Sizce haksız mıyım ?

Bence siz yemek konusunda kendinizi yetersiz hissettiğiniz (ya da öyle hissettirildiğiniz) için gereksiz alınganlık yapmışsınız. Bu kadar takılmayın mükemmel yemek yapmak zorunda değilsiniz bilmediklerinizi zamanla öğrenirsiniz. Eşinize de sürekli beğendirmeye çalışmayın kendisi yapsın madem siz beğenin.

Kendini geliştir demesine gelince, konuyu okuduğumda bunu olgunlaş anlamında dediğini düşündüm. Siz direkt yemek konusunda geliştir olarak anlamışsınız. Bilemedim 🤷
Orada olgunlaşmayla alakalı birşey yoktu. Ben ona yarında git ye söyle madem dedim o zaman geliştir kendini dedi halbuki seninle alakası yok dedi. Öyle hisstirildiğim için hala yetersiz hissediyorum yapsam bile sürekli olmuşm mudur beğenir mi beğenmezse... Bundan sonra yapsın yesin kendi

Bazı konularda hakkını yiyemem eve temizliğe yardım eder bazende kalkar bir yumurta kırar kendine ama gidip böyle demesi iyi olmadı belki laf arası önemsizce söylemiş olabilir yinede kesinlikle ama kesinlikle gereksiz. Tribimi sonuna kadar atıcam
Kesinlikle ve kesinlikle abartıyorsunuz. Adam gidip sizin bir ayıbınızı, aranızdaki bir sorunu ya da ikinizin karar vermesi gereken özel bir mevzuyu anlatmış olsa, haklısınız derdim de... Alt tarafı yemek yani. Amacı da dedikodu olsa, sizi kötülerdi. Öylesine boş bir muhabbet. Trip atasınız varsa, kolay gelsin tabi, sizin bileceğiniz iş neticede.

Orada olgunlaşmayla alakalı birşey yoktu. Ben ona yarında git ye söyle madem dedim o zaman geliştir kendini dedi halbuki seninle alakası yok dedi. Öyle hisstirildiğim için hala yetersiz hissediyorum yapsam bile sürekli olmuşm mudur beğenir mi beğenmezse... Bundan sonra yapsın yesin kendi
Öyleyse kırıcı olmuş evet. Yemek konusunda üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin biraz da senin maharetini görelim modunda takılın.
Ama kv konusunda kafaya takılacak çok bir şey göremedim. Kendinizi üzmeyin:)

Erkeklerin çoğu konuşurken önü arkayı pek düşünmez.Çok güzel onun damak tadına (!) uygun yemekler yapamayabilirsiniz ki yapmak zorunda da değilsiniz.O annesinden alsın alsın getirsin sizde kurtulmuş olursunuz yemek yapma olayından boşverin😂

Öyleyse kırıcı olmuş evet. Yemek konusunda üzerinizde baskı kurmasına izin vermeyin biraz da senin maharetini görelim modunda takılın.
Ama kv konusunda kafaya takılacak çok bir şey göremedim. Kendinizi üzmeyin:)
Teşekkürler yorum için evet ister kendi yapsın ister getirip yesin kendi bilir artık

Kesinlikle ve kesinlikle abartıyorsunuz. Adam gidip sizin bir ayıbınızı, aranızdaki bir sorunu ya da ikinizin karar vermesi gereken özel bir mevzuyu anlatmış olsa, haklısınız derdim de... Alt tarafı yemek yani. Amacı da dedikodu olsa, sizi kötülerdi. Öylesine boş bir muhabbet. Trip atasınız varsa, kolay gelsin tabi, sizin bileceğiniz iş neticede.
Pek takılmıcam artık bu konulara o kadar, benim elimden gelen bu sonuçta belki damak zevki uymuyor yapcak birşey yok ben yemeğimi zamanında yapıyorum aç bırakmıyorum beğenmezse kendi bilir. Yıldım artık bende çünkü

Ay sonu, sokaga cikma yasagi vs evde eksikler olabilir. Annesi olarak dusunmesi gayet normal. Esin oyle soyledikten sonra duyarsiz kalmasi garip olurdu. Utanilacak saklanacak bir durum yok

Allahım sen şu yeni gelinlere akıl, fikir, mantık, kocalarına da sabır ver yarabbim. Trip atacakmış bir de sanki devlet sırrı açıklamış adam. Birkaç sene sonra kocam bana niye bağırıyo, niye tahammülü azaldı diye konu açarsınız.

Komiksiniz gerçekten. Yorumları bence en baştan sona okuyun.
Niye ki? Her yorumu okuyup yorum yapmıyoruz açtığınız konuya göre yorum yapıyoruz. Deli miyim ben 10 sayfa yorum okuyayım. Eksik anlattığınız bir şey varsa konunuza ekleyin, aksi halde konuya göre yorum alırsınız.

Niye ki? Her yorumu okuyup yorum yapmıyoruz açtığınız konuya göre yorum yapıyoruz. Deli miyim ben 10 sayfa yorum okuyayım. Eksik anlattığınız bir şey varsa konunuza ekleyin, aksi halde konuya göre yorum alırsınız.
Delilikle ne alakası var Allah askına madem 10 sayfa tutmus bir konu insan az biraz yorumlarıda inceler. Neyse birşey eklememe gerek yok isteyen istediğini desin

Delilikle ne alakası var Allah askına madem 10 sayfa tutmus bir konu insan az biraz yorumlarıda inceler. Neyse birşey eklememe gerek yok isteyen istediğini desin
Yahu bana ne yorumlardan, konuda ne yazdıysanız o. Birçok kişi için böyle. Kesinlikle allah kocalarınıza sabır versin, bu nedir böyle ya. Öf gittim ben.

sanki kavga ettiniz de onu yada özel anlarınızla alakalı bir detayı anlattı. laf lafı açmış söylemiştir, herşeye bu kadar takılıyorsunuz hayat size çok zor olur.

Back
X