• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım ?

Uzun uzun yazmışsınız teşekkürler ama siz yapın evde yemek eşiniz yesin daha sonrada gelişter kendini desin ? Ya da eve getirdiği yemeği abartsın mesela annem yolladı bak neler yapmıs ? Ne hissedirsiniz alkış tutayım ne yapayım , yüzüme vururcasına annesinden yemek gelmesi sorun değil eşimin yüzüme vururcasına söylemesi sorun ki bence ayıpta.
Ohooo Benim eşim Aşçı 🤣 Eleştirisine kulak vere vere Yemin ediyorum boynuzum çıktı...👍 Benim ki de aynıydı eleştiri eleştiri hatalı olduğum yanları kabul ettim hatta kendimle dalga bile geçtim 🤣🤣🤣🤣 Sonuç kendimi geliştirdim yemek konusunda Ve Bende ikbal lokantasında kepçeci iken Aşçı buldum 🤣 valla meslek sahibi yaptı beni.. Senin yansıman eşin eşinin yansıması sensin. Sende yap 3 çeşit yemek 4 çeşitli yemek savur paralarını bak nasıl kesecek sesini.. 👍 Eleştirileri Olumluya çevirmek Seni Ondan üstün tutar.

erkekler malesef bu lafi anneme soylersem esim hakkinda ne dusunur diye ince fikirler konusmuyor.. biz olmadik zamanda esimiz yatiyor olsa annemize biraz yorgundu da, basi agriyordu da.. o da hakli calisti geldi vs bir sey deriz.. onlar soyluyor geciyor.. dert edecek bir sey yok. ama siz rahatsiz oluyorsaniz esinize guzelce soyleyin, kavga etmeyin.
Tam olarak dediğim olay bu kv böyle düşünmese bile kendi kv düşünmez diye düşünüyorum ama yinede insan dediğiniz duruma düşüyor ya

Eşini al ciddi ciddi konuş bak ben bir buçuk iki yıla yakın evliyim . Ve gerçekten kırıldığım iki konu olmıştu ve aldım karşıma çok ciddi bir şekilde konuştum .Sabrım tükeniyor ve tükenirse yapacağım şeylerden korkuyorum dedim ama çok ciddi ve tavrımı da iki üç gün sürdürdüm normalde kavgalarımız pek olmaz olursa da beş dakikadır hemen eşim şaka yapar ben unuuurum fiilan o yüzden iki üç gün bizim için çok uzun bir süre . Ve eşimde kaybetme korkusu oldu açıkcası çok şükür son aylarda bir hareketini görmedim ama bence sende kırıldığın an söyle yüzüne ama ciddi bir şekilde konuş
Sanırım bu virüs bitince ben ona icraat göstercem defalarca dememe rağmen tamam tamam yine aynı bidaha söyliyo yine tamam artık gerçekten her gün sinir bozukluğuyla kalkıyorum en sonunda konuşuo gitcem bizimkilerden birine gitsin oda annelerine belki aklı başına gelir çünkü benimkine söylediğim halde hadi hadi sen yapamazdn vs diyor gerçekten geriliyorum artık şakalık bi yönü kalmadı

Tam olarak dediğim olay bu kv böyle düşünmese bile kendi kv düşünmez diye düşünüyorum ama yinede insan dediğiniz duruma düşüyor ya
biz de yurtdisindayiz.. esim acar kamerayi oturur annesiyle gorusur ben bir is yaparken.. annesi beni sorunca da iyi o da evde der.. ilk zamanlar cok yapti bunu.. annesi de zannedecek ki gelin evde oturuyor ama kameraya karsimiza gelip gorusmeye tenezzul etmiyor.. ya dedim aciklamami yap de ki su isi yapiyor.. de ki odayi topluyor gelir vs.. hala arada yapar kac yil oldu.. adam gibi aciklamaz ne yaptigimi keyfi gelip gorusmuyor gibi olurum gelince derim artik iyiyim su isi yapiyordum bitirdim geldim vs.. hep oyleler.. duz mantik dusunuyorlar bizim gibi degiller. soyluyor geciyor.

Ohooo Benim eşim Aşçı 🤣 Eleştirisine kulak vere vere Yemin ediyorum boynuzum çıktı...👍 Benim ki de aynıydı eleştiri eleştiri hatalı olduğum yanları kabul ettim hatta kendimle dalga bile geçtim 🤣🤣🤣🤣 Sonuç kendimi geliştirdim yemek konusunda Ve Bende ikbal lokantasında kepçeci iken Aşçı buldum 🤣 valla meslek sahibi yaptı beni.. Senin yansıman eşin eşinin yansıması sensin. Sende yap 3 çeşit yemek 4 çeşitli yemek savur paralarını bak nasıl kesecek sesini.. 👍 Eleştirileri Olumluya çevirmek Seni Ondan üstün tutar.
niye bu kadar yaptın abarmışsın der geçer söylenir inanın artık durduk yere kimsenin çenesiyle uğraşmak istemiyorum ve yapı olarakta cesaretlendirme adı altında bir sürü küçümsemeden bıkmış durumdayım. Kaldıramıyorum işte. Kimseyi memnun edemezsiniz bu böylee.. Teşekkürler fikirleriniz için sizede başarılar ne mutlu harikasınız bir kadın olarak ne mutlu

biz de yurtdisindayiz.. esim acar kamerayi oturur annesiyle gorusur ben bir is yaparken.. annesi beni sorunca da iyi o da evde der.. ilk zamanlar cok yapti bunu.. annesi de zannedecek ki gelin evde oturuyor ama kameraya karsimiza gelip gorusmeye tenezzul etmiyor.. ya dedim aciklamami yap de ki su isi yapiyor.. de ki odayi topluyor gelir vs.. hala arada yapar kac yil oldu.. adam gibi aciklamaz ne yaptigimi keyfi gelip gorusmuyor gibi olurum gelince derim artik iyiyim su isi yapiyordum bitirdim geldim vs.. hep oyleler.. duz mantik dusunuyorlar bizim gibi degiller. soyluyor geciyor.
Kesinlikle. Bende herseyi açıklamalı anlatırım sebep bilinsin diye getirsin her gün yemek yesin benden bu kadar eve alışveriş yapıncada kendi alır pişirir nasılsa daha geliştircem kendimi

niye bu kadar yaptın abarmışsın der geçer söylenir inanın artık durduk yere kimsenin çenesiyle uğraşmak istemiyorum ve yapı olarakta cesaretlendirme adı altında bir sürü küçümsemeden bıkmış durumdayım. Kaldıramıyorum işte. Kimseyi memnun edemezsiniz bu böylee.. Teşekkürler fikirleriniz için sizede başarılar ne mutlu harikasınız bir kadın olarak ne mutlu
Ben harikayım demedim ki kuzum yada çok mutluyum da demedim? Haklı olduğu yanları Kabul ediyorum Haksız Olduğu Konulara Çokta fifi yapıyorum. Onun Çenesini dinleyip Kendini üzersen Ona Malzeme vermiş oluyorsun Canının sıkıldığı konuyu anlamış senin damarına ordan basıyor? Sen istediğin müddetce seni üze bilir,sen izin veremeden seni üzemez. Haa çok mu Damarına bastı Masaya Yumruğunu Tabiki koyabilirsin En doğal hakkın diyorum 🤗🤞

Ben harikayım demedim ki kuzum yada çok mutluyum da demedim? Haklı olduğu yanları Kabul ediyorum Haksız Olduğu Konulara Çokta fifi yapıyorum. Onun Çenesini dinleyip Kendini üzersen Ona Malzeme vermiş oluyorsun Canının sıkıldığı konuyu anlamış senin damarına ordan basıyor? Sen istediğin müddetce seni üze bilir,sen izin veremeden seni üzemez. Haa çok mu Damarına bastı Masaya Yumruğunu Tabiki koyabilirsin En doğal hakkın diyorum 🤗🤞
Eşimin damarıma basıp gülmesi en büyük zevki. Bayılıyor sinirlenmeme başlarda evet eğleniyorduk ama şimdi başımın ağrısından duramıyorum söyleyice tamam şaka şaka diyor ama benim başımın ağrımasıyla kalıyor. 1,2 yıldır herseyi kafama takar konular hakkında günlerce düşünür oldum o zamandan beri iki şakaya bile nadir gülüyorum.

Eşimin damarıma basıp gülmesi en büyük zevki. Bayılıyor sinirlenmeme başlarda evet eğleniyorduk ama şimdi başımın ağrısından duramıyorum söyleyice tamam şaka şaka diyor ama benim başımın ağrımasıyla kalıyor. 1,2 yıldır herseyi kafama takar konular hakkında günlerce düşünür oldum o zamandan beri iki şakaya bile nadir gülüyorum.
Damarını öğrenmiş basıyor hırs almak için. Sinirden küp olman onun için gayet eğlenceli. Ona bu fırsatı bence sen veriyorsun. Annesinin yemeklerini Övmesine izin ver hatta sende öv Öfff aşkım o biçim yapmış hatuna bak zilli ya eli ne kadar da lezeetli fln yap. Bidaha annen yapsın yemekleri biz yiyelim fln de 🤣
Geniş ol O sinir olsun kendi kendini yesin. 👍 Senden başka sen yok ölücez gidicez yahu? Hayatta başka güzellikler var cahille cahilmi olcan Üzme o Değerli kıymetli Canını ❤️ senden başka Sen yok ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Rabbim Evine sağlık mutluluk sıhhat sadeet versin canım arkadaşım
❤️❤️❤️

Damarını öğrenmiş basıyor hırs almak için. Sinirden küp olman onun için gayet eğlenceli. Ona bu fırsatı bence sen veriyorsun. Annesinin yemeklerini Övmesine izin ver hatta sende öv Öfff aşkım o biçim yapmış hatuna bak zilli ya eli ne kadar da lezeetli fln yap. Bidaha annen yapsın yemekleri biz yiyelim fln de 🤣
Geniş ol O sinir olsun kendi kendini yesin. 👍 Senden başka sen yok ölücez gidicez yahu? Hayatta başka güzellikler var cahille cahilmi olcan Üzme o Değerli kıymetli Canını ❤ senden başka Sen yok ❤❤❤❤❤❤❤❤❤ Rabbim Evine sağlık mutluluk sıhhat sadeet versin canım arkadaşım
❤❤❤
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için bugün evde yapılacaklar vardı ama modum çok düştü hiç istemiyo canım başımada çok ağrı girdi içtim hapı yatıcam artık. Benden baska ben yok ama benim gerizekalı kafamda kimsede yok kendime hiç
kıymet veremedim malesef.. :) Çok teşekkür ederim Allah seninde evine sağlık mutluluk huzur saygı sevgi versin inşallah iyi ki varsın da bu yorumu yaptın ❤️❤️❤️❤️❤️

Cok onemli bir konu degil laf arasinda gecmis olabilir evet annesine soylemesi durumunda abartmis olabilirsiniz
Ama kendini gelistir demesi odunluk olmus su erkeklerin birsey begenmemesine deli oluyorum tavayi alip agizlarina sokmak geliyor icimden 🤤

Cok onemli bir konu degil laf arasinda gecmis olabilir evet annesine soylemesi durumunda abartmis olabilirsiniz
Ama kendini gelistir demesi odunluk olmus su erkeklerin birsey begenmemesine deli oluyorum tavayi alip agizlarina sokmak geliyor icimden 🤤
Bundan sonra zaten yapmıcam ya kendi yapar ya da alır annesinden yer kendi bilir ben geliştircem daha kendimi

"Ben kendimi bu kadar geliştirdim, beğenmiyorsan biraz da sen kendini geliştir de iki yemeği senden yiyelim. İyi serdin kendini ekmek elden su gölden, hiç hoşuma gitmiyor bu tembelliğin" de.

Lütfen o laflar karşısında evin hizmetlisi gibi susmayın hanımlar. Tabi hizmetliler bile susmaz doğal olarak.

"Ben kendimi bu kadar geliştirdim, beğenmiyorsan biraz da sen kendini geliştir de iki yemeği senden yiyelim. İyi serdin kendini ekmek elden su gölden, hiç hoşuma gitmiyor bu tembelliğin" de.

Lütfen o laflar karşısında evin hizmetlisi gibi susmayın hanımlar. Tabi hizmetliler bile susmaz doğal olarak.
Tabikide susmuyorum yerken yiyosun noldu dedim.

Bende yemek yapmıyorm evmde çoğu zaman. Kayınvalidem yapar gönderir yada orda yeriz genelde.. nadiren yaparım.. o gün yemek yapacaksam malzemem yoksa arar anne şu malzemem yok ya sen yap ya sende varsa alayım yapayım derim (altlı üstlü oturuyoruz), Benim icin velinimet gibi bir durum valla büyütülecek bir mesele değil.. Canınız sıkılmış kendinize dert arıyor gibisiniz..

Back
X