Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence