Sizce hala seviyor mu?

KKyesim

Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2012
97
5
16
İstanbul
Sevgilimle ayrıldık.Ayrılık sebebi "KISKANÇLIK" Hastalık derecesinde kıskanç birisi.Beni başka bir erkekten kıskandı ve ayrıldık.Bugün beni kıskandığı erkekle dost olmuş!Benim gözümün önünde beni kıskandığı erkeğe sarılıp,gülüşüp durdu.Birde benim gözümün içine baka baka yaptı bütün bunları.Dün arkadaş listesinden çıkardı beni.Sonra engelledi.Baktım bugün engeli geri kaldırmış.Sizce seviyor ve intikam almak için mi böyle davranıyor?Geri döner mi?Önceden seviyordu,hala seviyormudur?1 gecede insan sevdiğini unutabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm biraz zaman ver bnce hâlâ seviyordur sni bnde eşimle bu konularda cok tartışıyordum şimdi huylarımız tersine döndü bn onu daha cok kıskanıyorum sürekli tartışıyoruz ama ne o beni nede bn onu terkedebiliyorum bn o srni hâlâ seviyordur

hala seviyor ama gurur yapıyor hiçbir çaba sarfetmiyor bir mesaj bile atmıyor

biraz zaman ver cnm snde fazla üstüne gitme seyiyorsa zaten fazla sürmeden arar seni

Doğru söylüyorsun ama ben az önce mesaj attım ama karar verdim bir daha mesaj atmam o atana kadar dediğin gibi fazla üstne gidersem kaçar en iyisi ben biraz uzak durayım.Bende hazır seviyorken mesaj atayım döner demiştim ama hiçte öyle olmuyor zaman en iyi çare bakalım mesaj atınca yazacagım buraya

Bir hayati paylasmak icin iliski mi yoksa guc savasi mi istiyorsunuz bu kadar plan yapilan bir iliskide bence mutlu olmak mumkun degil .

Oda ayni sekilde dusunuyorsa gercekten seviyorsa bir daha arar mesaj atar diye ?

Kizlar 4 yillik is arkadasimla 8 aydir beraberiz ve evlilik dusunuyoruz. Hatta 14 subatta evimizde kullaniriz diye kucuk ev aletleri aldi begendirip ve konustugumuzda eylul gibi dugun yapariz demisti. Benimle ilk zamanlarki gibi ilgili degil, her sozume alinip tepki veriyor sonra susuyor. Bitirmek mi istiyosun diyince bozuluyor ayrilmis gibi davraniyor. Annen ne zaman cagirirsa gelirim demisti aralik ayindan marta sarkitti ve martta cagirdim geldi tanisma cok iyi gecti. Kocanim diyor sozumu dinle diyor hep. Ama ailesiyle tanistirmadi. Zamani gelince dedi sorunca ne zaman dedim acele etme dedi bendenmi emin degilsin dedim tanimakmi istiyorsun biraz daha dedim. Evet ne acelen var kaciyormuyuz konusuruz dedi. Sizce durum ne? Ne yapmaliyim? Ailen soruyorsa kendimize gore planlarimiz var dersin dedi. Ailem soruyor ama soyleyemiyorum bu durumu. Ona da sorduklarini soyleyemiyorum. Ne olur akil verin. Yeni konu acmayi bulamadigim icin buraya yazdim afedersiniz

bak bu topiğe girmeden yukarıda kırmızı yazıyla yenı konu aç yazıyor onu bulabılırsen yenı konu ç daha faydalı olur

ailesıyle tanıştırmaması insanı şüphelendırıyor yakınlarından arkadaşlarından hiç kimseyımı tanımıyorsun evli olmasın adam :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…