Sizce haksız mıyım ?

Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence

Kesinlikle 1 hafta en fazla daha sonra kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Tabiki anne yemekleri ayrıdır. Ona lafım yok ama bu kadar böyle konusması sinirimi bozuyor. Bende artık kısmetse kendi çocuğuma yaparım nasılsa en başından benim yemekleri tatcak Allahım nasip etsin
Amin 🙏

Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
kavga çıkartmaya yer aramışsınız sanki ne var ki bunda sanki yatak odası fantazilerinizi anlatmış, sıradan ayaküstü sohbet işte karşı binadaki komşuyla da balkondan balkona bu sohbeti yapıyoruz.

Bekarken çalıştığım için hiç yemek yapmayı bilmiyordum evlendim tlf la ablamı annemi arardım yemek yaparken ve yaptığım yemeklerin yenecek bi tarafı yoktu eşim sürekli alay ederdi dalga geçerdi o öyle yaptıkça hırs yaptım artık mantı bile acıyorum keşke benimde kayın validemle ayni şehirde olsakta hergun yemekleri o yapsa ohh mis

Ben hic bir sorun gormedim.

Annesiyle laflarken ne konusacagini da belirleyemeyiz ki... konu sizin yatak odasi sirlariniza, ahlak ve namusunuza falan uzanmiyorsa.

Esinizin kotu bir niyetle söylediğini ve kayinvalidenizin size acidigini mi dusundunuz? Yani ne olursa olsun anne bu. Kuzene yengeye komşuya anlatsa olmaz ama...

Benim kv gecen hafta 3 kg köfte yapmis yollamis pismemis olarak.
Dondurdum. Misss. Acikinca 5 dk de yemek hazir. Daha ne istiym ki...
Burda hep takildigim topik var yazdim bizim kizlar diyor ki off cok sanslisin 😂 hazir yemek gelmesi kadar guzel ne olabilir..

Normal şeyler bunlar. Biraz kendini yetersiz gibi hissetmişsiniz sanki ama bence buna hiç herek yok. Esinizin "geliştirc lafına bende biraz alınırdim yalan yok. Hepimiz elimizden geleni yapıyoruz. Beğenmeyen de mutfağın yolunu biliyordur. Kayınvalidenin yemek felan göndermesine birsey diyemem. Benim kayinvalidem gecenlerde birsürü tatlı, yaprak sarması felan kapıya bırakıp gitti. Ara sıra çocuklara hususi birseyler yapıp getiriyor. Yani maskeli, elinde yemek çantası olan birisi görünürse sokakta bizimki kesin :D Vallaha ben Allah razı olsun diyorum. Iki küçük çocukla onun yapıp getirdiklerini yapmaya zamanım bile olmuyor 🤓 bazı şeyleri pozitif taraftan görmek lazım.

Çok fazla abartmışsınız. Evde olan evde kalır evet ama siz o lafı çok yanlış anlamışsınız. Sizin anlattığınız konuyla o cümle arasında ben ilişki kuramadım. Daha bugün karşı komşuma söyledim evde de bir şey kalmadı diye evin sırrını mı açık etmiş oldum? Aynısını kocamın yaptığını düşünüyorum ne var ki bunda? Kayınvalideniz incelik göstermiş yemek yollamış, böyle her lafın altında başka bir şey ararsanız işiniz zor

Eşinizin annesi belli ki güzel pişiriyor. Moral bozmak yerine tariflerini isteyin.
Benim annemin de kayınvalidemin de ayrı güzel yemekleri var. Hepsini yazdım defterime bir kaç denemeden sonra onlara taş çıkartıyorum. Hem şimdi eşim dostum arkadaşım ailem oo sen bunu bizden iyi yapıyorsun diyor, hem de kendime güzel spesiyeller buldum.
Siz de öğrenmeye bakın. Yanınıza kar. Eminim bir kaç kez aynı lezzeti tuttursanız eşiniz de siz de mutlu olursunuz.
Eşim karadenizli annem egeli, ikisinde de çok özel tarifleri kaptım gurur yapmak moral bozmak yerine. Hatta kankanım kaynanası doğulu ondan da ekşili köfte ve ekşili dolma tarifi kaptım😬

Kötü niyet göremedim ben.

Back
X