- 1 Haziran 2021
- 509
- 122
- 18
- Konu Sahibi Good angel
-
Aslında benimki biraz farkli arkadasimin başından geçen bir olay yani içeri boşalma vs olmamis fakat prezervatif değişimi yaparken nisanlisinin bölgesinde olan zevk suyu eline değip 2. Prezervatifinin üstüne değmiş olabilir mi korkusu yani prezervatifin üstüne zevk suyu değip içeri girme durumunda hamile kalınır mı 4. Veya 5. Günde ella içti ama ella 150 saat kadar etkili diye duymuştuk72 saat içinde almanız gerekiyor. Sonrasında etkisi olmayabilir.
Çok sık da kullanmamak gerekiyor. Senede üç defadan fazla kullanmayın. Hormonları bozup başka rahatsızlıklara sebebiyet verebilir.
Spermler dışarıda yaşamazlar. Ki siz emin de değilsiniz ihtimalden bahsediyorsunuz sadece. Hamile kalma ihtimali yok şu anlattığınız durumda.Aslında benimki biraz farkli arkadasimin başından geçen bir olay yani içeri boşalma vs olmamis fakat prezervatif değişimi yaparken nisanlisinin bölgesinde olan zevk suyu eline değip 2. Prezervatifinin üstüne değmiş olabilir mi korkusu yani prezervatifin üstüne zevk suyu değip içeri girme durumunda hamile kalınır mı 4. Veya 5. Günde ella içti ama ella 150 saat kadar etkili diye duymuştuk
Bir de şöyle bir durumdan bahsetti yani prezervatifi taktiktan sonra 2 3 kere de eliyle sivazlamis yani zevk suyu üstünde olsa bile2 3 kere elini sürmüş ondan şüphelendi çok yoksa zararli hap içmemesi gerekirdi bende uyardim ama ya zevksuyu üstüne bulastiysa içine girdi diye korktu Umarim kötü bir şey yaşamaz, çok teşekkür ederim size deSpermler dışarıda yaşamazlar. Ki siz emin de değilsiniz ihtimalden bahsediyorsunuz sadece. Hamile kalma ihtimali yok şu anlattığınız durumda.
Ellayi boşuna içmiş.
Sanmıyorum bir sıkıntı olacağını. Zevk suyunda öyle çok sperm bulunmaz, bulunsa da zaten dışarıda fazla yaşamaz.Bir de şöyle bir durumdan bahsetti yani prezervatifi taktiktan sonra 2 3 kere de eliyle sivazlamis yani zevk suyu üstünde olsa bile2 3 kere elini sürmüş ondan şüphelendi çok yoksa zararli hap içmemesi gerekirdi bende uyardim ama ya zevksuyu üstüne bulastiysa içine girdi diye korktu Umarim kötü bir şey yaşamaz, çok teşekkür ederim size de
İnşallah kötü bir şey yaşamaz korunmasa bir ihtimal diyeceğim ama korunmuş fakat zevk suyu üstüne gelme gibi kazadan korkuyor Umarim korkusu boşa çıkar veya ella 4. 5. Günde olsa etki etmiştir inşallahSanmıyorum bir sıkıntı olacağını. Zevk suyunda öyle çok sperm bulunmaz, bulunsa da zaten dışarıda fazla yaşamaz.
Stres yapma stres yaparsan gecikir düşük ihtimal ama var adet gününü bekle olmazsan doktora görünürsün18 yaşındayım. Erkek arkadaşımla ilişkiye girdik kondom yırtılmış yani maalesef içime boşaldı. Tam da yumurtlama haftamdayım. İlişkiden 7 saat sonra ella hap içtim ama yine de korkuyorum sizce hamile kalır mıyım ve kalmamak için başka ne yapmalıyım?
Gebelik düşünmüyorsa sadece prezervatife güvenmesin. Yırtılma durumu olabiliyor. Doğum kontrol hapı da kullansın düzenli olarak. Onu da her gün aynı saatte içmesi ve atlamaması gerekiyor koruyucu olabilmesi için. Prezervatif kullanmayı da bırakmasın doğum kontrol hapı kullanıyorum nasıl olsa diye.İnşallah kötü bir şey yaşamaz korunmasa bir ihtimal diyeceğim ama korunmuş fakat zevk suyu üstüne gelme gibi kazadan korkuyor Umarim korkusu boşa çıkar veya ella 4. 5. Günde olsa etki etmiştir inşallah
Gebelik düşünmüyorsa sadece prezervatife güvenmesin. Yırtılma durumu olabiliyor. Doğum kontrol hapı da kullansın düzenli olarak. Onu da her gün aynı saatte içmesi ve alamaması gerekiyor koruyucu olabilmesi için. Prezervatif kullanmayı da bırakmasın doğum kontrol hapı kullanıyorum nasıl olsa diye.
Zaten sanmıyorum bu saatten sonra tek onada güvenemez bir zevk suyu bulaşmış mı prezervatife diye kaç gecedir kendinide benide yiyip bitirdi ne olcak bilmiyorum ama umarım bir şey olmazGebelik düşünmüyorsa sadece prezervatife güvenmesin. Yırtılma durumu olabiliyor. Doğum kontrol hapı da kullansın düzenli olarak. Onu da her gün aynı saatte içmesi ve alamaması gerekiyor koruyucu olabilmesi için. Prezervatif kullanmayı da bırakmasın doğum kontrol hapı kullanıyorum nasıl olsa diye.
O kadar kafasına takacak bir şey yok. Stres yaptıkça adet gecikir. Ella da adetini geciktirebilir. Adetim gecikti diye de strese girmesin. Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra gebelik testinde çıkar genelde gebelik varsa. Eğer isterse ilişkiden 12 gün geçince gidip kan testi yaptırabilir özel hastanede.Zaten sanmıyorum bu saatten sonra tek onada güvenemez bir zevk suyu bulaşmış mı prezervatife diye kaç gecedir kendinide benide yiyip bitirdi ne olcak bilmiyorum ama umarım bir şey olmaz
O kadar kafasına takacak bir şey yok. Stres yaptıkça adet gecikir. Ella da adetini geciktirebilir. Adetim gecikti diye de strese girmesin. Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra gebelik testinde çıkar genelde gebelik varsa. Eğer isterse ilişkiden 12 gün geçince gidip kan testi yaptırabilir özel hastanede.
Test yapmaya bile korkar ki kötü bi şey çıkacak diye çoğu kişi ellanin 5 günden sonra bile etki ettiğini söylüyor aslinda bende size 4. Gün içtiği ella etki etmis midir diye bu yüzden sordum tanıdığım bir eczaci da yok sorma ihtimalim yok ella 4. Gün işe yarar mı diye aklima bu site geldiO kadar kafasına takacak bir şey yok. Stres yaptıkça adet gecikir. Ella da adetini geciktirebilir. Adetim gecikti diye de strese girmesin. Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra gebelik testinde çıkar genelde gebelik varsa. Eğer isterse ilişkiden 12 gün geçince gidip kan testi yaptırabilir özel hastanede.
Birde demeyi unuttum reglsi bittikten 4 gün sonra ilişki yaşamışO kadar kafasına takacak bir şey yok. Stres yaptıkça adet gecikir. Ella da adetini geciktirebilir. Adetim gecikti diye de strese girmesin. Şüpheli ilişkiden 12 gün sonra gebelik testinde çıkar genelde gebelik varsa. Eğer isterse ilişkiden 12 gün geçince gidip kan testi yaptırabilir özel hastanede.
Yani genelde ilişkiden sonraki 72 saat içinde alınması gerekiyor etki etmesi için. Ama bazı durumlarda o bile etkilemiyor.T
Test yapmaya bile korkar ki kötü bi şey çıkacak diye çoğu kişi ellanin 5 günden sonra bile etki ettiğini söylüyor aslinda bende size 4. Gün içtiği ella etki etmis midir diye bu yüzden sordum tanıdığım bir eczaci da yok sorma ihtimalim yok ella 4. Gün işe yarar mı diye aklima bu site geldi
Gebe kalma ihtimali yok bana göre.Birde demeyi unuttum reglsi bittikten 4 gün sonra ilişki yaşamış
Umarım yoktur sizi de tuttum çok , teşekkür ederim yardımınız içinGebe kalma ihtimali yok bana göre.
Rica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.Umarım yoktur sizi de tuttum çok , teşekkür ederim yardımınız için
Yok yok onları sormayızRica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Yalnız adet oldum, testler de negatif yine de hamile olabilir miyim diye sormayın olur mu? Çok soruluyor o ve artık bıktık inanın.
Sağlıcakla kalın.
Rica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Yalnız adet oldum, testler de negatif yine de hamile olabilir miyim diye sormayın olur mu? Çok soruluyor o ve artık bıktık inanın.
Sağlıcakla kalın
Rica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Sağlıcakla kalın.Rica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Sağlıcakla kalın.
8pekiRica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Sağlıcakla kalın.
Merhaba yine ben geldim :d bu sefer de baska bir sorum olacaktı en son sizinle konuştuğum için konu açmadım burdan sorayim dedim de idrarda gebelik testi iliskiden 12 gün sonra yapılsa doğru sonucu verir mi bugün arkadaşım yaptı da negatif çıktıRica ederim. Sakin olun ve stres yapmayın. Sormak istediğiniz her şeyi de burada sorabilirsiniz ileride de. Deneyimli arkadaşlar seve seve yardımcı olurlar.
Sağlıcakla kalın.
Adet söktürücü ilac hamilelik varsa işe yaramaz, cunku ilacın ıcerıgı zaten progesteronn, tutunmayı kolaylastırırsınız.İnşallah olmaz ya. Sizce adet söktürücü ilaç kullanmalı mıyım? Reglime daha 20 gün var
İçi rahat olsun, gebelik olduğunu sanmıyorum. Evet ilişkiden 12gün sonra idrarda çıkıyor gebelik varsa. Ama hala içi rahat etmiyorsa iki gün sonra bir kez daha yapsın. Kan testi yaptiramiyor anladığım kadarıyla. Ama dediğim gibi ben gebelik olduğunu düşünmüyorum.Pki
8peki
Merhaba yine ben geldim :d bu sefer de baska bir sorum olacaktı en son sizinle konuştuğum için konu açmadım burdan sorayim dedim de idrarda gebelik testi iliskiden 12 gün sonra yapılsa doğru sonucu verir mi bugün arkadaşım yaptı da negatif çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?