Sizce haksızmıyım

Merhaba
Dün eşime çok kızdım sizce haksızmıyım
Konuya gelince,
Bizden uzakta olan bi eltim var onun dayısı gözaltına alınmış bunu eşim söyledi onada kardeşi söylemiş neyse anlattı bunu bana yarım saat geçti geçmedi sen x i ara(eltim) geçmiş olsun de, dedi.
Bende dedim ki ben düşünemiyormuyum ne diye söylüyosun arayıp aramamak bana kalmış dedim
Bahsettiğim eltim de beni hiç aramaz çoçuğu hadta olduğunda vs hep ben aradım numarasını bile ben aldım, o en basitinden işe girdiğimde bile beni aramadı bende aramak istemiyorum gördüğümde söylerim.
Ama eşime çok kızgınım hala
Bu arada eltimler bulunduğumuz yerde şu an görünce söylesem olmaz mı sizce
İse girmekle,çocuğu hasta olmak aynı şey değil. Eşiniz ara dedi diye sinirlenmişsiniz sağlıklı düşünemiyor sunuz.

en sonunda adam yerine ben boşanma davası açacam sana.ne kadar kaprisli sorunlu bir insansın sen ya.Allahın seversen rahat bırak adamı.yazık günah adamcağıza ya

Sizin evlilik hala sürüyormuydu yaaa ..
Birkaçgündür kocan hakkında konu açmayınca ben sizi ayrıldınız sandım .. :KK51:

Siz işe girince aramasını beklemeniz de saçma, eltinizin dayısı gözaltına alındı diye aramanızın beklenmesi de saçma. Ama büyütülecek birşey de değil, bir arkadaşın da dediği gibi ben işimi bilirim deyip geçecektiniz.

Kizmak yerine olayi esine ozet gecsen. O beni hic aramiyor ben de aramak istemiyorum diye. Erkekler cok ince dusunemez. Bizim gibi hesap edemez. Sen hatirlatcaksin

Ben esıme asla boyle bır mevzudan kızmam. Hatta keske oda benı yonlendırse ..

Arayın gitsin ya.. hemen fesatlıklar düşünüyorsunuz.. kusura bakmayın ama öyle kk acı söyler..

Siz herşeye kavga çıkaran her konuda işinizi öne atıp isinizle övünen birisiniz herhalde. Hangi konunuzu okusam içinde bi iş mevzusu kesin geçiyor.

Merhaba
Dün eşime çok kızdım sizce haksızmıyım
Konuya gelince,
Bizden uzakta olan bi eltim var onun dayısı gözaltına alınmış bunu eşim söyledi onada kardeşi söylemiş neyse anlattı bunu bana yarım saat geçti geçmedi sen x i ara(eltim) geçmiş olsun de, dedi.
Bende dedim ki ben düşünemiyormuyum ne diye söylüyosun arayıp aramamak bana kalmış dedim
Bahsettiğim eltim de beni hiç aramaz çoçuğu hadta olduğunda vs hep ben aradım numarasını bile ben aldım, o en basitinden işe girdiğimde bile beni aramadı bende aramak istemiyorum gördüğümde söylerim.
Ama eşime çok kızgınım hala
Bu arada eltimler bulunduğumuz yerde şu an görünce söylesem olmaz mı sizce
çok saçma ya,
kim kimi ne zmana arayacğını bilir, ister ararsın .ister aramazsınn,

benim eşim bu arama sorma vs konularında çok baskı yaptığığ için hiç atrayasım gelmezdi, zaten ara dediklerinini hepsi de bi pislik yaptılar , hiç aramıyorum
sinirlenmekte haklısın kesinlikle

Eşinizin herhangi bir dişi akrabayı aramasını istemiyorsunuz, "ben ararım" diyorsunuz. Adam belli ki aramak istemiş ama siz laf etmeyin diye kendi aramamış, size ara demiş.
Kendi arasa bu sefer "eşim eltimi aradı, ne gerek var ben arardım" diye konu açacaktınız.

Back
X