- 10 Ağustos 2025
- 28
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi meritaten227
-
Resim yok ve regl geçmediyse silik çıkması normal henüz yeniyse yeni gebeliklerde silik çıkıyor
Resim bi türlü yüklenmedi şimdi yuklendi
Şüpheli durum tabi silik çıkmış , hepsinin böyle çizgi çıkarması bişeylerin olduğunu gösterir genelde ama adetin geçtiyse kan ver bence geçmediyse biraz daha bekle ve tekrarla derim
Ya düzensiz adetim var benim . En son 1 haziranda adet oldum .Şüpheli durum tabi silik çıkmış , hepsinin böyle çizgi çıkarması bişeylerin olduğunu gösterir genelde ama adetin geçtiyse kan ver bence geçmediyse biraz daha bekle ve tekrarla derim
Kesin var canim benimde böyle cıkmıstı hayırlı olsunYa düzensiz adetim var benim . En son 1 haziranda adet oldum .
Ama varsa da 2 3 haftalık falan olduğunu düşünüyorum. Sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacak dedi sağlık ocağı. Catlicam meraktan. Çok ta ümitlenmek istemiyorum tabi de
Canim hevesini kirmak istemem ama day doctor yalanci pozitiflik veriyor
Herşeyin hayırlısı olsunYa düzensiz adetim var benim . En son 1 haziranda adet oldum .
Ama varsa da 2 3 haftalık falan olduğunu düşünüyorum. Sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacak dedi sağlık ocağı. Catlicam meraktan. Çok ta ümitlenmek istemiyorum tabi de
Sağlık ocağında verdim canimHerşeyin hayırlısı olsunbelki gece e-nabıza felan düşer eğer acilde verdiysen kanı
Keşke insallah olsa ama işte markaya güvenmedim saniyesinde çıkınca da umutlandımBende days doctorla test yaptim hep pozitif cikti silik cizgi cikti ama kanda negatif cikti cogu erken gebelik testleri yalanci pozitif cikartiyor canim ama insallah vardir
Bende bundan korkuyorum kan verdim bakalım e nabız bakıyorum çıkmamış halaCanim hevesini kirmak istemem ama day doctor yalanci pozitiflik veriyor
Peki marka days doctor muydu ?Kesin var canim benimde böyle cıkmıstı hayırlı olsun
Çıkıyo normalde e nabıza canım inşallah vardır yoksa da üzülme bak bana ben 6 sene oldu hala bekliyorum rabbim planlamıştırSağlık ocağında verdim canim
Evet canım cok okudum burda cunku artimed de oyle o da birkac tanesi cok guvenilirBende bundan korkuyorum kan verdim bakalım e nabız bakıyorum çıkmamış hala
Bize sonucu yazPeki marka days doctor muydu ?
Ben değilde eşim çok ümitleniyor . Haberi var malesef ki test yaptırdığımdan korkuyorum üzülecek negatif çıkarsa diye . Hala çıkmadı sonuç bakıyorum e nabız surekliÇıkıyo normalde e nabıza canım inşallah vardır yoksa da üzülme bak bana ben 6 sene oldu hala bekliyorum rabbim planlamıştır
Canım days doctor kullandın mı hiç peki sen de de öyle mi çıktı? Bende okuduğum için markaya guvenmiyorumEvet canım cok okudum burda cunku artimed de oyle o da birkac tanesi cok guvenilir
Hala çıkmadı çıksın yazicamBize sonucu yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?