- 6 Ağustos 2018
- 2.082
- 3.689
- 53
Kesinlikle. Oncesiyle sonrasıyla cok stresli gercekten. Ciddi korkularım var ama diğer yandan kötüyü de çağırmak istemiyorum. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin. İşin sonunda her şeyi Ona havale ediyorumÇok güzel ve çok zor bi süreç insanın aklında deli sorularinşallah umduğunuz gibi olur burdan güzel haberlerinizi bekliyorum:)
Pardon ya bana yazdınız sandım:)Yazarım inşallah güzel haberler alırız:)
Evet bende aynı şekilde güzel düşünelim güzel olsun inşallah :)Kesinlikle. Oncesiyle sonrasıyla cok stresli gercekten. Ciddi korkularım var ama diğer yandan kötüyü de çağırmak istemiyorum. Rabbim hepimize her şeyin hayırlısını nasip etsin. İşin sonunda her şeyi Ona havale ediyorum
Çok teşekkür ederim gerçekten içime su serptiniz birazdan sağlık ocağına gidip kesin olarak öğrenicem inşallah:)
Teşekkür ederim inşalalh görünür:)sizyarın ultrasona girin kese görünür. hayırlı olsun.
Çok şükür güzel haberle geldim 5 haftalıkmış:) Darısı isteyen herkesin başına inşallah:)
Teşekkür ederim amin inşallah:)Tekrar gözünüz aydın . Allah hayırlı sağlıklı mübarek kılsın
İnşallah canım :))Yazarım inşallah güzel haberler alırız:)
Allah tamamına erdirsin canım darısı bizlere inşallah. Sağ salim kucağına al bebişiniTeşekkür ederim amin inşallah:)
Teşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda:)Allah tamamına erdirsin canım darısı bizlere inşallah. Sağ salim kucağına al bebişini
Hadi canım hayırlı olsun zamanla daha da artar inşallahKızlar tahlil sonucum çıktı 61.57 HCG. İki gün sonra tekrar edeceğim.
Teşekkür ederim canım inşallah . Çok yeni olduğunu biliyordum daha üç gün önceki testim negatiftiHadi canım hayırlı olsun zamanla daha da artar inşallah
Hadi hayırlı olsun canımKızlar tahlil sonucum çıktı 61.57 HCG. İki gün sonra tekrar edeceğim.
İnşallah canımTeşekkür ederim Rabbim size de nasip etsin en kısa zamanda:)
Hayırlı olsunKızlar tahlil sonucum çıktı 61.57 HCG. İki gün sonra tekrar edeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?