sizce hakli miyim

Benim eşimle evli olsan delirirdin... Kızımız olduktan sonra iyice hassaslaştı. Bizim sitede oturan stajyer kıza bile servisi kaçırınca beni ara diye numarasını vermiş. Kıyamıyorum yazık kıza diyor...

Her akşam bir diğer arkadaşı (erkek) yolunu biraz uzatıyor. Ona da kıyamıyor... çok merhametlidir çoook...

Esim izin vermiyor diyecek tabi ne diyecek??
Boyke seylere taviz veren kadinlar yuzunden aldatmalar oluyor hep..
Neymiş iş arkafasim falan filan..
Yemeyin beni ya..
Kadinin arkadasi esi..
Erkegin arkadasi karisi..
Bunun lami cimi yok..
Ne rahatlik be iş arkadasim de yemege git ..
Iş arkadasim de kahve iç..
Sonun da iş arkadasim de git haltlar ye...

Bizim de başımıza gelen bir durumdur
Araba serviste bir isim var komşumuz çıkarken abi benide merkeze bırakır misin tabiki dedi yani bunda ne var
Kendimden abi dediğim adamdan eminim fakat el neder deki şu elden hiç emin değilim

Hafif cilveli kıskançlığınızı da anlayabilirim aslında.
Tavsiyem kendinizi doldurmayın. Zarar vermeyin birbirinize.
Sonu yok inanın bu işin.
Arkadaşlar süreklilik arzederse demiş de evet çalışma hayatında olduğunuz sürece devamlı bu şekilde olaylar ile karışılacaksınız. Kimini duyacaksınız kimini farketmeyeceksiniz bile.

Allah ruh sağlığı, kendine ve karşıdaki insana güven, sizinle evli olan adama da sabır versin. Ne diyeyim...

Şu çarşaf işi şaka maka gerçek olacak gibi

Terbiyesizliğin lüzumu yok. KİB.

Gerçekten sizin eşiniz öğlen yemeklerinde sadece erkek erkeğe mi olur?

Kıskançlik normal de, olayi bu kadar uzatmak anormal geldi bana
Benim.de is yerinde birlikte çalıştığım erkek arkadaşlarim.var kimseden bir sey istemem ama kendileri bana derler lily hanim birşeye ihtiyacınız varsa diye
Hic biri de bana art niyetle yaklasmadi, kotu gozle bakmadi
Ama birinin esi hakkimizda oyle dusunse kirilirim sonucta karsi cins diye hemen bel.alti dusunulmemeli
Bir de esin söylemese altinda bit yenigi var derdim ama adam zaten demis ve kendini de aciklamis
Bu kadar didiklemek bir nevi af buyurun da "esegin aklına karpuz kabuğu sokmak" olur

Ya bence de esinin aciklamalari mantikli ama ben suna takildim mesela esin top oyunuo ya yanina gelip onunla top oynamaya eslik etmesi icin belli bi samimiyet vermis esiniz dusunun siz pek samimi olmadiginiz biriyle top oynamaya eslik edermisiniz bence burda sinir cizememis oncesinde yani yoksa ben de beni de birakirmisin diyen birine hyr diyemem ama iste teklif edilemesin die belli bir samimiyet duvarini asmam

Eşiyle değil köpekle oynamaya geliyor. Köpek o samimiyeti mi verdi şimdi

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Her şeyden önce kendime güvenim tam. Daha sonra da eşime. Benim de hem evlenmeden önce hem de evlendikten sonra edindiğim özel ve iş arkadaşlarım var. Şimdiye kadar hiçbirine başka bir gözle bakmadım. Gerektiği zaman aynı arabaya da bindik. Hakkımda dedikodu yapacak ya da yanlış düşünecek insan en fazla kendi karakterini göstermiş olur. Aynı şekilde eşimin de kadın arkadaşları var. Ondan da kendimden emin olduğum kadar eminim. Eğer bir gün eşimi böyle bir durum yüzünden kıskanırsam önce kendi kadınlığıma olan güvenimi yitiririm. Tabi bu herkes başıboş davransın anlamına gelmiyor. Elbette bu güveni sağlamak için belli şeyler gerekiyor. Ama aynı arabaya bindiler diye saç baş yolmak nedir? Zaten bu ülkede insanlar böyle düşündükleri için kadın erkek ilişkileri bu kadar saçma sapan. Madem öyle tüm ülkeyi haremlik selamlık olarak ayıralım da ülkecek rahatlayalım.

Arkadaşlar, özellikle bu işte bir uygunsuzluk olmadığını düşünen bayanlara soruyorum. Cidden art niyetsiz bir şekilde soruyorum çünkü bazen benimde kafam karışıyor nasıl düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Eğer bu bir araba değilde bir motorsiklet olsaydı ve gece bir genç bayanı evine bıraksaydı bir eş bu da normal bir durum mudur? Benim kafam karışık çünkü bu durumdan.

Kıskanmış olmanız normal, seviyorsanız neden kıskanmayacaksınız? Belli etmeseydiniz keşke diyeceğim ama ben olsam ben de belli ederdim.umursamıyormuş gibi yapın siniriniz geçtikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…