- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
- Konu Sahibi setenaysetenay
-
Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.
Dibine kadar haklisin sen bir eşsin..Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.
Bence yanliş dusunuyorsun..Eşin normal bir şey olduğunu düşünüyor çünkü bu normal bir şey. Bırakın artık bir erkekle bir kadın yan yana gelince hemen gözlerinizden ateş çıkarmayı. Yani şimdi sen başka bir adamla kadını aynı arabada görsen hemen haklarında böyle şeyler düşüneceksin ve belki de hiç günahı olmayan insanların günahına gireceksin öyle mi? Bir de işin şu boyutu var, erkekler biraz tuhaftır. Sen bu işin üstüne gittikçe eşin o kıza acaba bir şey mi var gözüyle bakacak ve yine belki de ilgileneceği yoksa bile ilgilenecek sayende.
Dibine kadar haklisin sen bir eşsin..
Ben kesunlikle boyle seylere karsiyim esim olacsk kisi boyle bisey yapsa kafayi yerim ben..
Ya kixin dikkatsixligi ya..
Elin adamina ne diye guvenip biniyorsun sen??
Esindede suç var alma kardesim arabana..
Gercekten cok kotu bir durumm..
Senin aklindan birsey gecmedi ..Bence haksızsın
Sonuçta onlar aynı okuldalar zaten her gün birlikteler yani yarım saat arabada olsalar ne olacak ki
Ayrıca ben sadece meslektaşım olan ve o gün ilk defa gördüğüm bir çok kişimin aracına bindim ilçeden ile gittim
Hatta yoksa yürürken araba ile yaklaşıp merkeze gidiyorsan götürelim diyen meslektaşların hiçbirine hayır demedim
Bana beni bırakır mısın diyen birine de asla olmaz diyemem ki eşiniz de dememiş
Bu arada bekarken de evli iken de aracına bindiğim kimse ile bırakın ilişki yaşamayı aklımın ucundan böyle bir ihtimal geçmedi bile
Insanların evli bekar kadın erkek gibi kategorilerde değil de aynı iş yerinde çalışan kişiler gibi değerlendirsek hayatımız daha huzurlu geçer sanki
Eşim de geçen gece eve 1 de geldi ve X i de evine bırakıp geldim dedi X în bayan ve bekar olduğunu da ekleyeyim öğlen birlikte gittiler ve gece geldiler kadını tanımıyorum sadece adını biliyorum bana garip gelmedi zira beni de öyle gece eve bırakan arkadaşlarım oldu
Sende bayagi rahatsin ya..Bence haksızsın
Sonuçta onlar aynı okuldalar zaten her gün birlikteler yani yarım saat arabada olsalar ne olacak ki
Ayrıca ben sadece meslektaşım olan ve o gün ilk defa gördüğüm bir çok kişimin aracına bindim ilçeden ile gittim
Hatta yoksa yürürken araba ile yaklaşıp merkeze gidiyorsan götürelim diyen meslektaşların hiçbirine hayır demedim
Bana beni bırakır mısın diyen birine de asla olmaz diyemem ki eşiniz de dememiş
Bu arada bekarken de evli iken de aracına bindiğim kimse ile bırakın ilişki yaşamayı aklımın ucundan böyle bir ihtimal geçmedi bile
Insanların evli bekar kadın erkek gibi kategorilerde değil de aynı iş yerinde çalışan kişiler gibi değerlendirsek hayatımız daha huzurlu geçer sanki
Eşim de geçen gece eve 1 de geldi ve X i de evine bırakıp geldim dedi X în bayan ve bekar olduğunu da ekleyeyim öğlen birlikte gittiler ve gece geldiler kadını tanımıyorum sadece adını biliyorum bana garip gelmedi zira beni de öyle gece eve bırakan arkadaşlarım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?