Olsa aslında çıkardı gecikme bayaa olmuş ama yine de emin olmak için bir daha ver kanı canım☺Birde benim adetim normalde çok düzenlidir hiç aksamaz anlayamadık yani hamilemiyim değil miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsa aslında çıkardı gecikme bayaa olmuş ama yine de emin olmak için bir daha ver kanı canım☺Birde benim adetim normalde çok düzenlidir hiç aksamaz anlayamadık yani hamilemiyim değil miyim
Evet cuma günü gideceğim inşallah ne olduğu çıkar ortayaOlsa aslında çıkardı gecikme bayaa olmuş ama yine de emin olmak için bir daha ver kanı canım☺
Sorması ayıptır ama yumurtlamayı mı değerlendirdiniz yoksa gün aşırı mı ilişki vs gibi miydi bu ayEvet cuma günü gideceğim inşallah ne olduğu çıkar ortaya
Valla ben yumurtlama gününü takip etmiyorum doğrusu hemen hemen gün aşırı ilişki iki adet arasındaki günlerde böyle değerlendirdimSorması ayıptır ama yumurtlamayı mı değerlendirdiniz yoksa gün aşırı mı ilişki vs gibi miydi bu ay
Benim de reglim 6 gün gecikti beta hcg <0.100 çıktı bekliyorum gelmesini. Tarlusal yazdı doktorValla ben yumurtlama gününü takip etmiyorum doğrusu hemen hemen gün aşırı ilişki iki adet arasındaki günlerde böyle değerlendirdim
Adet söktürücü mü oBenim de reglim 6 gün gecikti beta hcg <0.100 çıktı bekliyorum gelmesini. Tarlusal yazdı doktor
Evet öyleymişAdet söktürücü mü o
Sizin de haberinizi bekliyorumAdet söktürücü mü o
Sonuçlanırsa yazacağım burayaSizin de haberinizi bekliyorum![]()
En net bel ağrısı ve adet gecikmesiydi benim bugün 9. Gündü adet oldum hamilelik değilmiş yanibelirtileriniz nelerdi? benim adete 6 günüm var ama bir anda bütün belirtilerim gitti. bu normal mi sizce
Çok geçmiş olsunBen adetim iki gün geçince erken gebelik testi yaptım teste pozitif çıktı bir gün sonra gittim kan verdim onda da pozitif çıktı gebe adetimden dört gün geçince çok şiddetli ağrılarım başladı aslımda öncesinde de vardı ama üstüme almıyordum sonra leke şeklinde gelmeye başladı kanama sonrasında ise kanama tam başladı nasıl diyim et rengine benziyor du pıhtı pıhtı attım ben kanama da vardı ama az çok bence anlaşılıyor düşük yaptığın çünkü pıhtı açık renkli oluyor betam yavaş yükseldi üç sonra tekrar kan verdiğimde düşmüştü