- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 78.040
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Rvererdoggn
Iyyy bir de o donları konu komşuya sergiliyorlar, bohça mı kaldı artık ya 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmayarak yönet. Biz hiç yapmadık öyle şeyler bizimde geleneklerimizde var ceyiz bohca götürmek ama gerek yok bir sürü zımpırtı alınacak ve hiç biri kullanılmayacak sandıkta çürüyecek. Ben eşime sadece eşofman takımı bi kaçtane çorap traş takımı ev terliği 1 takımda pijama almıştım annemle. Kaynvalidemde bana benim beğendiğim iç giyimleri pijama bide terlik almıştı sandığımı aldım içine işte beğendim 2-3 tane iç giyimimi felan koydum okadar. Bence bohca yerine kendine bakım ürünleri al makyaj ürünleri al parfüm al walla daha kullanışlı. Ne bileyim ayakkabı aldır spor güzelindenben Nisan bohçası sürecimi nişanlımın ablası ile yönetiyorum ve onu kırmamaya da çalışıyorum ama sonuçta benim bohçam beğenmeyeceğim şeyleri eklemiyorum bugüne kadar seçtiğimiz hiçbir şeyde onu kırmadım ama sadece gerçekten kullanmayacağım şeylerde şöyle yapsak olur mu veya çok güzelmiş ama ben böylelerini kullanamıyorum vs ilerledim. Bana iç giyim pijama falan için tek markadan alalım dedi onu da kabul ettim olur dedim, ben beğendiklerimi attım, o benim beğendiklerim gittiği mağazada yok diye kendi zevkine göre şeyler seçmiş, seçtikleri benim kullanacağım şeyler değiller, ben de kibar bir şekilde dedim ki “bunlar pek benim tarzım değiller, seni kırmak veya uyumsuz görünmek istemem ama çok uygun fiyatlı değiller harcamanı da istemem, eğer istersen iade edelim mi?” dedim, o ise bunu o kadar büyüttü ki, yok işte ben hem çalışıyorum hem bebeğime bakıyorum bir yandan da bohçayla ilgileniyorum, hevesleniyorum sen böyle beğenmeyince doğal olarak kırılıyorum en iyisi ben bu bohça sürecinden çekileyim, sana hediyeler almıştım onları da iade edeceğim falan dedi. Bende onun zevkini begendigimis adece begenmedigim tek bir seyi dike getirdigimi bunu genellmeye gerek olmadigini ve sureci onal secerek yurutmekten keyifli ve mumnun oldugumu soyledim. Gercekten de oyle, sadece giymeyecegim icin ve benim bohcam ya soylemek istedim. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım, neyse ki nişanlım yanımdaydı bana hak verdi. Ben bilmiyordum ablası ödüyormuş bohçayı, once boyle soyleyip sonra en kucuk sey de boyke yapmasi, aslında bu hareketiyle benden çok kardeşini mağdur etti, şimdi ben bu bohça sürecini kimle geçireceğim? Annesi sen sec begen ben aliyim demisti ben annesigil douuor ben sadece gorumcemle muhattap oluyorum saniyordum, nisanlim ise cok gururludur ve tenezzul etmez o gunden sonra ablasina hiç etmez ama bu ailenin yapmasi gerekendir ve annesinin bu durumdab haberi olsa yapar zaten, acaba annesine soyle desem nasil olur? “anne uzaktan seçebildiklerimizi seçtik ama görüp almamın daha sağlıklı olduğu şeyleri burada nişanlımla gidip alsam olur mu?” desem nasıl olur? ve sizce ben gercekten ayip mi ettim?
Nişan bohçası yapmadım çok eskide kaldı bu adetler ya. İç çamaşırını ya da gecelikleri neden görümce alıyor neden görüyor ki bunları gerçekten çok saçma.ben Nisan bohçası sürecimi nişanlımın ablası ile yönetiyorum ve onu kırmamaya da çalışıyorum ama sonuçta benim bohçam beğenmeyeceğim şeyleri eklemiyorum bugüne kadar seçtiğimiz hiçbir şeyde onu kırmadım ama sadece gerçekten kullanmayacağım şeylerde şöyle yapsak olur mu veya çok güzelmiş ama ben böylelerini kullanamıyorum vs ilerledim. Bana iç giyim pijama falan için tek markadan alalım dedi onu da kabul ettim olur dedim, ben beğendiklerimi attım, o benim beğendiklerim gittiği mağazada yok diye kendi zevkine göre şeyler seçmiş, seçtikleri benim kullanacağım şeyler değiller, ben de kibar bir şekilde dedim ki “bunlar pek benim tarzım değiller, seni kırmak veya uyumsuz görünmek istemem ama çok uygun fiyatlı değiller harcamanı da istemem, eğer istersen iade edelim mi?” dedim, o ise bunu o kadar büyüttü ki, yok işte ben hem çalışıyorum hem bebeğime bakıyorum bir yandan da bohçayla ilgileniyorum, hevesleniyorum sen böyle beğenmeyince doğal olarak kırılıyorum en iyisi ben bu bohça sürecinden çekileyim, sana hediyeler almıştım onları da iade edeceğim falan dedi. Bende onun zevkini begendigimis adece begenmedigim tek bir seyi dike getirdigimi bunu genellmeye gerek olmadigini ve sureci onal secerek yurutmekten keyifli ve mumnun oldugumu soyledim. Gercekten de oyle, sadece giymeyecegim icin ve benim bohcam ya soylemek istedim. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım, neyse ki nişanlım yanımdaydı bana hak verdi. Ben bilmiyordum ablası ödüyormuş bohçayı, once boyle soyleyip sonra en kucuk sey de boyke yapmasi, aslında bu hareketiyle benden çok kardeşini mağdur etti, şimdi ben bu bohça sürecini kimle geçireceğim? Annesi sen sec begen ben aliyim demisti ben annesigil douuor ben sadece gorumcemle muhattap oluyorum saniyordum, nisanlim ise cok gururludur ve tenezzul etmez o gunden sonra ablasina hiç etmez ama bu ailenin yapmasi gerekendir ve annesinin bu durumdab haberi olsa yapar zaten, acaba annesine soyle desem nasil olur? “anne uzaktan seçebildiklerimizi seçtik ama görüp almamın daha sağlıklı olduğu şeyleri burada nişanlımla gidip alsam olur mu?” desem nasıl olur? ve sizce ben gercekten ayip mi ettim?
Kimseyle tek geçir ayyy çok bayık bi muhabbet bu ne be iç çamaşırını kocana giyceğin geceliği de tek seçiverben Nisan bohçası sürecimi nişanlımın ablası ile yönetiyorum ve onu kırmamaya da çalışıyorum ama sonuçta benim bohçam beğenmeyeceğim şeyleri eklemiyorum bugüne kadar seçtiğimiz hiçbir şeyde onu kırmadım ama sadece gerçekten kullanmayacağım şeylerde şöyle yapsak olur mu veya çok güzelmiş ama ben böylelerini kullanamıyorum vs ilerledim. Bana iç giyim pijama falan için tek markadan alalım dedi onu da kabul ettim olur dedim, ben beğendiklerimi attım, o benim beğendiklerim gittiği mağazada yok diye kendi zevkine göre şeyler seçmiş, seçtikleri benim kullanacağım şeyler değiller, ben de kibar bir şekilde dedim ki “bunlar pek benim tarzım değiller, seni kırmak veya uyumsuz görünmek istemem ama çok uygun fiyatlı değiller harcamanı da istemem, eğer istersen iade edelim mi?” dedim, o ise bunu o kadar büyüttü ki, yok işte ben hem çalışıyorum hem bebeğime bakıyorum bir yandan da bohçayla ilgileniyorum, hevesleniyorum sen böyle beğenmeyince doğal olarak kırılıyorum en iyisi ben bu bohça sürecinden çekileyim, sana hediyeler almıştım onları da iade edeceğim falan dedi. Bende onun zevkini begendigimis adece begenmedigim tek bir seyi dike getirdigimi bunu genellmeye gerek olmadigini ve sureci onal secerek yurutmekten keyifli ve mumnun oldugumu soyledim. Gercekten de oyle, sadece giymeyecegim icin ve benim bohcam ya soylemek istedim. Gerçekten neye uğradığımı şaşırdım, neyse ki nişanlım yanımdaydı bana hak verdi. Ben bilmiyordum ablası ödüyormuş bohçayı, once boyle soyleyip sonra en kucuk sey de boyke yapmasi, aslında bu hareketiyle benden çok kardeşini mağdur etti, şimdi ben bu bohça sürecini kimle geçireceğim? Annesi sen sec begen ben aliyim demisti ben annesigil douuor ben sadece gorumcemle muhattap oluyorum saniyordum, nisanlim ise cok gururludur ve tenezzul etmez o gunden sonra ablasina hiç etmez ama bu ailenin yapmasi gerekendir ve annesinin bu durumdab haberi olsa yapar zaten, acaba annesine soyle desem nasil olur? “anne uzaktan seçebildiklerimizi seçtik ama görüp almamın daha sağlıklı olduğu şeyleri burada nişanlımla gidip alsam olur mu?” desem nasıl olur? ve sizce ben gercekten ayip mi ettim?
Sureci kendin alarak yonetebilirsin ? Icinde kalmazannesine nasil iletebilirim? Surecin icine girdikten sonra bende ister istemez heveslendim cunku yani artik icimde kalsin da istemiyorum cunku alt tarafi iki pijamayi begebmedigimi cok kibarca soyledim bu tavira girmesine hic gerek yoktu