Beklentili olmasını yadırgamanız normal ama çok basit bi mesele gibi derdini küçüksemek tuhaf.
Tamam siz harika becerikli hamarat bi kadınsınız diyelim.
O zorlanmış, bu kadar basit.
Niye herkes fedakar cefakar herşeyi sırtlanan bir kadın görmek istiyo, siz zoru başandınız diye onun zorlanıyorum demesini neden yargılıyosunuz?
Ben de korona atlattım küçük çocukla, kimseye demedim, ama ardına kendime şunu dedim "bak Ivo biri böyle yatağa düşerse bi kapısını çal çok zormuş"..
Evet bugün yine yakalansam yine demem, yine beklentiye girmem ama getirilirse birşeyler çokça dua ederim, çünkü gerçekten zor bi süreç
Evet ya cidden.
Anlıyorum sizi Allah kolaylık versin deyip moral vermek çok mu zor?
İki arkadaşım vardı bir dönem genelde üçümüz görüşüyorduk.
İkisi de tüp bebekle doğum yapmıştı.
Sürekli zorluklarından vs bahsediyorlardı.
Ya haklısınız zormus gerçekten diye teselli verirdim hep.
Sonra ikinci oldu benim ama uyumayan, gazlı, sürekli ağlayan bir bebek ve ailem 7 saat uzakta, kimsem de yok yani.
Tuvalet için eşimi bekliyorum o derece.
Evde büyük de ilgi bekliyor.
İşte görünmez oldun felan habire böyle mesaj atıyorlar ya da karşılaşınca oyle söylüyorlar.
Beklentim olmadı zaten ama bir kere kapımı çalıp nasılsın kardeş alayım bebeği de sen işini yap diyen olmadı.
Hatta ne dediler biliyor musunuz?
Şükret haline sen kendiliğinden hamile kalıyorsun, bu kadar da sikayetlenme bak biz ne çileler çektik felan.
Ben ufak bir şoktan sonra kestim muhabbetimi.
Ya hu naz mi yapıyorum ben size?
Uykusuz kalmaktan migrene evrilen ağrılara çevrildi baş ağrısı o dönem ve hala da devam ediyor.
Ne yapayım yani kapasitem bu kaldirabilme gücüm bu yapım bu yani.
Herkesin kaldirabilecegi yük kapasitesi aynı olmuyor işte.