- 12 Haziran 2021
- 9
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi Good angel
-
Ne önerirsiniz peki çevrenizde böyle şeyler yaşayan var mı çünkü ben hamileliğe hiç hazır değilim bunu önlemek istiyorumİhtimal var.
Yapabileceginiz bir şey yok. Ella içmişsiniz zaten ama işte yumurtlama dönemi olduğu için küçük de olsa ihtimal var.Ne önerirsiniz peki çevrenizde böyle şeyler yaşayan var mı çünkü ben hamileliğe hiç hazır değilim bunu önlemek istiyorum
İnşallah olmaz ya. Sizce adet söktürücü ilaç kullanmalı mıyım? Reglime daha 20 gün varYapabileceginiz bir şey yok. Ella içmişsiniz zaten ama işte yumurtlama dönemi olduğu için küçük de olsa ihtimal var.
Hayır düzeninizi bozmayın. Zaten Ella hormonlarınızı bozacak biraz. Normal reglinizi bekleyin. Biraz da gecikebilir adetiniz Elladan dolayı.İnşallah olmaz ya. Sizce adet söktürücü ilaç kullanmalı mıyım? Reglime daha 20 gün var
Teşekkür ederim umarım sonuç benim için iyi olur da hamile kalmamHayır düzeninizi bozmayın. Zaten Ella hormonlarınızı bozacak biraz. Normal reglinizi bekleyin. Biraz da gecikebilir adetiniz Elladan dolayı.
Bu konuyu kafaya çok takıp stres yapmayın. Çok düşük bir ihtimal sonuçta.Teşekkür ederim umarım sonuç benim için iyi olur da hamile kalmam
Peepap adet takvimi kullanıyorum yani ona göre evet yumurtlama dönemimdeyim.Bu konuyu kafaya çok takıp stres yapmayın. Çok düşük bir ihtimal sonuçta.
Stres de adetinizi geciktirir.
Adetinize daha 20 gün varmış. Yumurtlama döneminizde oldugunuza emin misiniz?
Haklısınız evet öyle yapayım şu durumu bir atlatayım daBir de bundan sonrası için konuşuyorum. Bir kadın doğum doktoruna gidin ve doğum kontrol hapı kullanmak istediğinizi söyleyin. Madem gebe kalmak istemiyorsunuz prezervatife bırakmayın işi. Erkek arkadaşınıza doğum kontrol hapı kullandığınızı söylemeyin ki ihmalde bulunup prezervatif kullanmayı bırakmasın. Prezervatif sadece gebelikten değil birçok hastalıktan da korunmak için gerekli.
O takvimlere göre olmuyor çoğu kişide çünkü otomatik hesap yapıyorlar. Mesela ben 28 günde bir adet oluyorum bu yüzden takvim 14.günü yumurtlama gösteriyor ama ben 8-11.günler arası yumurtluyorum.Peepap adet takvimi kullanıyorum yani ona göre evet yumurtlama dönemimdeyim.
Atlatırsınız, takmayın kafanıza. Güzel günleriniz olsun.Haklısınız evet öyle yapayım şu durumu bir atlatayım da
Peki nasıl anlayabilirim yumurtlama döneminde olduğumuO takvimlere göre olmuyor çoğu kişide çünkü otomatik hesap yapıyorlar. Mesela ben 28 günde bir adet oluyorum bu yüzden takvim 14.günü yumurtlama gösteriyor ama ben 8-11.günler arası yumurtluyorum.
İnşallah çok teşekkür ederimAtlatırsınız, takmayın kafanıza. Güzel günleriniz olsun.
Ovulasyon testleriyle ya da doktor kontrolünde yumurta takibiyle öğreniliyor.Peki nasıl anlayabilirim yumurtlama döneminde olduğumu
Teşekkür ederimOvulasyon testleriyle ya da doktor kontrolünde yumurta takibiyle öğreniliyor.
Hamile kalmak için yapılıyor bu.
Yani sizin yapmanız gereken yumurtlama döneminizi takip etmek değil, doğum kontrol hapiyla gebelikten korunmak. Prezervatifle de cinsel yolla bulaşan hastalıklardan korunmak.
Hayır düzeninizi bozmayın. Zaten Ella hormonlarınızı bozacak biraz. Normal reglinizi bekleyin. Biraz da gecikebilir adetiniz Ellad
Hayır düzeninizi bozmayın. Zaten Ella hormonlarınızı bozacak biraz. Normal reglinizi bekleyin. Biraz da gecikebilir adetiniz Elladan dolayı.
Peki ella 4. Ve 5. Gün etki eder miAtlatırsınız, takmayın kafanıza. Güzel günleriniz olsun.
72 saat içinde almanız gerekiyor. Sonrasında etkisi olmayabilir.Peki ella 4. Ve 5. Gün etki eder mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?