• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hakli miyim

Arkadaşlar, özellikle bu işte bir uygunsuzluk olmadığını düşünen bayanlara soruyorum. Cidden art niyetsiz bir şekilde soruyorum çünkü bazen benimde kafam karışıyor nasıl düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Eğer bu bir araba değilde bir motorsiklet olsaydı ve gece bir genç bayanı evine bıraksaydı bir eş bu da normal bir durum mudur? Benim kafam karışık çünkü bu durumdan.

Gece vakti evine yalnız gitmesi tehlikeli bir kadın varsa ortada ulaşım aracının ne olduğunun önemi yok.

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Her şeyden önce kendime güvenim tam. Daha sonra da eşime. Benim de hem evlenmeden önce hem de evlendikten sonra edindiğim özel ve iş arkadaşlarım var. Şimdiye kadar hiçbirine başka bir gözle bakmadım. Gerektiği zaman aynı arabaya da bindik. Hakkımda dedikodu yapacak ya da yanlış düşünecek insan en fazla kendi karakterini göstermiş olur. Aynı şekilde eşimin de kadın arkadaşları var. Ondan da kendimden emin olduğum kadar eminim. Eğer bir gün eşimi böyle bir durum yüzünden kıskanırsam önce kendi kadınlığıma olan güvenimi yitiririm. Tabi bu herkes başıboş davransın anlamına gelmiyor. Elbette bu güveni sağlamak için belli şeyler gerekiyor. Ama aynı arabaya bindiler diye saç baş yolmak nedir? Zaten bu ülkede insanlar böyle düşündükleri için kadın erkek ilişkileri bu kadar saçma sapan. Madem öyle tüm ülkeyi haremlik selamlık olarak ayıralım da ülkecek rahatlayalım.
O yönde ilerliyoruz haremlik selamlık isteyenlere hayırlı olsun diyorum ama bunun bunu isteyenlere bile hayrı olmaz

Arkadaşlar, özellikle bu işte bir uygunsuzluk olmadığını düşünen bayanlara soruyorum. Cidden art niyetsiz bir şekilde soruyorum çünkü bazen benimde kafam karışıyor nasıl düşünmem gerektiğini bilemiyorum. Eğer bu bir araba değilde bir motorsiklet olsaydı ve gece bir genç bayanı evine bıraksaydı bir eş bu da normal bir durum mudur? Benim kafam karışık çünkü bu durumdan.
Sanırım sarılmak gereken bir araç olduğu için ne düşüneceğinizi bilemediniz. Anahtar kelimeniz zaten gece.
Eğer saklamamışsa, yalan söylememişse bu durumla ilgili sıkıntı yapmanıza gerek yok. Aksine ben olsam mutlu olurdum gece gece kadını bir başına ortada bırakan bir öküzle evli değilim diye.

Bence yanliş dusunuyorsun..
Birisi benim esimin arabasina binse sacini basini yolup onu orda parcalamak isterim ben..aralarinda birsey var veya yok..
Bir erkekle bir bayan tek basina yan yana gelirse kapali ortamda uçuncü kisi seytan olur..
Ister inanin ister inanmayin..
Bu boyle..

ahaha şeytana bağladık mı olayı yine :))
sorun yok o zaman .. zalim şeytan hain şeytan .. :halay:

ulaşım aracının bir önemi yok.. gece vakti sokakta bırakmamış ne güzel..
kafanızı karıştırmayın hiç eşiniz gün görmemiş bir adam değilmiş düşünceli bir adammış ..

Sanırım sarılmak gereken bir araç olduğu için ne düşüneceğinizi bilemediniz. Anahtar kelimeniz zaten gece.
Eğer saklamamışsa, yalan söylememişse bu durumla ilgili sıkıntı yapmanıza gerek yok. Aksine ben olsam mutlu olurdum gece gece kadını bir başına ortada bırakan bir öküzle evli değilim diye.
aynen o sebepten teşekkür ederim anlayışınız için.birde bende zorda kalırsam aynı şeyi yaşarsam sen nasıl karşılarsın dediğimde "sen binemezsin, hiç hoş karşılamam" dediği için öfkelendim galiba biraz.çifte standart olayı kızdırdı.birde madem yanlış bir şey olmadığını düşünüyor neden ben yapınca sorun oluyor diye düşündüm açıkçası.

aynen o sebepten teşekkür ederim anlayışınız için.birde bende zorda kalırsam aynı şeyi yaşarsam sen nasıl karşılarsın dediğimde "sen binemezsin, hiç hoş karşılamam" dediği için öfkelendim galiba biraz.çifte standart olayı kızdırdı.birde madem yanlış bir şey olmadığını düşünüyor neden ben yapınca sorun oluyor diye düşündüm açıkçası.

ay o zaman az önce yazdığım mesajı izninizle geri almak istiyorum ben:))
gün görmüş demiştim vazgeçtim..

Haksizsiniz. Ne var kiz bekarsa? Ne varmis beraber yarim saat yol geldilerse. Bunaltmayin su adamlari. Kocan boyle gidersen senden saklamak zorunda kalir herseyi.
aslinda hic bunaltmam esimi kiskanc bir tip de degilim zaten sasirdi da tepkime alisik degil cunku benden bu tarz tepkilere.buna bozuldum ama iste

onu genel olarak yazmıştım aslında zira bu minvalde çok konu açılıyor.. öyle düşünüyorsunuz demek istemedim şahsınıza..

ama yine dediğimin arkasındayım uzun yol işte kız otobüsle gitmek istememiş olabilir çok normal değil mi..
çalışırken kadın yada erkek arkadaşlar edinmek , gerektiğinde yardım etmek bunlar normal şeyler.. köpekle oynarken kızda oynamış e oynasın ..insan iş arkadaşlarına cinsiyetsiz yaklaşıyor zaten bir süreden sonra..
ben de erkeklerden kacan bir tip degilim aslinda zaten erkek arkadaslarim vardir esim sorun etmez onun da var bayan arkadaslari ama iste bu durum niyeyse rahatsiz etti beni luzumsuz birsey gibi geldi

Aslında sizin çalışma hayatınız olmasaydı, bozulmanızı anlayabilirdim.
Siz de çalıştığınıza göre çok iyi bilirsiniz, beraber yolculuk yapma ya da şakalaşma durumlarını.
Bütün gün iş yerinde ister istemez espri de oluyor kahkaha da...
Araba meselesi için yorum bile yapmak istemem, sürekli birileri ile beraber bir yerlere gidilir, eve bırakılır, evden alınır, çarşıya bırakılır hatta beni kuaföre bırakan iş arkadaşlarım da vardır açıkçası.
Evet dedigim gibi erkek arkadaslarim var esimin de bayan arkadaslari.ben de okuldan cikip eve giderken birakiyim der bir erkek arkadasim yerine gore binmisligim vardir esim de bilirim bayanlari da evlerine birakir falan.ama sehir disina giderken birinin arabasina tek basima binemem yani.ne bileyim luzumsuz geldi bu durum bana.
Kıskançlik normal de, olayi bu kadar uzatmak anormal geldi bana
Benim.de is yerinde birlikte çalıştığım erkek arkadaşlarim.var kimseden bir sey istemem ama kendileri bana derler lily hanim birşeye ihtiyacınız varsa diye
Hic biri de bana art niyetle yaklasmadi, kotu gozle bakmadi
Ama birinin esi hakkimizda oyle dusunse kirilirim sonucta karsi cins diye hemen bel.alti dusunulmemeli
Bir de esin söylemese altinda bit yenigi var derdim ama adam zaten demis ve kendini de aciklamis
Bu kadar didiklemek bir nevi af buyurun da "esegin aklına karpuz kabuğu sokmak" olur
evet ben de erkekli bayanli bir ortamda calisiyorum boyle seyleri soz konusu bile etmem normalde ama sehir disina basbasa arabayla gidilmemeliydi gibi bilemiyorum rahatsiz oldum.video okayinda ses cikarmazdim normalde aklina sokmamak icin ama bu duruma tepki gostermeliyim gibi geldi

Şimdi yine kızacaksınız bana ama türk kadını çok tuhaf valla. İş arkadaşı yahu, iş arkadaşının kadını erkeği olmaz. Aynı ortamda çoğu zaman sizle geçirdiği zamandan daha fazla zaman geçiriyor o insanlarla eşleriniz.

Ben yolda komşuyu görsem alıyorum arabaya kadın erkek düşünmeden, iş arkadaşını almış adam. Böyle düşünenleri gördükçe ahanda beyle :KK57: kalıyorum. Arabaya binince ne oluyor biri bana anlatıversin bi zahmet.

Kadın rica edince ne diyecekti? "Kusura bakma eşim izin vermiyor" falan mı?
dediğin gibi günün cogunu birlikte geçiriyoruz, adamlari eslerinden cok ben görüyorum :)
bugun sefimle carsiya gittik, kurumun evragi vardi yolumuzun ustu diye ben de geleyim mi acikogretim kaydim var dedim ve adam kitapları tek basina tasimayayim diye "kitapları aldiktan sonra evinize bırakırız sonra ise doneriz" dedi
hic art niyet dusunmedim çünkü abim gibidir, esi de kardeşi gibi gorur ama baska türlü de dusunecek kapasitede normalde (beni tanıdığı icin art niyet düşünmüyor)
Yani bizim insanimizin mi kafasi baska seye çalışıyor biz mi fazla genisiz anlamadım
ben de dedigin gibi hic cinsiyet odakli bakmiyorum olaya
Zaten belli bir seviye var aramizda ama yeri gelir dalga geceriz, güleriz somurtalim mi dimi ama :)

Iki tekerlekli araca binmeye korkarim ben :) saka bir yana gecenin bir saatinde yalniz olmaktansa beni yalniz bırakmadı diye arkadasima minnettar olurdum
Su an evli degilim ama esim dese ki aksam gelirken Ayşeyi de bıraktım, iyi yapmışsın der gecerim
Adamin gizleyecek bir seyi olsa panikler söylemeye cekinir, laf arasinda rahatça konusuyorsa art niyet yoktur bence

Çifte standart varsa sizinde tepki göstermeniz normal ama normalde kadınlar ve erkeklerin karşı cinsten iş, çocukluk arkadaşları olur, zaman zaman bu arkadaşlarla bir araya gelinebilir, eve ya da gideceği yere bırakılabilir, eşiniz kendi yapmakta sakınca görmediği şeyi sizin yapmanızı istemiyorsa o vakit özür dilerim ama o eşinizin kötü düşüncesi.

Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.
Haklısınız fakat "öküzün aklına karpuz kabuğu düşürmek" diye bir tabir var bilirsiniz..

dediğin gibi günün cogunu birlikte geçiriyoruz, adamlari eslerinden cok ben görüyorum :)
bugun sefimle carsiya gittik, kurumun evragi vardi yolumuzun ustu diye ben de geleyim mi acikogretim kaydim var dedim ve adam kitapları tek basina tasimayayim diye "kitapları aldiktan sonra evinize bırakırız sonra ise doneriz" dedi
hic art niyet dusunmedim çünkü abim gibidir, esi de kardeşi gibi gorur ama baska türlü de dusunecek kapasitede normalde (beni tanıdığı icin art niyet düşünmüyor)
Yani bizim insanimizin mi kafasi baska seye çalışıyor biz mi fazla genisiz anlamadım
ben de dedigin gibi hic cinsiyet odakli bakmiyorum olaya
Zaten belli bir seviye var aramizda ama yeri gelir dalga geceriz, güleriz somurtalim mi dimi ama :)

Biz normaliz bence diğerleri çok dar.

Eşim bazen mesaiye kalır, dönerken de yanındaki hatunları evlerine bırakarak döner. Araba yoksa yanında tek vip araç çağırırlar hepsini dağıtır öyle gelir. Ne desin bu adam bırakamam ya da bana özel vip gönderin mi desin?

Ayda iki kez yanında üç hatunla seyahate çıkar. Aynı otelde kalır akşam birlikte yemek yer bazen otelin barında iki kadeh içerler. Ben buna nasıl müdahale edebilirim? Yanında çalışan kadınları işten at erkek al mı diyeyim? Hadi onları gönderdik adamın genel müdürü kadın, onu ne yapacağız? Eşimi mi işten çıkarsam acaba?

evet ben de erkekli bayanli bir ortamda calisiyorum boyle seyleri soz konusu bile etmem normalde ama sehir disina basbasa arabayla gidilmemeliydi gibi bilemiyorum rahatsiz oldum.video okayinda ses cikarmazdim normalde aklina sokmamak icin ama bu duruma tepki gostermeliyim gibi geldi
ben erkek bir is arkadaşımla 600 km gittim arabayi o kullaniyordu hic art niyet aramadim çok da güzel sohbet ederdik egitimde hep birlikte takildik o zaman bekardi simdi evli
yani niyetle alakali bence
ben erkeklerle calisan tek kişiyim diğer arkadaşin biri temizlik elemani diğeri de sekreter onun kendi odasi var
Hic ama hiç kotu dusunmedim arkadaslarim hakkinda
Cok sukur yanilmadim da
Cinsiyeti erkek diye hemen sapık damgasi yapistirmak da, kadin diye alimli, erkekleri ayartacak tip diye dusunmek de yanlış

Kiskanclik guven eksikliğidir deyince topa tutuluyorum.iste
Ya karsindakine güvenmiyorsundur ya kendine

Benim esim ogretmen.ben sehir merkezinde ogretmenim esim de buraya 40 km uzaklikta bir ilcede.gunluk gidip geliyor.bugun okuldan geldi ogluma ,gel oglum bak sana bir video izletcem ben bugun bizim okula kopek geldi onunla top oynadim dedi.izletmeye basladi ben de bakmiyordum sonra merak ettim ben de baktim.esim neseyle kopekle top oynuyor cocuklar da etrafina toplanmis sonradan kareye genc bir kiz da giriyor tabi o da ogretmen.o da oynamaya basliyor gulup egleniyorlar.kiz da hos bir kiz.bende de bir kiskanclik olustu.pek kiskanc biri degilimdir belli de etmek istemem.sonra dayanamadim bu kim peki dedim ogretmen bizim okulda dedi.heralde yeni dedim,o da evet 2 yillik daha bekar dedi.sonra gecen arabayla getirmistim ya o dedi.hoppala bir an sok oldum.o kiz da merkezde oturuyormus,esim gecen gun bugun bizim okuldan bir bayani da getirdim demisti.o zaman pek ilgilenmedim simdi sinir oldum iyi mi.ben de dedimki ama bu yanlis olmus bekar bir bayanla niye yalniz yol gidiyorsun ,bir de orasi kucuk yer dedikodu cikarsalar ne olcak dedim.esim de, rica etti hayir mi deseydim.hem o zaman sana soyledim simdi niye bozuldun ki dedi.ben de nasil sinirlendim hic normal degil bana gore yaninizda biri daha olsa neyse yalniz olmalari normal mi allah askina.bir daha sakin olmasin boyle birsey dedim.yine soylese hayir diyemem ki hem zaten ders programlarimiz uyusmuyor sanmam bir daha olacagini ama olsa da hayir diyemem ben kimseye diyor.cok dusuncesizsin dedim baya kizdim.beni herkes taniyor orda kimse dedikodu yapmaz benim hakkimda,zaten o kiz da ben guvenilir biri oldugum icin bana diyebildi diyor.of sinir oldum ya hadi bir daha olur da bu sefer bana soylemezse.aslinda guveniyorum esime de ama benim hirs yaptigim bunun normal birsey oldugunu dusunmesi.ben binsem ne olur birinin arabasina dedim,benim gibi biri olsa hicbirsey demem diyor bir de.ben sinirlenince tamam uzuleceksen bir daha olmaz diyor ama ben uzuldum diye lafi degistiriyor.haksiz miyim sizce.
O zaman okula hergün sende git aldatmak istese Ada'm sana mı der içinde olsa gizli gizli yapar eşeğin aklına karpuz kapuğu sokmayın

Ben olsam bende kiskanirdim. Olamaz oyle bisey. Tabikide hayir diyebilir istese. Hayir vardir hayir vardir. En kibarindan reddederse evine birakmayi kalp kirmis olmaz korkmasin.

Biliyorum topa tutulcam ama bence bir sorun yok benim eşim iş arkadaşları ile heryere gidebilir yalnız bir bekar bayan ile de çünkü ben eşime güveniyorum. Haa ama benim eşimde ben gitsem normal karşılar çünkü onlar benim iş arkadaşım.

Back
X