Merhaba regl ne zaman ya da gecikti miKızlar erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 2.30 çıktı 2 gün sonra tekrardan yaptım testi mavi olan yine çıktı çizgi değer yükselir mi sizce bugün yaptığım mavi olan daha koyu sanki
Regl oldum fakat reglden bi kaç gün önce yumurtlamam oldu galiba reglimde 1 gün sürdü normalde 5 gün sürer geç döllenme falan olabilir mi diye düşündüm testlerde silik çıkınca kafam karıştıMerhaba regl ne zaman ya da gecikti mi
Tekrar kan vermeyi düşünüyorum ama beklesem mi diye bide buraya sormak istedimRegl oldum fakat reglden bi kaç gün önce yumurtlamam oldu galiba reglimde 1 gün sürdü normalde 5 gün sürer geç döllenme falan olabilir mi diye düşündüm testlerde silik çıkınca kafam karıştı
mavi olan artımed o hep yalancı pozitif çıkarıyo zatenKızlar erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı kan verdim 2.30 çıktı 2 gün sonra tekrardan yaptım testi mavi olan yine çıktı çizgi değer yükselir mi sizce bugün yaptığım mavi olan daha koyu sanki
Lohusalıktan sonra iki kez adet oldum şimdi benimde geçti günüm test yaptım negatif çıktı bu konu hakkında bilginiz var mımavi olan artımed o hep yalancı pozitif çıkarıyo zaten
strestendir benceLohusalıktan sonra iki kez adet oldum şimdi benimde geçti günüm test yaptım negatif çıktı bu konu hakkında bilginiz var mı
İnşallah öyledir bebeğim daha küçük taşınma işimiz falan vardı onun stresidir umarımstrestendir bence
Yok artımed değil days doctor bi hafta önce yaptığımda çıkmamıştı artımed almıyorum yalancı cikardigini bildiğim içinmavi olan artımed o hep yalancı pozitif çıkarıyo zaten
Days doctor da aynı kiYok artımed değil days doctor bi hafta önce yaptığımda çıkmamıştı artımed almıyorum yalancı cikardigini bildiğim için
Valla testlere artık güvenim sıfır en iyisi bile yalancı cıkarır oldu artık. En iyisi kan sonucuTekrar kan vermeyi düşünüyorum ama beklesem mi diye bide buraya sormak istedim
Days doctor da aynı ki
Ne zaman yapicaksin canim bizi de bilgilendir belirtilerin var miEki Görüntüle 3618494 Bu sabah yaptım bende yukarıdaki freely aşağıdaki days doctor ikisine de çok güvenemedim yalancı pozitif çıkıyor diyorlar reglim de 6 gün gecikti kan testi yaptırcam bakalımm
Canım benimde böyle oldu days doctor da sonucun ne söyler misinEki Görüntüle 3618494 Bu sabah yaptım bende yukarıdaki freely aşağıdaki days doctor ikisine de çok güvenemedim yalancı pozitif çıkıyor diyorlar reglim de 6 gün gecikti kan testi yaptırcam bakalımm
Biraz geç gördüm kusura bakmayın o gün içinde kan verdim dayanamadım 91 di betam hamileyimCanım benimde böyle oldu days doctor da sonucun ne söyler misin
Biraz geç gördüm kusura bakmayın o gün içinde kan verdim dayanamadım 91 di betam hamileyimNe zaman yapicaksin canim bizi de bilgilendir belirtilerin var mi
Sizin sonuç ne oldu hamilesinizdir insallahCanım benimde böyle oldu days doctor da sonucun ne söyler misin
Biraz geç gördüm kusura bakmayın o gün içinde kan verdim dayanamadım 91 di betam hamileyim
6 gün gecikmişti doktor geç döllenme olmuş dediKac gun regline gecti mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?