Hamilesiniz hayırlı olsun. Pazartesi gidin bebişi görün :)Merhaba arkadaşlar. Bugun kan testi yaptırdım. Saglık Ocagı yarın gelmemı soyledı fakat ben çok heyecanlıyım ve sabırsızım:) Sizce hamile miyim. Bu sonucu internetten öğrendim. Hcg 784.12 cıktı ama içimde hala ya degılsem dıye korku var tecrübelerinizden yararlanmak istedim yardımcı olursanız sevinirim. :)Eki Görüntüle 2182862
Çok teşekkür ederim inşallah çok heyecanlıyım :)Hamilesiniz hayırlı olsun. Pazartesi gidin bebişi görün :)
İnşallah. Çok teşekkür ederim güzel temenniniz için:)Değeriniz güzel çıkmış .Inşallah sağlıklı bir gebelik dönemi yasarsınız .Tebrikler
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder Halk Sağlığı Laboratuarı adresinden öğrendim. Ama her şehrin ayrı oluyor sanırım. Estağfirullah sorun tabi birbirimize yardımcı olalım en azından biraz içimiz rahatlavalla çok bekledim umudu kesmistim 17.30 gibi öğrendim.Öncelikle tebrik ederim inşallah sağ selamet kucaginiza alırsınız. Hayırlı evlat olur size. Ben de yarın tahlil yaptıracağım inşallah. İnternetten nasıl ogrendiniz acaba e nabiz da görünür mü sonuc çıkınca. Bir de sonucunuzu saat kaçta ogrendiniz. Çok soru sordum kusura bakmayın. Ben de sizin gibi heyecanlıyım
Bizde zamanla tecrübe ediniyoruz bakalım:)Merhaba canım anlamıyorum bende malesef senin gibi :)
Çok teşekkür ederim. Amin inşallah Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip eder Halk Sağlığı Laboratuarı adresinden öğrendim. Ama her şehrin ayrı oluyor sanırım. Estağfirullah sorun tabi birbirimize yardımcı olalım en azından biraz içimiz rahatlavalla çok bekledim umudu kesmistim 17.30 gibi öğrendim.
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Bende yarın tekrar gidicem bide onların ağzından duyarsam gebe olduğumu içim daha çok rahatlayacak:)Bugün sabah 9 da ben de gittim ama malesef sistemde sorun var dedikleri için geri döndüm. Ama degerimi cok merak ediyorum. Yarın tekrar gidecegim. İnşallah bu kez yaptırabilirim. Ve inşallah sizin gibi sevindirici bir haber alabilirim
İnşallah Allah gönlünüze göre versin. Bende yarın tekrar gidicem bide onların ağzından duyarsam gebe olduğumu içim daha çok rahatlayacak:)
Ben sildim normalde yazıyor:) Amin çok teşekkür ederim:)Hayırlı evlatlarınız olsun ..bakınca merak ettim
Hasta adı soyadı bölümü boş muydu siz mi silerek foto çektiniz ?
Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz birazdan sağlık ocağına gidip kesin olarak öğrenicem inşallah:)İcimiz rahat etsin. İlk gebeligimde ilk değerim 638 di. Sizin değerinin şu anda daha fazla
Rica ederim. Ben de az önce kan verdim. Personel kan tuplerinin olduğu termosu gözümün önünde aldi gitti laboratuvara. Simdi heyecanla sonucumu bekliyorum. Belki ben de bu akşam ogrenirimÇok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz birazdan sağlık ocağına gidip kesin olarak öğrenicem inşallah:)
Buraya mutlaka yaz bende seninkini merak ediyorumRica ederim. Ben de az önce kan verdim. Personel kan tuplerinin olduğu termosu gözümün önünde aldi gitti laboratuvara. Simdi heyecanla sonucumu bekliyorum. Belki ben de bu akşam ogrenirim
Yazarım inşallahBuraya mutlaka yaz bende seninkini merak ediyorum
Çok güzel ve çok zor bi süreç insanın aklında deli sorularRica ederim. Ben de az önce kan verdim. Personel kan tuplerinin olduğu termosu gözümün önünde aldi gitti laboratuvara. Simdi heyecanla sonucumu bekliyorum. Belki ben de bu akşam ogrenirim
Yazarım inşallah güzel haberler alırız:)Buraya mutlaka yaz bende seninkini merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?