• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce haksız mıyım?

benim eşiminde kendi işi ama iş merkezinde olduğu için çarşı kapalı allahtan pazar günü evde ve akşam en geç 9da evde olur ama yıllık izin bişey yok tatile beraber çıkamıyoruz en çok buna sinirleniyorum işte:umursamaz:seninki daha kötüymüş canım pazar günü evde kalsa seni kızını gezdirse sende motive olursun

eşim sadece klima işi yapmıyor aynı zamandan bazı markaların yetkili servisi yaz kış genelde iş var. ama bu çalışmasına karşılık öyle ahım şahım para kazanmıyo.

Canım sen daha çok gençsin bunu bu kadarda büyütme gözünde eşin yağmur yağarken kovasını doldurmaya çalışıyor ne yapsın o da ister gezip,eğlenmek... benim eşimde seninki gibiydi herkes eşleriyle yazlıklara,yemeklere giderken ben onları uzaktan seyretmekle yetinirdim...Ama bilirdim bizi çok sevdiğini ve bizim için çalıştığını ve asla bu konuda onu üzmedim kendim çok üzülsemde ona yansıtmadım ve amanla kızım ve oğlumla gezmeyi tatillere gitmeyi öğrendim şimdi ise benim imrenerek baktıklarım bana imrenerek bakıyor çünkü eşim o çok yoğun çalışmalarının karşılığını aldı erken emekli etti kendini ve biz çok şükür ki hiçbir şeyden kısıntı yapmadan gezip tozabiliyoruz...Demem o ki biraz sabır ve içinde bulunduğun duruma şükretmek, kendine uygun bebeğinle güzel meşguliyetler bulman...inan zor deği hatta çok ta keyifli....

konuştuğumuzda o da öyle diyor "su akarken testiyi dolduralım" umarım bende görürüm emeklilik günlerini. büyütmemeye çalışıyorum konuyu ama ben çok seviyorum eşimi onu görememek çok zor geliyo bana

konuştuğumuzda o da öyle diyor "su akarken testiyi dolduralım" umarım bende görürüm emeklilik günlerini. büyütmemeye çalışıyorum konuyu ama ben çok seviyorum eşimi onu görememek çok zor geliyo bana

Canım benim emin ol oda seni çok seviyordur çünkü hiçbir erkek sevmediği kadın için çalışıp para kazanmaz bencil olur yada kazandığını göstermez...sevmek fedakar olmayı gerektiriyor belki şu anda çok çok büyük paralar kazanamıyordur,müşteri tutmaya çevre yapmaya uğraşıyordur.Şunu bil ki kendi işi, kendi şirketi olan kişiler başkasının işinde çalışanlardan daha çok yıpranıyor,daha baskı altında hissediyorlar kendilerini ona destek olman gerekiyor yoksa verimli olamaz...Bu arada şanslısın ki çalışkan bir eşin var olaya bir de bu yönden bakalkisalkisalkis

Back
X