Sizce hamile miyim ?

meritaten227

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2025
28
10
3
23
Kızlar 8 ağustosta test yaptım silik çizgi cikti
Sonra 9 u sabah test yaptım. Yine silik çıktı öğleden sonra bir daha yaptım yine silik çıktı. Resim atacagim.
Ama markadan mi acaba bilmiyorum . Markası days doctor .
Sizce hamilemiyim ?
Sabah kan verdim ama bekleyemedim size sorayım dedim yarın çıkacak sonuç?
Ay sizce hamileyim ?

Resim yok ve regl geçmediyse silik çıkması normal henüz yeniyse yeni gebeliklerde silik çıkıyor

Şüpheli durum tabi silik çıkmış , hepsinin böyle çizgi çıkarması bişeylerin olduğunu gösterir genelde ama adetin geçtiyse kan ver bence geçmediyse biraz daha bekle ve tekrarla derim
Ya düzensiz adetim var benim . En son 1 haziranda adet oldum .
Ama varsa da 2 3 haftalık falan olduğunu düşünüyorum. Sabah kan verdim ama yarın öğleden sonra çıkacak dedi sağlık ocağı. Catlicam meraktan. Çok ta ümitlenmek istemiyorum tabi de

Kesin var canim benimde böyle cıkmıstı hayırlı olsun

Bende days doctorla test yaptim hep pozitif cikti silik cizgi cikti ama kanda negatif cikti cogu erken gebelik testleri yalanci pozitif cikartiyor canim ama insallah vardir

Herşeyin hayırlısı olsun belki gece e-nabıza felan düşer eğer acilde verdiysen kanı

Çıkıyo normalde e nabıza canım inşallah vardır yoksa da üzülme bak bana ben 6 sene oldu hala bekliyorum rabbim planlamıştır
Ben değilde eşim çok ümitleniyor . Haberi var malesef ki test yaptırdığımdan korkuyorum üzülecek negatif çıkarsa diye . Hala çıkmadı sonuç bakıyorum e nabız surekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…