? yani bahaneler bahaler....
Ben hic yazmadim ama yazdiginda cevap yazıyordum hic cevapsız bırakmadım. Bir daha yazarsa yazmayayim. Ben hep annemi soruyor ayip olmasin diye yazıyordum.

10 gundur konusmadik. Ben sosyal medyadan da sildim zaten. Numarasi da en son msj attigi icin duruyor ama kaydetmedim.

Bence siz bunları bir kenara bırakın. Şu an bence çok daha önemli bir konu var, anneniz. Ben olsam bir erkek arkadaşım olduğunu bile unuturdum annem böyle bir hastalıkla uğraşırken.

Hop hop hop...Dur bi dakka sen...Bi sağlıklı düşünür müsün lütfen.
Ben hemen anladım mesela olayı ama sen duygu beslediğin için anlayamıyorsun...

Bak şimdi; adamın 10 yıllık arkadaşı kaza geçirmiş diye Fethiye'ye gidiyor ve ta taaa adam felç oluyor...Tam türk filmi maşallah....o kadaarrr çok etkileniyor ki bu durumdan tam 10 gün karalar bağlayıp sana yazmıyor, orda kalıyor günlerce..Yok yaaaaa yok yaaaaaa...Bak bak bak...Ne arkadaşmış...İnsanların babası anası ölüyor napıyorlar eşlerinden sevgililerinden mi ayrılıyorlar? Arkadaşmışmış...Ya arkadaşı başka şehirde, ayrı şehirde yaşayan 2 erkek ne kadar yakın olacak. Tama görüşür de yani gider de ama günlerce başında beklemez, gider gelir ve telefonla arar sonra...Şu anlattıkları zaten hayatın doğal akışına uymuyor..

Ya bıraksın bu işleri...Bi tane kız var, onla zaman geçiriyor, sen de cepte kal, nolur nolmaz hesabı...

Bunu şurdan da anlayabilirsin...Herifin sorunları tam arkadaşından dönünce mi ortaya çıktı? Aman ne tesadüf...İkincisi aniden ortaya çıkan bi sorun ve senle olursa sana zarar verecek öyle mi? Ve söyleyemez...Ne sorunmuş arkadaş....O sorun başka hatun...Bu kadar basit...
Aslında az takip etsen anlardın da boşver zaten çok net belli...

Uzun uzun mesajlar, yok patlamalar yok iç dökmelerle kendini küçük düşürüp, herifin biyerlerini arşa çıkarma...Hemen hemen kesiyorsun her şeyi, hemen....Ah bi de sormadın diye üste çıkıyor ş...siz

Artık çözün şu erkekleri allahınızı severseniz ya...Bu kadar hödük ilkel beyinleriyle hala nasıl kandırabiliyorlar yahu....

Zaten ya anneanneleri ölüm döşeğinde oluyor ya da arkadaşları feci üssü feci.kaza geçiriyor bunlar da cüneyt arkın tribine bağlıyorlar...Aman ne yaratıcı senaryolar....Ya üfff amaaan hemen kendine yeni sevgili yapıosun
Kesinlikle olayın icinde insan anlayamiyor. O yuzden sizlerden fikir almak istemiştim.

Cunku gerçekten bir şeyler hissediyorum. Hep kafamda soru işaretleri olsa da bi yerde hep olumlu bakmaya calistim o yuzden.
Hop hop hop...Dur bi dakka sen...Bi sağlıklı düşünür müsün lütfen.
Ben hemen anladım mesela olayı ama sen duygu beslediğin için anlayamıyorsun...

Bak şimdi; adamın 10 yıllık arkadaşı kaza geçirmiş diye Fethiye'ye gidiyor ve ta taaa adam felç oluyor...Tam türk filmi maşallah....o kadaarrr çok etkileniyor ki bu durumdan tam 10 gün karalar bağlayıp sana yazmıyor, orda kalıyor günlerce..Yok yaaaaa yok yaaaaaa...Bak bak bak...Ne arkadaşmış...İnsanların babası anası ölüyor napıyorlar eşlerinden sevgililerinden mi ayrılıyorlar? Arkadaşmışmış...Ya arkadaşı başka şehirde, ayrı şehirde yaşayan 2 erkek ne kadar yakın olacak. Tama görüşür de yani gider de ama günlerce başında beklemez, gider gelir ve telefonla arar sonra...Şu anlattıkları zaten hayatın doğal akışına uymuyor..

Ya bıraksın bu işleri...Bi tane kız var, onla zaman geçiriyor, sen de cepte kal, nolur nolmaz hesabı...

Bunu şurdan da anlayabilirsin...Herifin sorunları tam arkadaşından dönünce mi ortaya çıktı? Aman ne tesadüf...İkincisi aniden ortaya çıkan bi sorun ve senle olursa sana zarar verecek öyle mi? Ve söyleyemez...Ne sorunmuş arkadaş....O sorun başka hatun...Bu kadar basit...
Aslında az takip etsen anlardın da boşver zaten çok net belli...

Uzun uzun mesajlar, yok patlamalar yok iç dökmelerle kendini küçük düşürüp, herifin biyerlerini arşa çıkarma...Hemen hemen kesiyorsun her şeyi, hemen....Ah bi de sormadın diye üste çıkıyor ş...siz

Artık çözün şu erkekleri allahınızı severseniz ya...Bu kadar hödük ilkel beyinleriyle hala nasıl kandırabiliyorlar yahu....

Zaten ya anneanneleri ölüm döşeğinde oluyor ya da arkadaşları feci üssü feci.kaza geçiriyor bunlar da cüneyt arkın tribine bağlıyorlar...Aman ne yaratıcı senaryolar....Ya üfff amaaan hemen kendine yeni sevgili yapıosun
İnsan kesinlikle olayın icinde anlayamıyor. O yuzden sizlerden fikir almak istedim.

Gercekten bir seyler hissediyorum. Her ne kadar kafamda soru işaretleri olsa da hep olumlu yone yormaya calisiyorum o yuzden.

Hic mesaj yazmadim yani oyle uzun uzun destansi mesajlarım yok. Sadece uzun bir aradan sonra nasilsin demisse mesela cok merak ediyorsun ya beni tarzi sitemlerim olmuştur. O bunlara çok uzun uzun açıklama yapiyor genelde .

En sonda karsi ataga gecip sen hic sormadin beni dedi. Sormadigim icin de acaba hakli mi dedim bir an.

Kafama karışık ama tek bildiğim sey bizden bir sey olmayacagi. Tutup mesaj bile yazsam hic bir sey degismeyecek bunu biliyorum.

Bence siz bunları bir kenara bırakın. Şu an bence çok daha önemli bir konu var, anneniz. Ben olsam bir erkek arkadaşım olduğunu bile unuturdum annem böyle bir hastalıkla uğraşırken.
Bu bambaska bir konu. Bunları takiyorum diye annemle ilgilenmiyor degilim elbette.

Cok sukur annem iyi sonuçlarımiz temiz cikti . Ses kısıklığı problemi var insllah onu da atlatacagiz . Teşekkür ederim.

Evet balık gölgesi taşıyor demek ki, aynı aks a sahip burçlar başak ve balık. Evet benim düşündüğüm gibi düşününce cidden çok incitici oluyor.

Ben de 29 um bu arada. Bizim yaş grubu erkeklerde sıkıntı var. Cidden çok büyük oranında sıkıntı var. 🙄

Bence dediğim gibi yazsa da, arasa da açma. Derdi olan ya sevdiğine koşar ya da onu sevene. Senin sevgin belli, sana koşmuyor. Demek sevdiğine koşan biri ama yine sana koşmuyor. Yeterince sevmiyor demek ki. Söylediklerim seni incitmesin. Kırmasın. Ben de yeterince sevilmeyenlerdenim. İyi bildiğim şeyler bunlar maalesef🙄
Size asla kirilmiyorum emin olun aksine yazdiklariniz güç veriyor.

Cunku aptal gibi her seferinde inaniyorum ona. En son hatta ya zamansiz sende bencillik ettin hic sormadin onu bile dedirtti bana.

Gerçekten bu yas grubuyla mi ilgili bilmiyorum ama sorun var yani cok net belli. Herkeste mi bir sorun cikar ya ama hepsinin ayri bir özelliği var

Keske beni sevmiyorsa cekip gitseydi. Sevmediği icin degil ama beni bu duruma dusurdugu icin onu hic affetmeyecegim.

Böyle ilişki olmaz. Ölüm de var hastalık da var hayatta her şey insanlar için aksine böyle zamanlarda sevdiklerimize daha çok ihtiyaç oluyor. Gereksiz bi gizem anlamsız bi ilişki. Bipolar falan olabilir mi ya da ciddi başka rahatsızlık. Neyse artık zaten bunu açıklamadan ikna olmadan zaten ilişkiye devam etme. Onunla mı uğraşacaksın napıyorsa yapsın.

kızlar selam, yine ben :) direkt konuya geçiyorum.

Önceki konumda bahsetmiştim aslında kısaca bilmeyenler için özet geçeyim. 10 yıldır tanıdığım ama yaklaşık 4 ay önce sevgili olduğum bir bey var :) Her şey başta çok güzeldi. İlgiliydi , kibardı , böyle içim sıcacık oluyordu onunla konuşurken.

Samimi bir arkadaşı kaza geçirdi ve erkek arkadaşım onu görmeye Fethiye'ye gitti biz İstanbul'dayız normalde. Tabi aşırı üzgündü haklı olarak. Arkadaşı bu olaydan sonra felç oldu hala tedavisi devam ediyor. O dönem zor zamanlar geçirdi , benimle çok konuşmadı , içine kapandı. Bende 10 gün hiç yazmadım,kafasını toplasın istedim. Belki bu hataydı yanında olmam gerekiyordu. Sizden yardım istedim yine yazın diyenler oldu. Yazdım,aradım arayı düzelttim ya da düzelttim sandım o an.

Sorun şu erkek arkadaşım geri döndü . Arkadaşı tedavisine devam ediyor.Daha iyiye giden gelişmeler var ama erkek arkadaşım bir daha hiç gitmeden önceki haline dönmedi.

1 gün yazıyor , 2 gün susuyor. Buluşma talepleri vs . hep ondan geliyordu. Ara ara yazdığı için hiç ben cesaret edemiyordum,istemiyor diye.
Neyse böyle böyle baya gitti. En son patladım böyle ilişkimi olur vs. freni patlamış kamyon gibi yagdırdım:)

Haklı olduğumu söyledi vs vs. O zamana kadar hiç bir şey söylememişti. Birden benim içinden çıkamadığım bir sorunum var dedi. Bunu ne aileme , ne sana söyleyemem çünkü bu durum etrafıma zarar verebilir dedi. Çok ısrar ettim asla söylemedi. Benden de toparlanmak için zaman istedi. Devam edemeyeceksen bitirelim bile dedim. Hayır varlığını bilmek , orada olduğunu bilmek bana iyi geliyor. Lütfen kal dedi.

tamam dedim bende. İşte haftada bir yazıyor nasılsın diyor. İki üç mesajlasma ve sonra bitiyor konuşma. Ben ara ara isyan ediyorum kızıyorum. Elinden gelen bir şey olmadığını söylüyor . En son aramızda cinsel bir şeyler de olmuştu. O sıralar yine ilgiliydi.Cinselliğe yormuştum. ( durum öyle değil,buna ikna oldum.)

Annem tiroid kanseri. 20 gün önce ikinci ameliyatını oldu.Haftalar önce söylemiştim erkek arkadaşıma, unutmamış ameliyat gününü. Ameliyattan 1 gün önce her şey yolunda mı? Annenin morali yerinde mi vs. tarzında konuştuk. Sonra ertesi gün hiç ses yok. Akşam 5 gibi yazdı çok kızmıştım. Çünkü yanımda olmasını beklerdim. Gelmesini isterdim . Aramadı bile kuru kuru mesaj.

Velhasıl kelam annem bu ameliyatta maalesef ki sesini kaybetti. Geçici bir durum olma ihtimali var ama kalıcı da olabilir çok üzülerek söylüyorum. Bu süreçlerin hiç birinde onu yanımda hissetmedim. Söylediğimde hep geçiştirir gibi cevapladı sankı. Bende de film koptu hiç bir şey söylemeden sosyal medya ve telefonumda numarasını sildim . ( Ergence gelebilir,durdukça takıntı yapıyordum. Silip arkama bakmadan devam etmek istedim.)
Tam 10 gün sonra mesaj attı. Nasıl olduğumu, annemin nasıl olduğunu sordu. Bende hissettiğim her şeyi size anlattığım gibi anlattım ona.

Bana kendi tarafımdan haklı olduğumu söyledi.''Zamansız ben çok kötüyüm, kendimi toparlamaya ve bunu yaparken de kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, yalvarırım bir de sen böyle yapma. Tamam haklısın ama bu kadar derdimin arasında ben hep seni düşündüm ,gerçekten merak ettim . Kendimi unuttum belki ama sana iyi hissettiğim anlarda hep yazdım,sana döndüm. Beni hiç sormadın diyorsun, kırıldım diyorsun, peki sen bir kere nasılsın? anlatmıyorsun ama sorunlarını çözebildin mi ? dedin mi ? Bende kırıldım ama sorun yapmadım .Tamam ben zaman istedim ama bu demek değildi kendi haline bırakayım ne yapıyorsa yapsın , düzeltsin demek değildi dedi''

Kızlar evet hiç yazmadım, hiç aramadım . Bir kere bile nasılsın , sorunlarını çözebildin mi ? her şey daha iyi mi demedim.
Hep haftada bir de olsa o yazdı. O sordu . Bunu o söyledikten sonra fark ettim. Aslında onu hep düşünüyorum ama hiç sormadım doğru ve düşündüğümü elbette bilemez.
Bir kaç sefer yazdım ama bir şey sormak içindi genelde. Nasılsın, nasıl oldun diye hiç sormadım. Çünkü rahatsızlık veriyor gibi hissediyordum yoksa merak etmediğimden değil.

Bu konuşmanın üzerine 10 gün geçti . Ne o ne ben yazmadık.

Sizce bencil miyim ? Sizce bende de hata var mı ? Onunla bu konuşmayı yapmadan önce hep haklı görüyordum kendimi ama söylediklerini düşünüp empati yapınca sanki o da haklı gibi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Arayıp,sormalı mıyım ? Arayıp, sorduğumda bir şey değişmeyecek çünkü o bu sorunu neyse çözmeden eskisi gibi olmayacak biliyorum.

Bundan sonra nasıl devam edeyim sizce. Silip önüme mi bakayım? yoksa hislerimin peşinden mi gideyim bilemedim.

Dışarıdan daha iyi yorumlayacağınıza eminim. Size danışmak istedim .
Bence haklı.. oda seni istemiş demekki yanında.. Ama sorun ne bilmiyormusun iletişim 🤐🙊 ikisinizde küslükleri kırgınlıkları içinizde yaşamışsınız.. halbuki konuşarak asılacak şeyler sesszilikle büyümüş ve bence siz olmamışsınız (sevgili yani ) .. bu böyle devam eder gider 10 gün yazmamak filan hiç normal değil her iki taraf içinde..

Böyle ilişki olmaz. Ölüm de var hastalık da var hayatta her şey insanlar için aksine böyle zamanlarda sevdiklerimize daha çok ihtiyaç oluyor. Gereksiz bi gizem anlamsız bi ilişki. Bipolar falan olabilir mi ya da ciddi başka rahatsızlık. Neyse artık zaten bunu açıklamadan ikna olmadan zaten ilişkiye devam etme. Onunla mı uğraşacaksın napıyorsa yapsın.
Evet bu psikolojik hastalik benimde aklima geldi çünkü bilsen bana tahammul edemezsin o yuzden soylemiyorum ama her iyi hissettigimde sana donuyorum demişti . Bu bir sey degistirmiyor tabiki.

Konusup yazsam en fazla 3 mesaj cekip yine haftalarca susacağız. Aylardir bekliyorum onu sabirla ama görüyorum ki zamanla duzelecek bir sey değil.

Bekleyip sonunda husrana ugramakta var.

Bence haklı.. oda seni istemiş demekki yanında.. Ama sorun ne bilmiyormusun iletişim 🤐🙊 ikisinizde küslükleri kırgınlıkları içinizde yaşamışsınız.. halbuki konuşarak asılacak şeyler sesszilikle büyümüş ve bence siz olmamışsınız (sevgili yani ) .. bu böyle devam eder gider 10 gün yazmamak filan hiç normal değil her iki taraf içinde..
Evet ben kirildim konusmadim o da kirilmis konusmamis ama zaten konuşmak istemiyor.
Ben arada nasilsin diyeyim konusalim o arada nasilsin desin konusalim.

Sevgili olmayalim ama ben onun hayatında olayim her istediginde bana yazabilsin , hep onu bekleyeyim istiyor.

Ayrılmak istiyor
Ben ayrildim zaten sildim onu komple. Ama buna da kizdi beni siliyorsun.
Sende beni arayip sormuyosun . Ben seni istemesem suan burda seni ikna etmeye calismam diyor.

Açık acik seni sevmiyorum ayrilalim demesini gercekten tercih ederim.
Kabullenip vazgecmesi kolay olurdu.

kızlar selam, yine ben :) direkt konuya geçiyorum.

Önceki konumda bahsetmiştim aslında kısaca bilmeyenler için özet geçeyim. 10 yıldır tanıdığım ama yaklaşık 4 ay önce sevgili olduğum bir bey var :) Her şey başta çok güzeldi. İlgiliydi , kibardı , böyle içim sıcacık oluyordu onunla konuşurken.

Samimi bir arkadaşı kaza geçirdi ve erkek arkadaşım onu görmeye Fethiye'ye gitti biz İstanbul'dayız normalde. Tabi aşırı üzgündü haklı olarak. Arkadaşı bu olaydan sonra felç oldu hala tedavisi devam ediyor. O dönem zor zamanlar geçirdi , benimle çok konuşmadı , içine kapandı. Bende 10 gün hiç yazmadım,kafasını toplasın istedim. Belki bu hataydı yanında olmam gerekiyordu. Sizden yardım istedim yine yazın diyenler oldu. Yazdım,aradım arayı düzelttim ya da düzelttim sandım o an.

Sorun şu erkek arkadaşım geri döndü . Arkadaşı tedavisine devam ediyor.Daha iyiye giden gelişmeler var ama erkek arkadaşım bir daha hiç gitmeden önceki haline dönmedi.

1 gün yazıyor , 2 gün susuyor. Buluşma talepleri vs . hep ondan geliyordu. Ara ara yazdığı için hiç ben cesaret edemiyordum,istemiyor diye.
Neyse böyle böyle baya gitti. En son patladım böyle ilişkimi olur vs. freni patlamış kamyon gibi yagdırdım:)

Haklı olduğumu söyledi vs vs. O zamana kadar hiç bir şey söylememişti. Birden benim içinden çıkamadığım bir sorunum var dedi. Bunu ne aileme , ne sana söyleyemem çünkü bu durum etrafıma zarar verebilir dedi. Çok ısrar ettim asla söylemedi. Benden de toparlanmak için zaman istedi. Devam edemeyeceksen bitirelim bile dedim. Hayır varlığını bilmek , orada olduğunu bilmek bana iyi geliyor. Lütfen kal dedi.

tamam dedim bende. İşte haftada bir yazıyor nasılsın diyor. İki üç mesajlasma ve sonra bitiyor konuşma. Ben ara ara isyan ediyorum kızıyorum. Elinden gelen bir şey olmadığını söylüyor . En son aramızda cinsel bir şeyler de olmuştu. O sıralar yine ilgiliydi.Cinselliğe yormuştum. ( durum öyle değil,buna ikna oldum.)

Annem tiroid kanseri. 20 gün önce ikinci ameliyatını oldu.Haftalar önce söylemiştim erkek arkadaşıma, unutmamış ameliyat gününü. Ameliyattan 1 gün önce her şey yolunda mı? Annenin morali yerinde mi vs. tarzında konuştuk. Sonra ertesi gün hiç ses yok. Akşam 5 gibi yazdı çok kızmıştım. Çünkü yanımda olmasını beklerdim. Gelmesini isterdim . Aramadı bile kuru kuru mesaj.

Velhasıl kelam annem bu ameliyatta maalesef ki sesini kaybetti. Geçici bir durum olma ihtimali var ama kalıcı da olabilir çok üzülerek söylüyorum. Bu süreçlerin hiç birinde onu yanımda hissetmedim. Söylediğimde hep geçiştirir gibi cevapladı sankı. Bende de film koptu hiç bir şey söylemeden sosyal medya ve telefonumda numarasını sildim . ( Ergence gelebilir,durdukça takıntı yapıyordum. Silip arkama bakmadan devam etmek istedim.)
Tam 10 gün sonra mesaj attı. Nasıl olduğumu, annemin nasıl olduğunu sordu. Bende hissettiğim her şeyi size anlattığım gibi anlattım ona.

Bana kendi tarafımdan haklı olduğumu söyledi.''Zamansız ben çok kötüyüm, kendimi toparlamaya ve bunu yaparken de kimseye yansıtmamaya çalışıyorum, yalvarırım bir de sen böyle yapma. Tamam haklısın ama bu kadar derdimin arasında ben hep seni düşündüm ,gerçekten merak ettim . Kendimi unuttum belki ama sana iyi hissettiğim anlarda hep yazdım,sana döndüm. Beni hiç sormadın diyorsun, kırıldım diyorsun, peki sen bir kere nasılsın? anlatmıyorsun ama sorunlarını çözebildin mi ? dedin mi ? Bende kırıldım ama sorun yapmadım .Tamam ben zaman istedim ama bu demek değildi kendi haline bırakayım ne yapıyorsa yapsın , düzeltsin demek değildi dedi''

Kızlar evet hiç yazmadım, hiç aramadım . Bir kere bile nasılsın , sorunlarını çözebildin mi ? her şey daha iyi mi demedim.
Hep haftada bir de olsa o yazdı. O sordu . Bunu o söyledikten sonra fark ettim. Aslında onu hep düşünüyorum ama hiç sormadım doğru ve düşündüğümü elbette bilemez.
Bir kaç sefer yazdım ama bir şey sormak içindi genelde. Nasılsın, nasıl oldun diye hiç sormadım. Çünkü rahatsızlık veriyor gibi hissediyordum yoksa merak etmediğimden değil.

Bu konuşmanın üzerine 10 gün geçti . Ne o ne ben yazmadık.

Sizce bencil miyim ? Sizce bende de hata var mı ? Onunla bu konuşmayı yapmadan önce hep haklı görüyordum kendimi ama söylediklerini düşünüp empati yapınca sanki o da haklı gibi.

Siz ne düşünüyorsunuz? Arayıp,sormalı mıyım ? Arayıp, sorduğumda bir şey değişmeyecek çünkü o bu sorunu neyse çözmeden eskisi gibi olmayacak biliyorum.

Bundan sonra nasıl devam edeyim sizce. Silip önüme mi bakayım? yoksa hislerimin peşinden mi gideyim bilemedim.

Dışarıdan daha iyi yorumlayacağınıza eminim. Size danışmak istedim .
Sen haklısın. Kafandan da sil onu. Asla yazma arama sorma. Onun sana söylemediği sıkıntıları vardır yada konuştuğu bir başkası. Eğer senle sevgiliyken konuşuyorsa emin ol %99 başkasıyla konuşuyor. Aranızda cinsellik olmuş galiba. O da etken. İstediğini almış, seni cebe atmis, bu böyle. Üzgünüm ama bunu kabul etmen lazım. İleriye bakabilmek için. Sen ve annen çok zor zamanlar yaşamışsın ve hiçbirinde yanında değil. Şu saatten sonra olsa ne olur olmasa ne olur?

Back
X