- 1 Ocak 2024
- 22
- 1
- 1
- 29
- Konu Sahibi Denizcim45
-
Yargılayacak bile söz bulamadımKızlar lütfen yargılamadan Cevap verin 1,5 yıllık ilişkim var ve hamile kalırsam ilişki evlilige gidicek sevgilim üstüme boşaldı ve cekip enjektörle vajinama enjekte ettim sonrasında bacaklarımı dikip uzandım daha 5 gün oldu ama çok merak ediyorum hamile kalma ihtimalim var mı yumurtlama dönemindi
Sonra burada konu açar çok mutsuzum ama bebeğimde var nasıl boşanırım vırt zırt…Evlenebilmek için hamile kalmak hemde karşı tarafın rızası olmadan. Saçımı başımı yolucam
Teşekkür ederim cok merak ediyorum cok heyecanlıyımOlabilir de olmayabilir de
Aynen öyle...Sonra burada konu açar çok mutsuzum ama bebeğimde var nasıl boşanırım vırt zırt…
Kusucam şimdi bu ne sağlıksız bi düşünce şekli? Bu şekilde zorla hamile kalıp evlensen ne olur evlenmesen ne olur, Allah sevgiline yardım etsin ne diyimKızlar lütfen yargılamadan Cevap verin 1,5 yıllık ilişkim var ve hamile kalırsam ilişki evlilige gidicek sevgilim üstüme boşaldı ve cekip enjektörle vajinama enjekte ettim sonrasında bacaklarımı dikip uzandım daha 5 gün oldu ama çok merak ediyorum hamile kalma ihtimalim var mı yumurtlama dönemindi
Bunu yapmam 2 dk falan sürdü cok bekletmedimSperm dışarıda yaşamaz yav alıp içine enjektörle koyana kadar sizlere ömür yavrucuklar
Hadi diyelim 1-2 tane yaşayan vardı içinde de hamile kalmak öyle kolay değil.. yumurtlama günü müydü? Ayda sadece 1 gün hamile kalabiliyoruz daBunu yapmam 2 dk falan sürdü cok bekletmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?