İnslalah güzel haberler alıriz rabbim.isteyen herkese nasip etsintabiki negatif yıllardır olduğu gibi :)) ben bu ay hsg gektirdiğim için bir tık daha umutluyum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnslalah güzel haberler alıriz rabbim.isteyen herkese nasip etsintabiki negatif yıllardır olduğu gibi :)) ben bu ay hsg gektirdiğim için bir tık daha umutluyum
:) bılıyorumBilmiyorum adet olacakmisim gibi hissediyorum o yüzden bı kaç gün daha bekleyecem galiba negatifi görünce üzülüyor insan strese giriyor
catlatma ıgnesı olduysan yarın test yapabılırsın :)Adetim bı gün gecikti dün olmam gerekirdi çatlatma iğnesi in üstünden 16 gün geçti
Bakalım eğer adet olmazsam yaparım test ki insallah adet olmam hamileyimdirsan yarın test yapabılırsın :)
Ayyyy hayırlı olsun gözünüz aydınKızlar test yaptırdım. Ultrasonla da baktık. Hamileyim.. hem de 5 haftalıkmış şok oldum. Kendimi hazırlamaya başlasam iyi olacak. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Kızlar merhaba. 3 aylık evliyim reglim 1 hafta gecikti ben de idrar testi yaptım. Sonuç aşağıdaki gibi çıktı bir çizgi silik. Hamileysem buna hiç hazır değilim.. Bugün kan testi yaptırmayı da düşünüyorum. Tecrübesi olanlar bakabilir mi sizce pozitif mi?
Teşekkür ederim canımm. Göğüslerimde bir şişlik ve hassasiyet vardı ara sıra da aynı regl sancısına benzer sancılarım oluyordu meğer hamileymişim :)tebrikler Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallahhh belirtin var mı anlat bizede :)
Aşkım benim gebelik de aynen öyle kondomun içinde kalmasıyla oldu şaşırdım valla. tam yumurtlama günüme denk gelmişti benim de. Ertesi gün hapı içtin mi? Yani risk var. Ama boş gebelikmiş benimki kürtajla alınacak. Prezervatifin içinde spermleri öldüren bi madde varmış sanırım belki ondan tam bi gebelik olmadı.Kızlar tekraren merhaba felaket bir gaz sıkışması ara ara karın ağrısı karında şişlik beyaz akıntı ve çok nadir mide bulantım var.Eşimle tam yumurtlama gününde ilişkiye girdik kondom ile ancak kondom içimde kaldı ve kondomu çıkartırken gelebileceğinden şüpheleniyorum sık sık idrara çıkıyorum normal de bu kadar gitmezdim.Geciken Adetimin 1.gününde erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı bugün 3. Günüm ve hala adet olmadım yukarıda yazdığım herşey devam ediyor.fikirlerinize ihtiyacım var lütfen yardımcı olur musunuz![]()
Bu arada sık idrara çıkma bende de çok olmuştuAşkım benim gebelik de aynen öyle kondomun içinde kalmasıyla oldu şaşırdım valla. tam yumurtlama günüme denk gelmişti benim de. Ertesi gün hapı içtin mi? Yani risk var. Ama boş gebelikmiş benimki kürtajla alınacak. Prezervatifin içinde spermleri öldüren bi madde varmış sanırım belki ondan tam bi gebelik olmadı.
Testi tekrar yaptım negatif çıktıAşkım benim gebelik de aynen öyle kondomun içinde kalmasıyla oldu şaşırdım valla. tam yumurtlama günüme denk gelmişti benim de. Ertesi gün hapı içtin mi? Yani risk var. Ama boş gebelikmiş benimki kürtajla alınacak. Prezervatifin içinde spermleri öldüren bi madde varmış sanırım belki ondan tam bi gebelik olmadı.
Doktora gidip kan testi ver istersenTesti tekrar yaptım negatif çıktı
Canım senin testlerin de negatif mi çıkmıştı bugün 3. Gecikme günümDoktora gidip kan testi ver istersen
Ben 8. Gecikme gününde yapmıştım pozitif çıkmıştı sonra doktora gidip kan testi yaptırdım canımCanım senin testlerin de negatif mi çıkmıştı bugün 3. Gecikme günüm
amın ,Kızlar test yaptırdım. Ultrasonla da baktık. Hamileyim.. hem de 5 haftalıkmış şok oldum. Kendimi hazırlamaya başlasam iyi olacak. İnşallah isteyen herkese nasip olur.
Durumun nasil? Gelisme varmi klomeni defalarca kullandim gebelik olmadiKlomen ve çatlatma iğnesi kullandım bu ay