- 24 Mart 2020
- 25
- 5
- 1
- 27
- Konu Sahibi loveyoumore
-
dalga mı geçiyorsunuz?Evet hamilesin. Hayirli olsun!
evde test yapamam maalesef şehre çok uzak yaşıyorum ulaşım yok merkezde eczaneyeEvde test yap
Hamilesin desek hamilemi olacaksın Nerden bilelm
E abla leylekler getirmeyecekki bu cocugu nerden ogrenmeyi dusunuyosun hamile olup olmadiginievde test yapamam maalesef şehre çok uzak yaşıyorum ulaşım yok merkezde eczaneye
ya umarım değilimdir çok korkuyorum ben de ne yapıcagımı bilmiyorumE abla leylekler getirmeyecekki bu cocugu nerden ogrenmeyi dusunuyosun hamile olup olmadigini
Prezervatif taktiysan 1000de 1 ihtimal..ya umarım değilimdir çok korkuyorum ben de ne yapıcagımı bilmiyorum
taktı erkek arkadaşımm,biliyorum hani ama gecikince insan şüphe ediyor ister istemezPrezervatif taktiysan 1000de 1 ihtimal..
Strestendir maydanoz suyu ic sokturur adetinitaktı erkek arkadaşımm,biliyorum hani ama gecikince insan şüphe ediyor ister istemez
teşekkür ederim <3Strestendir maydanoz suyu ic sokturur adetini
Madem bukadar korkuyorsun niye iliskiye giriyorsun eger hamile kaldiysan sonuc nolacak biliyormusun ya seni kabul etmicek ya cocuhu aldiracaksin yada tek basina buyutuceksin bu cocugu olan cocuklara oluyor sizin bir dakikalik zevkiniz icin cocuklar rezil oluyor ortaliktamerhaba erkek arkadaşımla 28 aralık,13 ve29 Şubat bir de 7 Mart tarihlerinde beraber olduk. normalde polikistikover e sahibim adetim düzensiz olur fakat son 3 ayda düzene girmişti. ilişkiye girmeye başladığımızdan beri hiç adet olmadım. en son 20 ocakta olmuştum,2 gün sürdü ve çok az kan geldi. sevgilimle prezervatif ile korunduk fakat ben korkuyorum kilo da aldığım için. sizce hamile miyimdir? (hastaneler alım yapmıyor virüs nedeniyle)
cinsel ihtiyaç? ayrıca partnerim neden beni kabul etmesin yahu 3 yıllık birlikteliğimiz var.Madem bukadar korkuyorsun niye iliskiye giriyorsun eger hamile kaldiysan sonuc nolacak biliyormusun ya seni kabul etmicek ya cocuhu aldiracaksin yada tek basina buyutuceksin bu cocugu olan cocuklara oluyor sizin bir dakikalik zevkiniz icin cocuklar rezil oluyor ortalikta(
Bekarken cinsel ihtiyac ha... Ayrica 3 yillik bir iliski olmasi onun seni kabul edecegi anlamina gelmiyor 3 yıldır evlenmediysen de nebilim yanicinsel ihtiyaç? ayrıca partnerim neden beni kabul etmesin yahu 3 yıllık birlikteliğimiz var.
aşırı yobazca düşünceleriniz.Bekarken cinsel ihtiyac ha... Ayrica 3 yillik bir iliski olmasi onun seni kabul edecegi anlamina gelmiyor 3 yıldır evlenmediysen de nebilim yani
Sizin yobazca dediginize biz islami diyoruzaşırı yobazca düşünceleriniz.
Hayir ciddiyimdalga mı geçiyorsunuz?
neden böyle düşündüğünüzü anlamadım korunduk sonuçtaHayir ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?