- 28 Mayıs 2025
- 582
- 106
- 18
- 25
- Konu Sahibi meritaten227
-
Canim okudum o da ayni sekilde yalanci pozitiflik veriyor bence baska bi test al yada direk kan verCanım days doctor kullandın mı hiç peki sen de de öyle mi çıktı? Bende okuduğum için markaya guvenmiyorum
Bu testi kim verecek mahkemeye bekliyorum aylardırCanım days doctor kullandın mı hiç peki sen de de öyle mi çıktı? Bende okuduğum için markaya guvenmiyorum
Yeni mi verdiniz kaniBende bundan korkuyorum kan verdim bakalım e nabız bakıyorum çıkmamış hala
Sizinde mi aynı çıktıBu testi kim verecek mahkemeye bekliyorum aylardır
Hangi birini verelim ki uc tanesinden baska teste guvenmiyorum benBu testi kim verecek mahkemeye bekliyorum aylardır
Sabah verdim sağlık ocağına hala e nabiza dusmediYeni mi verdiniz kani
Of şuan tamamen ümitsizliğe kapıldım. Kesin negatif çıkacakHangi birini verelim ki uc tanesinden baska teste guvenmiyorum ben
Yarin sabah duser canim genelde hatta saglik ocagi iki gunde belli oluyor ins yarin duserSabah verdim sağlık ocağına hala e nabiza dusmedi
Ya belirtimde göğüs ağrısı. Benim normalde hiç goguslerim ağrımaz. 1 haftadir goguslerim çok ağrıyor. Çok halsizim . Hafif karın ağrılarım var ama adet yok . Hafif sarıya dönük bir akintim var .Yarin sabah duser canim genelde hatta saglik ocagi iki gunde belli oluyor ins yarin duser
Bekle bakalim en dogrusu kanOf şuan tamamen ümitsizliğe kapıldım. Kesin negatif çıkacak
Haber veririmBekle bakalim en dogrusu kan
Canim benimde goguslerim agrimazdi hic korunmayi biraktan sonra bu hep var artik regline iki gun var dedin bakalim ne olucak hakkinda hayirlisiYa belirtimde göğüs ağrısı. Benim normalde hiç goguslerim ağrımaz. 1 haftadir goguslerim çok ağrıyor. Çok halsizim . Hafif karın ağrılarım var ama adet yok . Hafif sarıya dönük bir akintim var .
Yok ben reglime 2 gün var demedim . Benim reglim düzensiz. En son 1 haziranda oldum . Ama varsa da 2 3 haftalik biseydir .Canim benimde goguslerim agrimazdi hic korunmayi biraktan sonra bu hep var artik regline iki gun var dedin bakalim ne olucak hakkinda hayirlisi
Temmuzda olmadin mi bidaha pcos var mi sende baska biri aklimda kalmis demekki canim yumurtlama takibi yaptin mjYok ben reglime 2 gün var demedim . Benim reglim düzensiz. En son 1 haziranda oldum . Ama varsa da 2 3 haftalik biseydir .
Biz hiç korunmadik
Yok olmadım. Pcos Yok. Ama hassas bir vücudum var . O yüzden hafif stres yapsam hemen duzensizlesiyor . Doktor da stresten dedi .Temmuzda olmadin mi bidaha pcos var mi sende baska biri aklimda kalmis demekki canim yumurtlama takibi yaptin mj
Anladim canim yumurtlama takibi yaparak da hamile kalabilirsin ben oyle yaptimYok olmadım. Pcos Yok. Ama hassas bir vücudum var . O yüzden hafif stres yapsam hemen duzensizlesiyor . Doktor da stresten dedi .
Aldığım iki eczaneye dedim satmayın mahkemelik oluruz artık awox satıyorlarHangi birini verelim ki uc tanesinden baska teste guvenmiyorum ben
Ovülasyon testle miAnladim canim yumurtlama takibi yaparak da hamile kalabilirsin ben oyle yaptim
Awox en iyisi bida laboquik bu ikinden hic yalanci gormedim predector da pahaliAldığım iki eczaneye dedim satmayın mahkemelik oluruz artık awox satıyorlar
Evet canim toplu testler aldim benOvülasyon testle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?