• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce hamile miyim?

Sorması ayıptır ama yumurtlamayı mı değerlendirdiniz yoksa gün aşırı mı ilişki vs gibi miydi bu ay
Valla ben yumurtlama gününü takip etmiyorum doğrusu hemen hemen gün aşırı ilişki iki adet arasındaki günlerde böyle değerlendirdim

Valla ben yumurtlama gününü takip etmiyorum doğrusu hemen hemen gün aşırı ilişki iki adet arasındaki günlerde böyle değerlendirdim
Benim de reglim 6 gün gecikti beta hcg <0.100 çıktı bekliyorum gelmesini. Tarlusal yazdı doktor

belirtileriniz nelerdi? benim adete 6 günüm var ama bir anda bütün belirtilerim gitti. bu normal mi sizce

Ben adetim iki gün geçince erken gebelik testi yaptım teste pozitif çıktı bir gün sonra gittim kan verdim onda da pozitif çıktı gebe adetimden dört gün geçince çok şiddetli ağrılarım başladı aslımda öncesinde de vardı ama üstüme almıyordum sonra leke şeklinde gelmeye başladı kanama sonrasında ise kanama tam başladı nasıl diyim et rengine benziyor du pıhtı pıhtı attım ben kanama da vardı ama az çok bence anlaşılıyor düşük yaptığın çünkü pıhtı açık renkli oluyor betam yavaş yükseldi üç sonra tekrar kan verdiğimde düşmüştü
Çok geçmiş olsun 🙏🏻

Kızlar merhabalar 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ve inanılmaz ağrılı sancılı geçti adet ağrısından kat kat daha kötüydü. Kusma bulantı da dahil buna hamileyim sandım gittim kan falan verdim negatifti. Bu ay ise uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden 4 gün önce pik gördüm ve değerlendirdik ertesi günde pikti büyük ihtimalle ama daha sonra takip edemedim evde olmadığım için ama çalışmalar devam etti tabi bu dönemi kaçıramazdım😂😂
Yumurtlama döneminde göğüs ağrım falan yoktu yumurtlama bittikten sonra koltuk altlarıma doğru göğüs ağrısı başladı sırt ağrım da var adetime 13 gün var bide geçmeyen bir baş ağrısı birde çok sık idrara çıkma böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı çok erken bende biliyorum ama insan ümit ediyor bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirimmm. Teşekkür ediyorum simdiden 😍🥰
Merhabalar öğrenebildiniz mi sonucunuz nedir

Merhabalar öğrenebildiniz mi sonucunuz nedir
Merhabalaaar bugün test yaptım sabah laboquick kaset test gözle bile zor görünen bi silik çizgi var emin değilim belki kuruma çizgisi olabilir laboquick test hakkında bir bilgin var mıı adetime 5 gün kaldıı yarın bi tekrar yapsam mı test diye düşünüyorum

Merhabalaaar bugün test yaptım sabah laboquick kaset test gözle bile zor görünen bi silik çizgi var emin değilim belki kuruma çizgisi olabilir laboquick test hakkında bir bilgin var mıı adetime 5 gün kaldıı yarın bi tekrar yapsam mı test diye düşünüyorum
Merhaba bu marka kuruma çizgisini saatler sonra yapar oda belki kaç dakikada çıktı test oda önemli birde sabah ilk idrarla yapın testinizi gün içinde idrar seyreliyor ilk idrar daha sağlıklı gönlünüzce olsun

Merhaba bu marka kuruma çizgisini saatler sonra yapar oda belki kaç dakikada çıktı test oda önemli birde sabah ilk idrarla yapın testinizi gün içinde idrar seyreliyor ilk idrar daha sağlıklı gönlünüzce olsun
Canım sabah ilk idrarla yaptım. Sonra çizgi gördüm gibi oldu uyumuşum tekrar kalkınca iyice belirginleşmis emin değilim o yüzden

Kızlar merhabalar 1 yıllık evliyim ve bebek düşünüyoruz. Geçen ay adetim 4 gün gecikti ve inanılmaz ağrılı sancılı geçti adet ağrısından kat kat daha kötüydü. Kusma bulantı da dahil buna hamileyim sandım gittim kan falan verdim negatifti. Bu ay ise uygulamanın gösterdiği yumurtlama tarihinden 4 gün önce pik gördüm ve değerlendirdik ertesi günde pikti büyük ihtimalle ama daha sonra takip edemedim evde olmadığım için ama çalışmalar devam etti tabi bu dönemi kaçıramazdım😂😂
Yumurtlama döneminde göğüs ağrım falan yoktu yumurtlama

bittikten sonra koltuk altlarıma doğru göğüs ağrısı başladı sırt ağrım da var adetime 13 gün var bide geçmeyen bir baş ağrısı birde çok sık idrara çıkma böyle olup da hamile olduğunu öğrenen var mı çok erken bende biliyorum ama insan ümit ediyor bilgisi olan tecrübesi olan yazarsa çok sevinirimmm. Teşekkür ediyorum simdiden 😍🥰
Merhabalar öğrenebildiniz mi sonucunuz
erken gebelik testi alıp yapın kaset testler adet geçince gösterir anca

Peki sana çok ilginç bi soru sorucam idrar kokunda değişiklik var mı

Back
X