- Konu Sahibi yosunyesilii222
Erkekler bazen ne diyeceğini bilmiyor bence
Saçma sapan dokuluyorlar
Ama o kadar abartılacak bir durum yok
Saçma sapan dokuluyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Yerken yiyorsun ama!” ile “Bak bakalım ben de neler döktürdüm bu akşam. Heyt be mis gibi olmuş.” cümleleri arasında bence fark var. Örnek olarak verdim o ikinci cümleyi. İnanın trip atmaya değmeyecek mevzu. Hayatlarınızı minnacık şeyleri büyüterek zorlaştırıyorsunuz.Bende zaten söyledim yerken yiyosun diye. Ama yinede kendimi kötü hissettim işte
Ama beni asıl kıran evde yemek olduğu yaptığım halde gelen yemeklerin doğa üstü yemeklermiş gibi davranılmasını hoş bulmuyorum. Sürekli bir annem yapmıs bak ne yolladı bilmem ne. Ben birşeyin yarışında değilim olmam da hep böyleydim annem babam olsun söyleyen yüze vurmayı sevmiyorumE "Ne güzel yapmış evet hep yapsın yollasın oh oh" deyin nolacak, neyin yarışındasınız? Eşiniz sizi ekstra yermediği sürece annesinin yemeklerini övmesinde ne gibi bir sakınca olabilir? Muhtaç ol ya da olma ne fark eder, anne yemeği işte nesini deşiyorsunuz? Ne söylüyor ki eşiniz "Senin yaptığın yemek bk gibi" mi diyor?
kesinlikleErkekler bazen ne diyeceğini bilmiyor bence
Saçma sapan dokuluyorlar
İlk zamanlar güzel yemek yapamadığım için eşim artık yapsam bile oldu mu ki güzel mi bakalım deyip direk modumu düşürüyor.“Yerken yiyorsun ama!” ile “Bak bakalım ben de neler döktürdüm bu akşam. Heyt be mis gibi olmuş.” cümleleri arasında bence fark var. Örnek olarak verdim o ikinci cümleyi. İnanın trip atmaya değmeyecek mevzu. Hayatlarınızı minnacık şeyleri büyüterek zorlaştırıyorsunuz.
Bende uğraşmıcan zaten artık alsın getirsin yesin evde yEşimin ablası evde sürekli tost yiyip kuruyoruz sanıyor o yüzden habire yemek yapıp gelin alın diyor. Hiç bozmuyorum bozulmuyorum alıp yiyorum. Eşimin en sevdiği yemekleri ben yapıcam diye kendimi tüketemem
Ama beni asıl kıran evde yemek olduğu yaptığım halde gelen yemeklerin doğa üstü yemeklermiş gibi davranılmasını hoş bulmuyorum. Sürekli bir annem yapmıs bak ne yolladı bilmem ne. Ben birşeyin yarışında değilim olmam da hep böyleydim annem babam olsun söyleyen yüze vurmayı sevmiyorum
Kv ye laf yapmadım ki neden işi zor olsun. Yemeği alıyoruz almasına ama sonra eşim bak annem gönderdi yollms vs deyip söylüyor. Ben evde yemek yaptığım halde duymak zorunda mıyım peki ? Gelinlerin işi ne zor asıl kadınların işi zor bence.
Yarışta değilim zaten istesemde giremem benim daha çok yolun var. Ama insan kırılıyor işte. Zaten bundan sonra alsın alsın getirsin yesin evde elime bile sürmücem yemek işlerine kendim yer geçer oda getirdiğini yesinSizi yermiyorsa, size bir sataşı yoksa ki yok, anlatımınızda kayda değer bir şey göremiyorum.
Boş yere kendinizi doldurmayın gelen hazır yemeği yemeye bakın derim.
Gereksiz gerilmiş ve yarışa girmişsiniz zaten, farkında değilsiniz sadece.
Yerinizde olsaydım şikayet etmek bir yana "Yemek derdinden kurtuldum" diye sevinir, artan vakitle başka şeylerle uğraşabildiğim için mutlu olurdum.
Değerlensin sıkıntı yok ben yarışta değilim çünkü yarışmak için on fırın ekmek yemem gerek daha."Eline sağlık" derim, yer kalkarım. Niye kayınvalideyle yarışayım ki.
Kendinizi boşuna darlamayın . Bir de üstüne ne kadar çok giderseniz, annesinin yemekleri kocanız nazarında o kadar çok değerlenir.
Uzun uzun yazmışsınız teşekkürler ama siz yapın evde yemek eşiniz yesin daha sonrada gelişter kendini desin ? Ya da eve getirdiği yemeği abartsın mesela annem yolladı bak neler yapmıs ? Ne hissedirsiniz alkış tutayım ne yapayım , yüzüme vururcasına annesinden yemek gelmesi sorun değil eşimin yüzüme vururcasına söylemesi sorun ki bence ayıpta.Annesi ile arasında ki geçen sohbet gayet Sıradan ne olmuş yani? Yatak odanı anlatmadıya. Huzursuzluk çıkartmak için elinden geleni ardına koymamaya yemin etmişsin.. Benim kayınvalide yapar, yollar veya çağırır gider yaparız yeriz? Ne var bunda ben çağırırım veya yapar yollarım? İnsanlık Hali... Allah Gurur ve kini sevmez. Boş boş gurur meselesi yapmayınParamız bite bilir Evde dolabımız boş olabilir anne babalarımız veya eş dost arkadaşlarımız yardım edebilir, edebiliriz İNSANİYET ve Merhamet ile ilgili konular bunlar. Bugün ben Düşkün olabilirim Sen bana yardımcı olursun Yarın Sen aynı duruma düşersin ben sana yardımcı olurum... Lütfenn Şu Dünyada Sadece Sevgi saygı merhamet olsun... Yok olsun şu şeytanın Dostu Gurur ve Kibir...
![]()
Yoo çekinmiyor bundan aylar önce istedi yaptırdı getirdi yedik ellerine sağlık dedim hatta boş tabak yollamamk için kv kurabiye falan yaptım yolladım ama sorsanız insanlar bilmeden yarışta derler. Çok teşekkür ederim yorum için dediğim gibi eşimin yemekleri getirdiği zamab abartıp söylemesini hoş bulmuyorum banada bizimkiler yolluyor mesela buzluk için yapıyoruz yiyoruz ooo ne yapmışlar bak annem yaptı demiyorumBüyütülecek birsey olmadığını düşünüyorum.nrticede evin icinde kslmasi gerrken özel konu olur bir tartışma olur niye annene söylüyorsun dersin. bu oyle birsey degil ki.Esiniz annesinin yemeklerini özlemiş olabilir bunu size soyleyememistir ki eşiniz yemek de istememiş annesinden annesi teklif etmiş yarın size de yaparım diye .iyilikten maraz dogarmış kadın evladımı yemeğe cagiramiyorum birgunluk yemek yapiyim bari diye iyi niyetli düşünmüş olabilir bu sizin yapamadiginiz anlamina gelmez . Kv yemegi gondersin size de yarın yemeğin üstüne bir çay demleyip beraberce içmek kalsın. .koca sizin daha cok yemek yaparsiniz.uzmeyin kendinizi boyle seyler icin.
Evet haksızsın , olabilir insanlık halde bişeyler azalabilir ve eşinizin bunu kendi ailesine söylemesi de gayet normal bişey laf lafı açar söyler yani bundan doğal ne var . Geçen benim üzerimde para kalmamıştı arabayı da uzağa park etmiştim kartımı gidip alamadım . Kahvaltılılçıya gittim sahur için peynir alacaktım bi baktım sadece 15 Tl kalmış yanımda kadına dedim ki denemek için alacağım da çok az alabilir miyim kadın tartarken de dua ediyorum tabi en fazla 15 olsun diye neyse 14 tl tuttu verdim akşam eşime anlattım oda sahurda annesiyle konuşuyorduk bahsetti ama size anlattığım gibi teferruata girmedi mesela arabada Kartı vardı filan demedi para üzerinde yokmuş denemek için alıyorum demiş ama son parasıydı dedi annesi de söz ben size kahvaltılık paket yapıp göndereceğim filan dedi yani normal şeyler gülün geçin Allah razı olsun deyin ne eşinizde ne kv de art niyet aramayın benceKızlar merhaba fazla detay vermeden birşey sorucam ben mi abartıyorum bilmiyorum eve alışverişimizi yapmıştık ama zamanla tükeniyor tabiki evden sürekli de çıkamıyoruz dışarı. Eşimde annelerine uğraşmıştı eve gelirken laf lafı açmış bizimde pek birşey kalmamş demiş kv de sağolsun sebze vs vermiş bide yapmayın ben yarın yemek yapayım size demiş. Burada kv de de bir suç bulmuyorum sonuçta anne ama eşim ? İnsan evinde olup biteni neden söyler anlatır ki ? Sanki acımızdan öldük yani öbür günde yapsın sana söyle ben yapamıyom ya dedim ne alakası var senn yapamanla dedi bende her olup biteni neden söylüyosun ailene dedim geliştir kendni diyo ama alakası yok hem yapıyosun diyo hem geliştir diyo geçen gün isteği ve daha önce yapamadığım yemeği yaptım olmuş sana daha da yapamıyosun demem artık dedi. Şahsen ben olsam söylemezdim iki ekmek yerim geçerim evimde olan evde kalır haksız mıyım ? Allaha çok şükür aç değiliz açıkta değiliz ki et, köfte vs o tarz seylerimiz bitmişti. Abartiyorum gibime geldi sonradan ama ben böyle gördüm evde olan evde kalır anlatmamalı insan bence
Aslında beni böyle sinir eden tek kişi eşim çünkü sizin yemeklerini yerken yer teşekkür eder ama sonra geliştir kendini der sanırım bende böyle şeylere katlanamıyorum madem geliştircen kendimi o zaman yeme yapılan yemeği haksız mıyım ? kötüyse yemeEvet haksızsın , olabilir insanlık halde bişeyler azalabilir ve eşinizin bunu kendi ailesine söylemesi de gayet normal bişey laf lafı açar söyler yani bundan doğal ne var . Geçen benim üzerimde para kalmamıştı arabayı da uzağa park etmiştim kartımı gidip alamadım . Kahvaltılılçıya gittim sahur için peynir alacaktım bi baktım sadece 15 Tl kalmış yanımda kadına dedim ki denemek için alacağım da çok az alabilir miyim kadın tartarken de dua ediyorum tabi en fazla 15 olsun diye neyse 14 tl tuttu verdim akşam eşime anlattım oda sahurda annesiyle konuşuyorduk bahsetti ama size anlattığım gibi teferruata girmedi mesela arabada Kartı vardı filan demedi para üzerinde yokmuş denemek için alıyorum demiş ama son parasıydı dedi annesi de söz ben size kahvaltılık paket yapıp göndereceğim filan dedi yani normal şeyler gülün geçin Allah razı olsun deyin ne eşinizde ne kv de art niyet aramayın bence
bir işle uğraşırım onlardan biri ailesinden biri gelip iki elini sürer sen ne yaptın ki der.Evet haksızsın , olabilir insanlık halde bişeyler azalabilir ve eşinizin bunu kendi ailesine söylemesi de gayet normal bişey laf lafı açar söyler yani bundan doğal ne var . Geçen benim üzerimde para kalmamıştı arabayı da uzağa park etmiştim kartımı gidip alamadım . Kahvaltılılçıya gittim sahur için peynir alacaktım bi baktım sadece 15 Tl kalmış yanımda kadına dedim ki denemek için alacağım da çok az alabilir miyim kadın tartarken de dua ediyorum tabi en fazla 15 olsun diye neyse 14 tl tuttu verdim akşam eşime anlattım oda sahurda annesiyle konuşuyorduk bahsetti ama size anlattığım gibi teferruata girmedi mesela arabada Kartı vardı filan demedi para üzerinde yokmuş denemek için alıyorum demiş ama son parasıydı dedi annesi de söz ben size kahvaltılık paket yapıp göndereceğim filan dedi yani normal şeyler gülün geçin Allah razı olsun deyin ne eşinizde ne kv de art niyet aramayın bence
Bu konuda aşırı haklısın bir günde sen yap bakalım ben yorum yapacağım de. Ve böyle dediğinin ertesi günü yemek yapma acıma da . Kendini geliştir nedir ya insanda yemek yapmaya hazırlamaya şevk istek kalmaz heves kalmaz yaAslında beni böyle sinir eden tek kişi eşim çünkü sizin yemeklerini yerken yer teşekkür eder ama sonra geliştir kendini der sanırım bende böyle şeylere katlanamıyorum madem geliştircen kendimi o zaman yeme yapılan yemeği haksız mıyım ? kötüyse yeme
kesinlikle evlendiğimizde ilk zamanlar pek beceremiyordum şimdi olduğu halde şakala karışık kesin olmadı bu olmamış der güler tabiki şaka yapıyorum der ondan sonra huzurla yemek mi yenir şakada bi yere kadar emin olun annesinden gelen yemekleri yüzüme vura vura söyler bende olduğu halde eski yapamadıklarıma takılır.Bu konuda aşırı haklısın bir günde sen yap bakalım ben yorum yapacağım de. Ve böyle dediğinin ertesi günü yemek yapma acıma da . Kendini geliştir nedir ya insanda yemek yapmaya hazırlamaya şevk istek kalmaz heves kalmaz ya
Eşini al ciddi ciddi konuş bak ben bir buçuk iki yıla yakın evliyim . Ve gerçekten kırıldığım iki konu olmıştu ve aldım karşıma çok ciddi bir şekilde konuştum .Sabrım tükeniyor ve tükenirse yapacağım şeylerden korkuyorum dedim ama çok ciddi ve tavrımı da iki üç gün sürdürdüm normalde kavgalarımız pek olmaz olursa da beş dakikadır hemen eşim şaka yapar ben unuuurum fiilan o yüzden iki üç gün bizim için çok uzun bir süre . Ve eşimde kaybetme korkusu oldu açıkcası çok şükür son aylarda bir hareketini görmedim ama bence sende kırıldığın an söyle yüzüne ama ciddi bir şekilde konuşbir işle uğraşırım onlardan biri ailesinden biri gelip iki elini sürer sen ne yaptın ki der.