Sizce haksız mıyım ?

.. derken ?
bunları da anlatıyor mu ? yoksa siz mi herşeye takıyorsunuz ? açık olmadı..
Son 1,2 yıldır herseyi takmaya başladım ama bunu takma değil de sinirlendim çünkü eşim yemek vs getirdiği zaman bak ne yapmıs ne yollamıs annem böyle söylüyor. Fazla gereksiz bizim aileden mesela buzluğa atmalık birşeyler yolluyorlar çıkarıp yaparım ama bir kez bak neler yollamıslar bak bak demedim yani.

Son 1,2 yıldır herseyi takmaya başladım ama bunu takma değil de sinirlendim çünkü eşim yemek vs getirdiği zaman bak ne yapmıs ne yollamıs annem böyle söylüyor. Fazla gereksiz bizim aileden mesela buzluğa atmalık birşeyler yolluyorlar çıkarıp yaparım ama bir kez bak neler yollamıslar bak bak demedim yani.

bilmem ben olsam bak ne yollamış denmesine alınmam. çok basit, günlük yapılacak bir konuşma.
sizin kv ile başka sorunlarınız olmuşsa bunu özellikle gözünüze sokulması gibi algılıyor olabilirsiniz.
yani söyledikleriniz cidden önemsiz bana göre. bunu da deme deseniz adama bence küser sizinle hiç konuşmaz ne desem alınıyorsun diye.

Kızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
Yaa ne olur takılmayın böyle şeylere, bu sıkıntılı günlerde, her gün ne yiyeceğimizi şaşırmışken ne güzel jestler, keyfini çıkarın :) Bir arkadaş demiş, devlet sırrı sanki diye. Hakikaten öyle.

Biz evden çalışyoruz, eşimin dışarda işleri oluyor bazen ve annemlere de kapıdan uğruyor dönüşte, her seferinden eli kolu dolu gelir. Oturup birlikte annemi överiz yine neler yapmış yollamış diye. Buzluğa da atarız, o gün yenecek şeyler de olur, afiyetle yeriz, anne yemeği 😊

Kayıvalidem de burada olsa ondan da aynı şekilde alır yerdim vala, hiç gocunmayın, eşiniz annesine deyivermiş işte. Biz annelerimizle neler neler konuşmuyor muyuz Allah aşkına?

Bu iş böyle değil işte. Sonra eşim sözde şaka olarak annem yaptı bak neler yollamıs vs söylüyor. Kimseye muhtaç değilim ki olsa söyleyelim ama eşimin söylediklerini duymak istemiyorum. Bende evde yapıyorum aynılarını ha annesininki olmaz ama yapcak birşey yok
Tabi ki siz de çok güzel yapıyorsunuzdur eşiniz zamanla sizin el lezzetinize de alışır. Ama bazı yemekler vardır ki anne elinden ayrı lezzetli olur. Kendim için düşünüyorum ben de yapıyorum ama bir kaç yemek var ki onları sadece annemin elinden yiyince tadını alıyorum eşiniz için de aynı şey söz konusudur, sizin yokmu sanki anneninizin özel yemekleri. Takılmayın bu kadar valla keşke bana da yemek yollasa kayınvalide evde küçük çocukla hamile halde yemek yapmaktan sıkıldım artık, yapması değil de çeşit bulması zorluyor beni😐

Siz de anlatın övün ah annecim ne güzel yapmış diyin.

Tabi ki siz de çok güzel yapıyorsunuzdur eşiniz zamanla sizin el lezzetinize de alışır. Ama bazı yemekler vardır ki anne elinden ayrı lezzetli olur. Kendim için düşünüyorum ben de yapıyorum ama bir kaç yemek var ki onları sadece annemin elinden yiyince tadını alıyorum eşiniz için de aynı şey söz konusudur, sizin yokmu sanki anneninizin özel yemekleri. Takılmayın bu kadar valla keşke bana da yemek yollasa kayınvalide evde küçük çocukla hamile halde yemek yapmaktan sıkıldım artık, yapması değil de çeşit bulması zorluyor beni😐
Kesinlikle 1 hafta en fazla daha sonra kara kara düşünüyorum ne yapacağım diye. Tabiki anne yemekleri ayrıdır. Ona lafım yok ama bu kadar böyle konusması sinirimi bozuyor. Bende artık kısmetse kendi çocuğuma yaparım nasılsa en başından benim yemekleri tatcak Allahım nasip etsin

Yaa ne olur takılmayın böyle şeylere, bu sıkıntılı günlerde, her gün ne yiyeceğimizi şaşırmışken ne güzel jestler, keyfini çıkarın :) Bir arkadaş demiş, devlet sırrı sanki diye. Hakikaten öyle.

Biz evden çalışyoruz, eşimin dışarda işleri oluyor bazen ve annemlere de kapıdan uğruyor dönüşte, her seferinden eli kolu dolu gelir. Oturup birlikte annemi överiz yine neler yapmış yollamış diye. Buzluğa da atarız, o gün yenecek şeyler de olur, afiyetle yeriz, anne yemeği 😊

Kayıvalidem de burada olsa ondan da aynı şekilde alır yerdim vala, hiç gocunmayın, eşiniz annesine deyivermiş işte. Biz annelerimizle neler neler konuşmuyor muyuz Allah aşkına?
Annesiyle arası çok çok iyi olanlar konuşur tabiki ben birşey bahsetmiyorum anneme. Yorumunuz için teşekkür ederim

bence siz bu yemek konusunu kompleks yapmışşınız..
adam birşey dememiş ki, kvde de birşey yapmak istemiş kendince.. evde olan söylenmez tabi ama öyle bir lanse etmişsiniz ki sanki gidip sizinle tartıştığını söylemiş gibi... valla bizim böyle her şeyi sorun eden gelinimiz olsa kafayı yerdim heralde :işsiz:

Benim kv yemek olayını, oğlunun boğazını çok düşünğr hatta abartır. İlk evlendiğimiz zamankarda eşim de beceremediğim bazı yemeklerden bahsetmişti ve ben de inanılmaz sinirlenmiştim. Hadi eşim bahseder de kv bir kadın olarak buzluğumu ve buzdolabımı yiyeceklerle doldurmasına çok kızmıştım. Sanırsın sittin sene yapamayacağım. Sizin kv de böyle biriyse haklısınız kızmakta. Ön sayfaları okumadım ama linç yediğinizi düşünüyorum 😂

Keşke ben de sevdiğim insanla evli olabilseydim de tek derdim evimizde köfte kalmadığını annesine söylemesi olsaydı. 😁

Şaka bir yana bence büyütülecek bir mevzu değil. Hatta ortada mevzu yok. Ufacık şeyleri dert edinip negatif doluyoruz.
Sevdiğin insanla evlenince seninde böyle dertlerin olacak cicigız 😃

bence siz bu yemek konusunu kompleks yapmışşınız..
adam birşey dememiş ki, kvde de birşey yapmak istemiş kendince.. evde olan söylenmez tabi ama öyle bir lanse etmişsiniz ki sanki gidip sizinle tartıştığını söylemiş gibi... valla bizim böyle her şeyi sorun eden gelinimiz olsa kafayı yerdim heralde :işsiz:
Sanırım evet çünkü eşim bu konuda şakala karışık çok güldü çok espri konusu yaptı bazende sitem etti. Ha günahını almayayayım yedi de itiraz etmedi ama şuan bile yemeğe oturur kesin olmadı der güler şaka şaka der iyice sinirlerimi zıplatır yani artık bir şaka evde 100008727271618 olunca kaldıramıyor insan.

Benim kv yemek olayını, oğlunun boğazını çok düşünğr hatta abartır. İlk evlendiğimiz zamankarda eşim de beceremediğim bazı yemeklerden bahsetmişti ve ben de inanılmaz sinirlenmiştim. Hadi eşim bahseder de kv bir kadın olarak buzluğumu ve buzdolabımı yiyeceklerle doldurmasına çok kızmıştım. Sanırsın sittin sene yapamayacağım. Sizin kv de böyle biriyse haklısınız kızmakta. Ön sayfaları okumadım ama linç yediğinizi düşünüyorum 😂
Hemde ne linç yedim Kv öyle biri değil çok şükür aman eşim yetiyo zaten

Eşimin annesiyle ciddi problemlerimiz var ama sanki aramızda sessiz anlaşma var gibi :) küsüz ama o gözleme, bazlama lavaş tarzı şeyleri yapıp gönderiyor sormadan. Bende sütlü, şerbetli tatlı yada kek pasta ne yapmak istersem onları yapıp gönderiyorum :) yine sormadan tabi.
Vallahi ben problem yapmıyorum göndersin Allah razı olsun sevmesemde sahur yemeğim hazır oluyor sayesinde. İnşallah oda memnundur benim ikramlardan:rolleyes:

Eşimin annesiyle ciddi problemlerimiz var ama sanki aramızda sessiz anlaşma var gibi :) küsüz ama o gözleme, bazlama lavaş tarzı şeyleri yapıp gönderiyor sormadan. Bende sütlü, şerbetli tatlı yada kek pasta ne yapmak istersem onları yapıp gönderiyorum :) yine sormadan tabi.
Vallahi ben problem yapmıyorum göndersin Allah razı olsun sevmesemde sahur yemeğim hazır oluyor sayesinde. İnşallah oda memnundur benim ikramlardan:rolleyes:
Buda değişikmiş afiyet olsun hepinize :halay:

Back
X