Sizce hamile miyim ?

Onceden yaptiysan hissedersin ztn ayni donemde oluyo yumurtlama ama duzensizse degisir
Düzensiz olduğu için hissetmiyorum canim .
Ama bilmiyorum çok tuhafim bu ay . Aslında aklımda hamile olacağım falan gibi bu ay düşünce yoktu . Eşim iş kazası gecirdi . 3 aydir hastaneye uğraşıyorduk. Birden düşünce girdi aklıma. Test yapıp böyle çıkınca daha umutlandım

İnsallah vardır canim kan verince buraya da yaz bakalim

Ben değilde eşim çok ümitleniyor . Haberi var malesef ki test yaptırdığımdan korkuyorum üzülecek negatif çıkarsa diye . Hala çıkmadı sonuç bakıyorum e nabız surekli
Ya bu eşler yokmu herşeyin içindeler benim eşimde hep test alırdı bana yap yap diye ısrar ederdi böyle şeyleri anlatmamak biraz iç dünyada yaşamak en iyisi. Ben değil eşim ümitleniyor diyosun ama yanılıyorsun bak burdasın ve meraktan çatlıyorsun böyle böyle psikolojik olarak insan bi çöküş yaşıyor rahat olmak lazım inşallah vardır canım hayatta herşey nasip herşeyin vakti var

Doğru diyorsun ama işte eşim evde olduğu için iş kazası gecirdi 3 aydir evde öğrenmemek gibi bi durumu yoktu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…