• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce hal ''AŞK'' var mı ?

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
merhabalar ....

Şu sıralar çevreme bakıorum daaaa kendimde dahil kimsenin ilişkisi pek yolunda gitmioo artık aşklar eskisii gibi değil mi sizce ilişkiler hep çıkar ilişkisine mi dönüşüyor ???

Hala a''AŞK'' var mı sizceee ??? ben oldugunu umut ediorum kendi adımaaa olduğuna inanıorummmm halaaa güzel aşklar nadirde olsaaa var bencee :16::16: ama birde sizden duymak istedimmm ... şimdiden teşekkür ederimmm :16::16:

Aşk var ama önem veren yok. Herkes sevgi karın doyurmaz modunda :9:

Aşk göreceli kavram ama artık aşk diye bir kavram yok sanırım çevremde erkek arkadaşlarımda da bayan arkadaşlarımda da görüyorum hep bir çıkar ilişkisi dediğim olacak istediğim yapılacak havası bilmiyorum hala var mı? Sevmeye korkar hale geliyorsun güvenin yitiyor belli bir zaman sonra mantığa bakıyorsun duyguya değil buda benim durumum.

Kime göre doğru insan ama?
Bana göre doğru olan aileme göre yanlışsa ne olacak

o zaman aile derim ben başı yanmış biri olarak onlar gerçekten en iyisini bilirler ama çok aşıksamda karşımdaki kişininde doğru insan olduna eminsem bunu ailemede kanıtlamaya çalışıım elimden geldiğince gerçek aşk zaten zor olandır...

o zaman aile derim ben başı yanmış biri olarak onlar gerçekten en iyisini bilirler ama çok aşıksamda karşımdaki kişininde doğru insan olduna eminsem bunu ailemede kanıtlamaya çalışıım elimden geldiğince gerçek aşk zaten zor olandır...
Bu aşk olmuyor ki ama mantık oluyor.
Evet aileler en iyisini bilirler ve aşk karın doyurmuyor ama aşk zaten karnın doysun diye değil ruhun doysun diye var (BENCE).

bence var 7 senedir AŞK varr :16: bilim adamlarıda aşkın yaşı 3 yıl demişler halt etmiş onlar :63: :63: :63:

bugünle 6 ay 9. gününü yaşadığım :17: nefesimi kesen içimdeki bahar dallarına aşk demeyim de ne deyim ben :52:

telefon,sms,internet,mail vs vs olmasa eskisi gibi mektupla haberleşiyo olsaydık, bence şu an hepimiz aşktan kafayı sıyırmış olurduk :37: kolay ulaşabildiğimiz için değeri azalıyo belki duyguların..

Bencede Aşk kesinlikle var :34: Ben aradıgım Aşkı buldum diyenlerdenimm :nazar::16:

ben henüz bulamasamda aşka inananlardanım . aşk var . olmasa bunca film,bunca şarkı,kitaba ilham kaynağı olamazdı .kuranda bile bize müthiş bir aşk hikayesi anlatılır . aşk inadına var birilerinin . aşk bir insanı vuran en güçlü silahtır . her ne kadar kabullenmek istemesekde aşk var . ama bazıları aşkının peşinde gider bazıları gitmez korkar kaçar fark burdan kaynaklanır işte . aşkın peşinden gidenlerin mutsuz olucağına asla inanmıyorum . çünkü her defasında aşk kazanır . kaybedenlerse aşkının peşinden gitmeyenler olucaktır .

Son düzenleme:
Aşk var ama doyumsuzluk da var. Ne olacak ki bununla olmazsa hoop ona, o da olmadı hoop şuna. Kadın (erkek) çok... Aşkın gücünü öyle çok abartmamak lazım, nefis daha kuvvetli maalesef.

6 yıllık ılıskıden sonra hemde 5 yılı nısanlı gecen bı ılskıden sonra evlendım 7 ay oldu nerdeyse ılkgunden daha cok sevıyorum esımı ask var dogru ama dogru ınsanı bulursan işe gıttıgınde bıle uzuluyorum zaman nasıl gecıcek dıye:(her eve geldıgınde ılk bulusmamızmıs gıbı heyecanlanıyorum halen cunku yeryuzundekı en anlayıslı en durust tum sorunlarımıza ragmen aılesının yerını benım yerımı en ıyı sekılde ıdare eden bırı kendı gıder ben ıstıyosam gıderım nıye gelmıyosun demez bıldıgın yeryuzunde gezen bı melek benım askım:16:Allah herkese boyle bı es naıp etsın ınsallah

ve uzun ilişki yaşayan arkadaşlar korkmasın- hani birlikteliği uzatmayın, evlenince heyecan çoktan bitmiş oluyor gibi düşüncelere de kulak asmayın, aşk hiçbir yere kaybolmuyor:)

biz sadece 1 yıllık evliyiz, 10. yılımızda evlenebildik, gönül isterdi tabi erken evlenmek, çoluğa çocuğa vakitlice karışmak ama anca kavuşabildik-çok şükür Allahıma:)

son sözüm imkansızlıklar gözünü ve de kalbinizi yıldırmasın:)

Back
X