- 7 Ocak 2019
- 65
- 74
- 3
- 31
- Konu Sahibi Hayatzor0606
Merhaba bayanlar, benim başka bi şehirde işe girmem dolayısıyla eşiminde tayini daha çıkmadığı için 2 aydır eşimle farklı şehirlerde yaşıyoruz. Eiim her haftasonu benim yanıma geliyor pazar akşam dönüyor. Geçen haftasonu geldiğinde uzaktan kuzenleriyle olan bi grubunda uygunsuz fotoğraflar paylaşıldığını gördüm. Daha öncede bu grupta böyle şeyler görmüştüm. Eşimden çıkmasını istedim o gün zorla çıktı. Sonrasında kuzeni aramış eşimle tartıştık bu şekilde konuşulduğu için o yüzden çıktım demiş. Kuzenide gel geri gir gruba bir daha konuşmıycaz öyle demiş. Grupta 6 kişi var 4ü evli. Eşimde bugün geldi gruba geri giricem dedi. Ben istemediğim halde geri girdi. Son bi kaç haftadır spora yazılcam diyordu bi arkadaşının gittiği spor salonuna. O spor salonuda yazılınca senelik alıyor ücreti. 1 ay sabret tayinin çıkcak yazılma dedim. 1 ay gidiceksin onun için bir sürü para ödeme dedim. İstemediğim halde onada gitti yazılcam dedi ve yazıldı. Bende senin hayatın benim fikirlerimin önemi yok senin için kendi kafana göre yaşıyorsun böyle devam et dedim ve konuşmuyorum. Sizce haksız mıyım abartıyo muyum